gönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Nis 11, 2007 1:42 pm
Sevgili Osman bu baslikta Mahmut Tosunla alakali hic bir sey yok, bu konu sadece Muhammed alinin,bayanlara yapmis oldugu hakaretler, uyeligin dondurulmasinda ayni fikir oldugumuz icin uyeligini donduralim...
Tosun olayina bir aciklama yapmak geregi duyuyorum, sadasma ilk once Fahrettin tarafindan, Tosunun kendi sayfasinda yazilmisdi, tosunda hakli olarak cevap verdi, ozelden uyardim dedim tanismada boyle tartismaya musaade edmem ve yazilari silecegimi soyledim, oda ozur dileyerek hakli oldugumu ve duyurularda bir baslik acacagini ve rica etti, bir kac gun basligi silmememizi, dogrular ortaya cikmasini kimin yanlis yapmis herkes gorsun diye acmisdi, acikcasi isimize yarar diye basliga mutahale etmedim cunku Muhammed alinin siteden uyeliginin silinmesine,ve ayni anda sitede acikca yazilmasina hangi nedenlerden dolayi uyeligin iptal olmasini uyelerimiz istemisi bu olay bizimde isimizi daha cok kolaylastirackti kanisindaydim, mutahala edecek unsurda yoktu gayet seviyeli yazisma oluyordu, neyse osman benim ozel mesajimi okamadan tek basina karar vererek mutahale etmesi benimde butun gun sitede olmama ragmen hic fikir sormadan tekbasina hop diye mutahale etmesi benim acimdan hos olmadi,neyse alistik osmanin boyle dusunmeden mutahale etmelerine,sonrada millet niye kusuyor niye gelmiyor diye cagirilar yapmayiz..
Diyecegim suki mahmut tosunu hic tanimam, kimle ne sorunu var benide hic ilgilendirmez, sadece herkese esit sekilde davranilsin, osman sen tosunun basligina yasak koymussun,fahrettin bey, seni destekledi ve bir saat sonra ayni basligi acmasi sencene kadar dogruydu??