PERİNÇEK'İN LOZAN SAVUNMASI

"Düşünebilen bir nesil yaratmak ve düşüncelerimizi özgürce paylaşmak için" burada buluşalım.

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Osman Nuri Sarı, Özgür Hasan Altuncu

Mesajgönderen Mehmet Şahin » Sal Mar 27, 2007 10:26 pm

Tabi sevgili İlkay Durgun arkadaşım olay sadece destek olayı değil.Unutmayalımki sevgili Yılmaz arkadaşımız Hran Dink olayında ilk yazdıkları kendisi gibi tüm insancıl düşünenlere yakışan gibiydi.Ancak sevgili Yılmaz kendi yayın organının açıklamasını beklememişti.Kendi yayın organının açıklamasından sonra çok farklı şeyler yazmıştı .(neredeyse yazdıklarından dolayı özür dilemişti)

Perinçek konusunda (ben sizlerle aynı siyasi doğrultuda olmamama rağmen)hiç kimsenin eleştirme hakkı olduğuna inanmıyorum.
İnandı yada inanmadı

Siyasi rant sağladı yada sağlamadı

Aslında bu vatanı bendende fazla sevmiyordu

Yada derin devletle iç içeydi

Yaw hepsini doğru kabul et

Hani sendeki devlet ,vatan sevgisi.Hani sendeki devrimcilik,adamlık,milliyetcilik,vs,vs,vs....

sende bedel öde.

desinlerki falancadada bir avuç şey var.

son olarak apo ile tokalaşmasınıda unutmadık.
Mehmet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlkay Güvercin » Sal Mar 27, 2007 10:42 pm

Sayın(Muhterem) Mehmet Şahin yine kafa karıştırdın.Yazının başıyla sonu arasında 180 derecelik bir fark var.Bu arada( Kim olursa olsun) yaşamını belirli düşünceler için harcayan kişilere saygı duymaktan başka diyeceğimiz bir şey olmamalı.Bazı arkadaşların tartışma uslupları da bu arada yanlış.Unutmamamalı ki bu sitede her düşüncenin ve her partinin yandaşı vardır ve bu arkadaşların bu gerceği bilerek eleştiri yapması gerekmektedir.Selamlar.
Kullanıcı avatarı
İlkay Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mustafa Demir Özaslan » Çrş Mar 28, 2007 10:07 am

öncelikli olarak şunu belirtmeliyim ben hiçbir partiye mensup değilim ya da herhangi bir partinin partizanı ama siyasetle ve siyasi konularla oldukça ilgiliyim...beni eleştirmen güzel en azından ortak ve farklı noktalarımızı görmemi sağlıyorsun..Doğu perinçek'in geçmişinde şaibe yok dedin ve ekledin Doğu perinçek hiçbir zaman kominist parti mensubu olmamıştır diye,Doğu Perinçek, Türkiye Marksist-Leninistlerinin mirası üstüne kurduğu Aydınlık hareketiyle hâlâ devrine göre siyaset güdüyor.
Dev-Genç’ten ihtilal liderliğine, Maocu çizgiden 28 Şubat’taki tahrik edici üsluba; son olarak ulusalcı çizgiye uzanan Perinçek hareketi tam bir başarısızlık örneği aslında.O devrimci, Maocu, Apocu, Darbeci, Ulusalcı...
Şimdi sırada ne var dersiniz?
Bana göre Perinçek tam bir başarısızlık ve tutarsızlık örneği,kıbrıs konusunda 1974 de yaptığı değerlendirmede bu hareketi "işgal olarak değerlendirmiş,2004 yılında da "kıbrıs elden gidiyor" diyerek kızıl elma koaliasyonundan bahsetmiştir.Perinçek bana göre tam bir pragmatistir rüzgarı arkasına almayı çok iyi biliyor nede olsa Tribün olayı bütün bunlar ayrıca 1991 yılında trt de yapılan bir çaık oturumda Perinçek, “İllegalleşen devlet en büyük terörist haline gelmiştir. Kürt illeri can pazarına dönmüştür” demiştir...Şimdi soruyorum sana Yılmaz senin bahsettiğin Perinçekle benimki arasında dağlar ve denizler fark yokmudur...Deiğim gibi perinçek 1970 li yıllarda sırf ortaya çıkan solu bölmek ve devlete karşı oluşunu İttihat terakki doğuda yüzbinlerce kişiyi katletmiştir demiştir...Vallahi Perinçek,ermeni soykırım iddalarını savunacak son kişilerden bir tanesidir bana göre...saygılarımla!
Mustafa Demir Özaslan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yılmaz Ersezer » Çrş Mar 28, 2007 10:10 am

