Herkese Merhaba,
İnsanlar çeşitli zamanlarda çeşitli mutluluklar yaşarlar.İşte bu düşünce doğrultusunda 15 Nisan Pazar günü oğlumun düğünü ile bu mutluluğu yaşadım.Rabbime şükürler olsun....
Beni bu mutlu günümde yalnız bırakmayan bütün dostlarıma teşekkür ederim.Ayrıca mesaj,telefon ve çeşitli şekillerde uzaktan uzağa benim mutluluğuma iyi dilekte bulunanlara da teşekkür ederim.
Çok şükür düşündüğümden çok daha güzel ve kalabalık olması mutluluğuma mutluluk katmıştır.
İstanbul ve çevre yakın iller dışındaki illerde bulunan akraba ve dostlarımdan hiç kimseyi haberdar etmedik.Ama İstanbuldaki bütün akrabalarımı ve köylülerimi haberdar ettim. Ama ne yazık ki ...........
İstanbul,Bursa,Kocaeli ve Yalovadan gelenlerle salon dolmuş ve Altuncu çok mutlu olmuştur.Gelmeyen akrabalarım ve çok sevdiğim gençler beni üzsede gelmeyenlerin canı sağolsun diyorum...
Buraya iyi dilekte bulunan herkese de ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.
İçimdeki duyguları sizinle paylaşmak istedim.Mutluluğum sonsuzdur. Bu mutlu günümde yanımda olanlara,arayıp soranlara,sayfaya yazanlara hulasa herkese minnet duygularımı bildirir selam ve sevgilerimi sunarım.
Allah herkesten razı olsun....