gönderen Adnan Ayaz » Sal Nis 10, 2007 9:33 pm
........YOLUN AÇIK OLSUN SAYIN BAŞKANIM,ALLAH UTANDIRMASIN...
....Rahmetli Necdet ağabeyimizin ölüm haberini duyduğumda yeni defnedilmişti.Allah rahmet eylesin,geride kalanlarına sabır ve metanetler dilerim...
.....Tanıyanlar O'nun eskiden fanatik Galatasaraylı olduğunu belki bilirler.İlkokul yıllarında ben de cimbomluydum.Arkadaşlarla top oynayacağımız zamanlarda beni her zaman kendi tarafına alırdı.
....Bir gün yayla kahvesinde sohbetleşirken o gür sesiyle konuşmaya devam ediyordu.Sohbetin bir bölümünde ilkokul dönemlerinden anılarımızı anlatmaya başlamıştık ve rahmetli bana,hatırlar mısın bir gün sınıf başkanlığı seçimi yapılmıştı da sınıfta bana oy veren sadece sendin dedi...Benim ona oy verişimin nedeni belkide ikimizin de aynı takımı tutmamızdandı.Önemli olan,O'nun yıllar sonra bunu unutmamasıydı.O yüzden kendilerine hep başkanım diye hitap ederdim.Artık başkanım yok,
aramızdan ayrılışı nedeniyle hüzünlü ve kederli ailesine ve tüm sevenlerine tekrar sabır ve metanetler dilerim.
....Bu yazımı okuduktan sonra sizden merhumun ruhuna ithafen bir fatiha okumanızı arz ediyorum.Saygı ve sevgilerimle...