Perinçek 89 Ekim ve 91 Nisan aylarında 2000'e Doğru dergisi Genel Yayın Yönetmeni sıfatı ile 2 kere Öcalan'la görüştü. Bu görüşmeler gizli saklı olmadı, tüm detayları ile 89 Kasım ve 91 Nisan ayında çıkan 2000'e Doğru dergilerinde yayımlandı, ayrıca kitap olarak da basıldı ve halihazırda da Kaynak Yayınları tarafından basılmakta ve piyasada satılmaktadır, hemen tüm kitabevlerinde bulunmaktadır. Perinçek'in Öcalan'la ne konuştuğu ona neler söylediği ne sorduğu bu kitabı okuyan herkes tarafından öğrenilebilir, çok da iyi olur. Aynı dönemde Türkiye’den pek çok gazeteci Güneri Cıvaoğlu, Fatih Altaylı, Hasan Cemal, Mehmet Ali Birand, Cengiz Çandar ve diğerleri de, Öcalan ile görüşmeler yaptılar, resimler çektirdiler ve gazetelerinde yayımladılar. Onların röportajları ile Perinçek'inkiler arasında çok önemli farklılıklar vardı doğal olarak. Bu röportajları okuyanlar farkın ne olduğunu görebilirler. Öcalan, yakalandıktan sonra verdiği ifadede Perinçek'le yaptığı her her iki röportajı şöyle özetledi: "Perinçek, bize ABD’nin ve Avrupa’nın peşinden gitmeyin. Bu yoldan bir yere varamazsınız. PKK’yi dağıtın, Türkiye’nin bütünlüğü içinde yer alın telkinlerinde bulundu." (Apo’nun ifadeleri ve Hürriyet, 18 Mart 1999) Gene o görüşmede kitaba konmayan ama Öcalan'ın daha sonra Gündem gazetesinde ve yakalandıktan sonra ifadesinde beyan ettiği başka gerçekler de var. Öcalan, 1991 yılı sonunda, Milliyet ve Sabah gazetelerine yaptığı açıklamalarda, Perinçek’e dört milletvekili önerdiğini ve parlamentoya girerek, SHP listesinden seçilecek 21 milletvekilinin başına geçmesini rica ettiğini ama Perinçek'in buna tenezzül etmediğini, burnu büyüklük yaptığını, kendilerini emperyalizmle işbirliği yapmakla suçladığını, ABD ve Avrupa ile birlikte hareket edenlerle bir araya gelmesinin söz konusu olmadığını bildirdiğini ve parti organlarına taşıma ihtiyacı bile duymadan bu öneriyi reddettiğini bildiriyor. (Milliyet ve Sabah, 7 Aralık 1991). Öcalan gene Hasan Cemal’le 14 Nisan 1993 günü yaptığı söyleşide, Doğu Perinçek’in SHP listesinden 4 milletvekilliği ve grup başkanlığı önerisini reddettiğini bildiriyor (Hasan Cemal, Kürtler, s.39)
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Ersezer
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mustafa Demir Özaslan » Çrş Mar 28, 2007 10:16 am

ayrıca bütün bunları söylemek için bir partiye mensup olmak gerekmiyor,yaşayan,okuyan herkes bütün bunları bilir...Doğu Perinçek'in hayatındaki şaibeler saymakla bitmez ve evet Perinçek PKK terör örgütüne altenatif olarak kurulmuş bir siyasi yapıdır yani devlet destekli bir oluşumdur ve şuanda da bu misyonunu yükselen milliyetçilik karşısında gerçekleştiriyor,amaç ortada her kafadan bir ses çıkarmak ve bir bütünlük oluşmasına engel olmak,milliyetçi oylar bir partiye gidip onu daha fazla güçlendireceğine,oyları böl ve yönet...Şimdi,bir daha düşünelim ve Perinçekin gerçekte ne yapmak istediğini anlamaya çalışalım,bence Tribünlere oynuyor!
Mustafa Demir Özaslan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yılmaz Ersezer » Çrş Mar 28, 2007 10:44 am

Mustafa Demir Özaslan kardeşim, çok ciddi bir fikri karmaşa yaşıyorsun. Bahsettiğin milliyetçilik bir müddet önce de yükselmiş, bir siyasi partiyi iktidara taşımış ve AB uyum yasaları, meşhur ikiz ihanet yasaları, Türk Devlet otoritesinin hukuğunun üstüne AB devletini ve hukuğunu oturtan ihanet imzaları o hükümete attırılmıştı. Önceki yazımda sorduğum sorular vardı, döner oraya bakarsan eğer sorun çözülecek. Gerçeklerle ilgilenmek ve onlar üzerinden yargıya ulaşmak yerine altı üstü hiç bir tutarlılığı olmayan klişe yargılarla varabileceğin bir menzil yok. Bir önceki yazında Perinçek tkp üyesi yöneticisi idi diyorsun, olmadığını söylediğimde devrimci değil miydi diyorsun. Tkp üyesi olmakla devrimci olmak farklı şeylerdir, ve evet bilimsel sosyalist birikim üzerine kurulan Aydınlık hareketinin lideridir. Dev-Genç'in adını koyan kurucusu ve genel başkanı'dır elbette ve bununla ne kadar övünse azdır. Türkiye'nin bağımsızlığını savunan, 6. Filo'nun erlerini denize döken o mükemmel çocuklara önderlik etmek, onlardan biri olmak şereftir.
Askeri darbeler tarafından 10 yıl cezaevine atılan, ağır işkencelerden geçen birine darbeci demek için ciddi kafa karışıklığı gerekiyor ve bu sizde var. Apoculuk ile ilgili iddianıza cevap verme zahmetine girmeyeceğim, bir önceki mesajımda kısa bir özet verdim. Devrimcilik, Maoculuk, Ulusalcılık vb.. şeyleri siz sanırım eleştiri ve suçlama olarak bildirdiniz, gerek yok bunlar benim için birbirinden ayrılamaz onur sıfatı.
Kıbrıs meselesi ile ilgili 1974 yılındaki ilk tavır dediğiniz gibidir. Cezaevinde olmanın ve bu sebeple ülke-dünya gerçeklerinden kopuk olmanın getirdiği bir yanılgıdır. Kısa bir süre sonra hatalarının farkına varmış ve yayın organlarında özeleştiri vererek durumu analiz etmişlerdir. Keza Trt açıkoturumunda söylediği de aynen dediğiniz gibidir ve o dönem için nesnel durumu ifade etmektedir. Katılmadığınız yeri neresi?
İttihat Terakki'nin doğuda yüzbinleri öldürdüğü yollu söylem zannımca sizin uydurmanız, hafızanız sizi yanıltıyor. Doğu hakkında bugüne kadar çok yalan üretildi ama bunu ilk defa duyuyorum.
Diyelim ki Doğu ermeni soykırımı yalanına cevap verecek son kişi, diyelim ki haklısınız. Hasretle ve özlemle o yalana ve diğer yalanlara adam gibi cevap verecek sizin liderlerinizi bekliyoruz. Size namus sözü, çıksın sizin liderleriniz o yalana ve önceki yazımda bildirdiğim diğer yalanlara ve saldırılara cevap versin, tüm gücümle peşlerinden koşacağım.
Selamlar...
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Ersezer
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mustafa Demir Özaslan » Çrş Mar 28, 2007 11:38 am

Yılmaz kardeşim,benim liderim yok yada ben bir siyasi partiye üyeyim,düşüncelerimi ipotek ettirmedim daha...Neyin farkına vardım biliyormusun Yılmaz söylediğim herşeye verecek bir cevabın var,yanlışlarıda çok güzel evirip çeviriyorsun,diyorsunki kıbrıs konuusnda yaptığı şeyin farkına varmış falan filan da sonra bunu düzeltmiş,abi bu yolla hiçbir eleştiriyi kabul etmezsinki sen,ne söylesem bir şey bulup yazıyorsun,o da yetmiyor beni suçluyorsun,kusura bakma ama saygısızlık yapıyorsun...Perinçek'in ne olduğunu kim olduğunu söylüyorum neler yaptığından bahsediyorum iftira atmıyorum,ben sadece bildiğimi söylüyorum ama dediğin gibi sütten çıkmış ak kaşıksa Perinçek diyecek bir şeyim yok,tabi bu senin bakış açınla alakalı olarak kalacak orasıda ayrı mesele! Bir önceki yazımda da belirttiğim gibi ben hiçbir partiye üye değilim,düşüncelerimi ithal düşüncelere ipotek ettirmedim, benim için varsa yoksa Atatürk gelir gerisi taklit ve boştur...Dev-sol dan bahsettiniz,Dev-sol un beslendiği ideolojiyide biliyorsunuzdur ve ben işçi partisinden bahsederken kominist partiden bahsettiğimi de anlamış olmanızı düşünmüştüm...Herneyse Yılmaz kardeşim,ben bu kadar biliyorum ve bildikleriminde doğru olduğuna inanıyorum çünkü aksini belirtecek bir dururmla karşılaşmadım ve lütfen yanılgıya düşmeyiniz ben hiçbir partinin partizanı değilim,teşekkür ederim...
Mustafa Demir Özaslan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yılmaz Ersezer » Çrş Mar 28, 2007 12:27 pm

Bildiğin yanlış kardeş, zaten sorunda orada. Yazdığın onca şey içinde 2 tane doğru var, onları da ifade ettim, doğruya yanlış demedim, yanlış olanla ilgili bildiğim şeyi aktarmaya çalıştım. Ve o aktardığım şeyler de ayakları havada söylemler değil, hangi dergide hangi yıl kaçıncı sayfada neye istinaden söylediğini aktarabileceğim bilimsel olgular. Söyleyeceğin her şeye bir cevabım var çünkü sözünü ettiğin tarihsel sürecin bir kısmını yaşadım diğer kısmını da duyduklarımla değil araştırmamla öğrendim. Seni suçlamam falan söz konusu değil, tartışıyoruz, fikirlerimizi aktarıyoruz. İttihatçıların yüzbinlerce ermeniyi öldürdüğünü yazan ya da söyleyen Doğu ise bunun bir evrakı ya da herhangi bir yerde bir bilgisi vardır değil mi? Ben 1965'den bu yana aksi yönde yüzlerce yazısını, makalesini, söyleşisini ulaştırabilirim sana. 1965'lerden bu yana onun tarafından yazılan her şeyi okumuş ve 1988 den beri tüm söylemlerini takip edebilmiş biri olarak ilk defa duyduğum ve doğru olmadığını bildiğim bir şeyi bana gerçekmiş gibi sunuyorsun, ne demem gerekir?

Fikirler tartışılır ama bilginin tartışılabilecek bir tarafı yoktur. Yılmaz Ersezer dedi ki "Perinçek'in şaibesi yoktur". Şaibesi olup olmaması şaibeden ne anladığınıza bağlı olarak değişecek olan bir fikirdir tartışılır ama Yılmaz'ın bunu söylediği sahinkayalilar.com web sayfasında düşünce platformu başlığında bulunmakta olan bir bilgidir, bunu söyleyip söylemediği tartışılmaz, gidip kaynağa bakılır görülür. Birisi yarın öbürgün çıkıp da yok o öyle demedi, Perinçek'e attı tuttu ben öyle biliyorum diyemez, dememesi gerekir. Bilmiyorum ifade edebildim mi?

Dev-Genç, üniversitelerde kurulan Fikir Kulüplerinin önce Fikir Kulüpleri Federasyonu olarak federasyonlaşması daha sonra da adını Devrimci Gençlik Dev-Genç olarak değiştirmesiyle oluşturulan devrimci yurtsever örgütlenmedir. Emperyalizme karşı mücadelenin merkezi olmuştur o dönem. Diğer sizin ifade ettiğiniz örgütle hiç bir alakası yoktur.

Senin için varsa yoksa Atatürk'se eğer, ne mutlu, Atatürk'ün Hakimiyet-i Milliye'deki baş yazılarını ve Nutuk'u özenle okumanı rica ediyorum. Orada yazanlarla uyuşuyorsan seninle anlaşamayacağım hiç bir şey yok demektir. Selamlar...
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Ersezer
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Şahin » Prş Mar 29, 2007 9:49 pm

o boruları kesinlikle kendileri kesmiştir.eğer bizimkiler kesseydi asla yanlışlık yapmaz,soluk borularını keserdi.
Mehmet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Şahin » Prş Mar 29, 2007 10:00 pm

bu tarikatın diğer tarikatlardan pek farkı yoktur. bunlarında bir şığ ı vardır.bunlarda şığlarının emrinden çıkamaz.
hoşgörü yada eleştiri kitaplarında yer almaz.varsa yoksa sadece kendileri ve kendi doğruları vardır.işlerine gelmiyen yerde saldırırlar ve tipkı kendileri gibi diğer faşistler gibi yaşam hakkı vermezler.

ya sev ya terket,yada ya perinçeğe saygı duy yada pılını pırtını topla git

demekki sitede etkin bir güce sahiplerki bu güne kadar sitenin ULUsahibi osman beyden bir uyarı almamışlar.bizse gizli mesajla siteden atılmakla tehdit ediliyoruz.

hoşçakalın köyümün güzel insanları.sadece sizin düşünceniz gündemde kalsın.aslında bu ülkeyide sadece siz seviyorsunuz.gerisi vatan haini.

ALLLAH 'AYETULLAH DOĞU PERİNÇEK' i BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN
Mehmet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hakan Durgun » Cum Mar 30, 2007 10:22 am

İnsanların derdinin ' BİLMEK ' olmadığını iyi bildiğimden pek çok zırvalığa yanıt yazmayı, vakit kaybından öteye geçemeyecek çaba olarak görürüm.
Ancak,bu sabah, Beyaz saray kilisesi imamı muhteremin sol tarafında saf tutan sözde köylümüzün kuyruğuna basılmış gibi saldırganlaşması karşısında gülmekten alıkoyamadım kendimi ve Yılmaz a bir selam yollayıvereyim dedim.

Kardeş, 12 den vurmak dedikleri bu olsa gerek.
Hayır ,merak ediyorum,başka bir numaraları yok mu bu adamların.Her seferinde ellerine yüzlerine bulaştırdıkları bu bildik ve ucuz hikayeleri en azından daha modifiye hale getirmeleri gerektiğini de mi göremiyorlar.

Lafı uzatmaya gerek yok.Yıllardır,farklı ambalajlarla karşımıza çıksalar da yalanların üretildiği merkezin tek olduğunu ve bu merkezin esas düşmanının da Türkiye olduğunu biliyoruz.

Eğer derdiniz ' BİLMEK ' ise,bilgiye ulaşmanın evrensel yöntemleri size muazzam olanaklar sunacaktır.
Hakan Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mustafa Demir Özaslan » Cum Mar 30, 2007 11:12 am

Yılmaz sen tartıştığını mı sanıyorsun,bence düşüncelerini empoze ediyorsun...senin geçtim dediğin yollardan bende geçtim neyin ne olduğunu kimin ne olacağının farkındayım çok şükür,bunca bu konu olduğundan çok daha farklı yerlere gidiyor ben kapatıyorum...
Mustafa Demir Özaslan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Cum Mar 30, 2007 7:58 pm

Öncelikle şunu belirteyimki bu yazılardan yöneticilerden çoğusunun haberi yoktur,haberi yani konuyu ve başlığını bile okumamışlar. Üyelerin birbirine yollamış oldukları gizli mesajlardan da yönetimin hiçbir zaman haberi olmaz ve olamaz.Bunu takip etmek gibi yani kişisel mesajları takip etmek gibi bir gayretimiz de yoktur. Bu kişilere saygısızlık olur.Üyelerin her tartışmasının yönetime havale edilmesi haksızlık gibi geliyor bize.Yönetim olarak artık hiçbir yazıyı silmeyeceğimize de karar vermişiz. Bu konuda herkes içini rahat ve serin tutsun.Hakaret içermeyen hiçbir yazı silinmeyecektir.

Sitenin sahibinin Osman olmadığını da belirteyim.

Sayın Mehmet Şahin ,kimse kimseyi tehdit edemez .Site de kimsenin değildir.Bu site herkesin malıdır.Seni kim tehdit etmiş ise sende ismini ver , bizde o kişiye gereken cevapını verelim.
Ayrıca bu site sabit fikirlere ve belli bir düşünceye hizmet etmediğini , herkesin düşüncesine ,fikirlerine açık bir sitedir.Ve o ortam sağlanmış durumdadır.Herkes düşüncesini fikirlerini açıkca belirtmektedir.
Kimseye site yönetimi olarak müdahale etmiş değiliz ve bundan sora da edecek değiliz.
Yalnız hakaret etmemek,saygı ,sevgi sınırlarını zorlamamak şartıyla.
Herkes düşüncesini fikirlerini kurallar çercevesinde düşünce platformuna yazma özgürlüğüne sahiptir.
Mehmet Şahin diyorki" ya sev ya terket,yada ya perinçeğe saygı duy yada pılını pırtını topla git ".Hayır böyle bir şey yok.Kimse bunu söylemedi , söylemez ve söyleyemez de.
Lütfen yanlış bilgi vermeyin.
Perinçeğe saygı duy diye bir şey de yok .
Bir başlık açılmış ve her konuda olduğu gibi bu konuda da herkes fikrini söylemeye çalışıyor.
Yarın Devlet Bahçeli ,Erdoğan ...vs yaptıları bir şey için bir başlık,konu açılır o tartışılır ve devam edilir.
Bu sitenin üyeleri ve benim köyümün insanları her platformda her konuyu tartışma kapasitesine ,gerekli bilgi birikimine aktüaliteye sahip kişilerdirler.Her yerde her şeyi tartışmasını bildikleri gibi ,burada da nasıl tartışılması gerektiğini, bildiğini kanıtlamıştır.Fikirlerini, düşüncelerini saygı ve sevgi içerisinde ,anlayışlı bir şekilde aktarmasını becermiş ve devam etmektedirler.Hiçbir sitede hiç bir konunun bu kadar güzel ve geniş kapsamlı bir şekilde her konunun tartışıldığı görülmemiştir.Bu yönden ve diğer her yönden sitemizin üyelerini kutluyorum ve teşekkür ediyorum.
Sayın Mehmet Şahin , sizleride bunlardan biri olaraktaktir ederken ,kimlere küstüğünüze bilmiyorum ama yönetime haksızlık ederek,gereksiz ve aslı olmayan bilgilerle üyelerimizin dikkatini başka yönlere cekmeye çalışıyorsunuz.Sitede sizi kimse tanımadığı halde,espirilerinize , tartışma üslupunuza herkes saygı gösterdiği halde sizin nereye tahammül edemediğinizi hala anlayanadım. :D :D
Bu söylemlerinizin bir espiri mahiyetinde olduğunu düşünüyorum :D :D muhabbetlerinizin ve tartışmalarınızın devamını diliyorum.

Herkese iyi muhabbetler .

Herkese saygı ve sevgilerimle.
En son Mehmet Aydinli tarafından Cum Mar 30, 2007 9:00 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Kardaş Ersezer » Cum Mar 30, 2007 8:44 pm

mehmet şahin yazdı:o boruları kesinlikle kendileri kesmiştir.eğer bizimkiler kesseydi asla yanlışlık yapmaz,soluk borularını keserdi.

allah sizinkilerin hışmından hepimizi korusun... :D
Kardaş Ersezer
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Şahin » Cmt Mar 31, 2007 5:49 pm

TEHDİT EDEN KİŞİ OSMAN NURİ SARIDIR.

YAZI SİLİNMİYOR DİYORSUN.YALAN
-YILMAZ ERSEZERİN BANA YÖNELİK YAZDIĞI ONLARCA HAKARET İÇEREN YAZILARI KİM NİÇİN SİLDİ

O SİLDİĞİNİZ YAZILAR İÇERİSİNDE TERKETMEM İSTENMEKTEYDİ

VE İDDİA EDİYORUM SİTENİN TEK SAHİBİ ONSARI DIR.HADİ SIKIYSA BENİ TEHDİT ETTİĞİNDEN DOLAYI ONDAN HESAP SOR.(YUKARDA ÖYLE YAZDIN)

SİTENİN SAHİBİ TABİKİ ONSARIDIR ÇÜNKÜ KENDİSİNİ İLGİLENDİRMEDİĞİ HALDE TARTIŞAN HER ORTAMA MÜDAHALE ETMİŞTİR.(ÜSTÜN BİLİRKİŞİ OLARAK)(onu oynatmazsak alır topunu gider dimi)

vs,
Mehmet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön DÜŞÜNCE PLATFORMU

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir