Yönetime öneriler

Site ilen ilgili onerilerinizi, tavsiyelerinizi ve isteklerinizi buradan bizimle paylasin...

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Mehmet Aydinli

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Sal Şub 13, 2007 10:18 pm

Sayın site yöneticileri , siteye önceki zamanlardaki gibi aktif katılmasını kişisel mesaj gönderip rica ettiğim, gerçekten gerek sitenin gerek memleketin aşığı bir üyemiz olan Coşkun Şahin, bana, yazdığı bir yazısının silinmiş olmasından ve bunun üzerine sorduğu soruların da yanıtsız kalmasından dolayı ( hatta o soru mesajıda silinmiş) kırgın olduğunu belirtti. Kasıtlı olarak böyle bir şey yapılabileceğini düşünmüyorum, ya iletişimsizlik ya da yanlış anlaşılma olduğunu umuyorum. Ama sorunun da çözümlenmemiş olmasından rahatsızlık duyuyorum. Eğer bu arkadaş haklıysa bu durum her üyenin başına gelebilir, biz de ona göre tavrımızı belirleyelim.Değilse lütfen bu tür şeylere dikkat edelim, bu sorunuda açıklığa kavuşturalım.
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Şub 13, 2007 11:01 pm

:arrow: Herkese Merhaba,

Bu sayfanın açılmasına çok sevindim.Burada site ile ilgili bütün herşey konuşulup,en uygun şekilde karara bağlanır.Böylece sitemiz istenilen şekilde en mükemmel olur inşallah......

:!: Ben de bu amaçla "HAYDİ BİRAZ DA SİTEMİZİ KONUŞALIM" Sayfamı açmıştım.Bir sayfa açıldığı zaman orada otaklanma olamıyor... Bir zaman sonra aynı konulu bir başka sayfa açılıyor.Benim bu konuda teklifim yönetim bu konuda bir sabit sayfa açsın ve herkes site ile ilgili düşünce ve tenkitlerini o sayfaya yazsın.Benim sayfamda da belirtiğim gibi asla yıkıcı değil yapıcı olmalıyız.Ve sitemizin en mükemmel duruma gelmesi için gayret sarfedeceğiz inşallah....

:!: Benim de site ile ilgili düşüncelerim var.Benim gibi herkesin var tabi..

:!: Ne olur küsmeleri ortadan kaldıralım.Herkes bu konuda olgunluk sergilerse herşey iyiye doğru gider.Tabiiki bazı silmeler bende de üzüntü yapıyor,olmaması lazım.Ama oldu diye de küsüp geri çekilmek doğru bir karar değil geliyor bana..

:arrow: Köylüme,komşuma,arkadaşıma,akrabama bu site sayesinde kavuştum.Sanırım herkes de öyle...Bunun kıymetini bilelim ve kaynaşmayı sağlayalım...Bizim ilk hedefimiz bu olmalı.Sanırım bu site bu amaçla kurulmuştur.Bunun yanında diğer çalışmalar da elbette yapılmalı.

:arrow: Yazılacak çok şey var.Zamanla yazarız inşallah....

:!: DAVET......İlk günden beri bu siteye üye olan bütün üyeleri kayıtsız şartsız aktif olmaya çağırıyorum.Köyümüz ve köylümüz için değer....
En son Muzaffer Mustafa Altuncu tarafından Çrş Şub 14, 2007 1:04 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal Şub 13, 2007 11:45 pm

Coskun Sahin beyin,tek bir yazisi silinmemis, forumda anket kosesinin silinmesine kirilmis, Osman forumun konu cogunlugundan cok kisinin rahatsiz oldugunu ve bunu butun yonetim ortak karar alarak bazi konularin, tasindigini, ve forumdan cok basliklarin silinmesi gibi, anket kosesininde kaldirilmis olmasi Coskun Sahinin kirilmasina sebep olmus..

Sormus oldugu soralara bu basliklari ben kaldirmamis olmama ragmen bizat aciklama yaptim, hem ozelden hemde siteden...Art niyet asla olamaz, lutfen kimsede basliklarim silinmis diye art niyet aramasin...
Saygilarimla...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Pzt Şub 19, 2007 12:00 am

Merhaba svgili gençler.
Bu bölümde yazdıklarınızı gözden geçirdim.Kuşkusuz hepimiz köyümüz ve köylümüz adına iyi şeyler yapmak amacındayız.Doğruları elde edene kadar bazı aksaklıklar da olabilecektir.Sitemiz üyelerinin belirtilecek herhangi bir tarihte bazı konuları görüşmek üzere bir araya gelmeleri de
mümkün olmayabilir.
Bu iş için belirli illerde site üyeleri toplanarak alacakları ortak kararları
site yönetimine bildirerek yapılması gereken şeyler için bir adım atılmış
olur diye düşünüyorum.

Ancak yapılmasını isteyeceğimiz şeyler için hiç aceleci olmayalım.Sitemizi
amacına uygun olarak kullandığımız sürece çok iyi şeylerin olacağına inancım tamdır.Site sayesinde bir çok kişiyi tanıyıp,bir çok yeteneği tanımadık mı ?
Hepinize sağlıklı ve mutlu bir ömür dileğiyle sevgiler sunarım.
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mustafa Demir Özaslan » Çrş Şub 21, 2007 10:20 pm

Neden bu kadar pasif herkes,birbirinizle olan paylaşımınız mı azaldı,hani bu site uzaktakileri yakına getirecekti,hani yakındakini de uzağa taşıyacaktı.buraya kadar mıydı herşey??? Merak ettiğim için soruyorum hepsi bu!
Mustafa Demir Özaslan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hikmet Uygun » Pzr Mar 18, 2007 6:32 pm

Kıymetli arkadaşlar köyümüze böyle güzel bir site yaptığınız için hepinize teşekkür ederim.Sayın Osman nuri SARI ve Sayın Fatma ÖZBİLGİ bu sitede üye olanların hepsi şurludur bunu unutmamak lazım ve sizler yönetici olarak insanlara örnek olmak hoşgörülü davranmak ve köyümüzü özendirmeniz lazım Faruk faysal UYGUN benim oğlum olur bir cuma akşamı paragasta kendi logosunu taşıyan bir imza attığı için 25 yaşındaki bir delikanlıya kaba tabirlen sil dediniz oda yetkili arkadaşa ukalalık yapıp siz silin dedi ben bu olayı duyunca yaptığının yanlış olduğunu kendisinden ister küçük ister büyük olsun saygısız davranamıyacağını söyleyip gereken cezasını verdim. Fakat bu olaya sebep olan imza işini kurcaladım sitenin kurallarını okudum sitede başka imza,başka site reklamı görünce kuşkulandım tarafmı tutuluyordu acaba biz büyükler cocuklarımıza köyümüzü sevdirelim derken kaybediyoruz bundan sonra adaletli davranıcağınızı umar herkese selam ederim.Hikmet UYGUN
Kullanıcı avatarı
Hikmet Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Coşkun Şahin » Çrş Mar 28, 2007 7:51 am

Bülent ağabey benim için yazı yazmış olman beni memnun etti eline sağlık. Fakat bişeyi eklemeden geçemeyeceğim; bikere benim kırılmam diye bişey söz konusu olamaz fakat yapılanın yanlışlığını dile getirmek istemiştim. Sevgili Bülent ağabey senin de izah ettiğin gibi bugün başkasına yapılan şey yarın size de yapılabilir bunu asla unutmamak gerekli. Zaten demokrasinin amacı da bu değil mi? Görülen haksızlıklara topluca hayır demek demokrasilerin olmazsa olmaz şartı değil midir? Her yönetim biçiminde haksızlıklar yapılabilir fakat bunlara dur demek de demokratik bir haktır.
Şimdi diyeceksiniz ki tamam sana yapılana dur dedin bu güzel de neden PROTESTO etme gereği hissettin? Şimdi sizinle şunu paylaşmak istiyorum; Osman hoca sitenin bana ait olmadığını ifade ediyor ve ekliyor "bu site Şurluların sitesidir" buraya kadar herşey çok güzel fakat iş bundan sonra kopuyor. Hatırlarsanız sitenin kuruluş aşamasında 2005-2006 yıllarında siteyle çok fazla ilgilenen emek sarfeden insanların yazılarının silinmesi üzerine bu durumun yanlış olduğunu ve birgün bizim de başımıza böyle birşey gelebileceğini defalarca dile getirdik. Yani şöyle bir yanlış anlaşılma asla olmasın kendine yapılan karşısında sesinin çıkartıyor da başkasına yapılanlara sesini çıkartmıyor gibi düşünülmesin. Aynı zamanda ben şunu da eklemek istiyorum benim söylediğim şey yazımın silinmesi değil sadece bir gerekçe sunup o yazının silinmesi yönündeydi. Yani biri yazıyı siliyorsa desinki şu şu gerekçelerde yazılan yazıları sildim o zaman amenna. Ama hem yazıyı sil hem de açıklama yapılmamasıdır.
Yine de şunu söyleyeyim ben köyümü ve köylümü çok seviyorum yapılan her aktivitede en önde olmayı arzu edenlerden birisiyim enazından kendimin öyle olduğunu düşünüyorum. Üzerime düşen ne görev varsa yerine getirmeye de hazırım. Küslük diye birşey söz konusu bile değil ama PROTESTO etmeye devam edeceğim umarım birisi çıkıp açıklama yapma nezaketinde bulunur.
Saygılarımla.....
Kullanıcı avatarı
Coşkun Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Cmt Haz 23, 2007 7:19 am

Resim
Shot with COOLPIX P2. at 1969-12-31

Muzaffer Altuncu’nun Trabzon’a gelip öneride bulunması üzerine bir grup site müptelası Trabzon ‘da buluştuk. Meydan parkında toplandık daha sonra eve çıktık. Sıcak bir yaz gününde sıcak insanlarla gece 13:00 a kadar sitemizin sorunlarını ve planlarımızı konuştuk. Sitemiz sayesinde birbirimizden o kadar çok haberdardık ki kaynaşma diye bir sorun yaşamadan her gün bir arada olan insanlarmış gibi direk konuya girdik , konuşulacak noktaları başlık haline getirdik. Sitede reklam, paragat, site içeriği, dizayn, video, üyelikler gibi bir çok konuyu konuşacaktık. Herkesin o kadar çok diyeceği şey vardı ki zamanın nasıl geçtiğini anlayamadan, bazı gündem maddelerine hiç değinemeden gece saat 1 oldu ve ertesi gün çalışacağımız için ayrıldık.

Site içeriği noktasında sitenin hem kaliteli, hem de sistematik bir görünümü olması açısından ve ilk kez girenler tarafından kolaylıkla kavranılabilmesi için fikirler ileri sürüldü. Sitede aynı konusu olup farklı yerlerde açılan başlıklar var, hatta aynı kişilerin aynı konuyu farlık başlıklar olarak açtığı da görülüyor ve bu durum siteyi karmaşık, kalabalık olarak gösteriyor. Ayrıca site kapasitesi zorlanıyor. ( ayrıca büyük ebatta atılan fotoğrafların küçültülmesi)Bu nedenle bu başlıkların bir araya toplanması, tamamen aynı ise silinmesi veya arşivlenmesi ( başlığı açanlara nedeni izah edilip) istendi. Alıntı mesajlar ile site üyelerinin orijinal mesajlarının aynı başlıkta olmaması, alıntı yazılarının ilgi görüp yorum alanlarının o başlıkta sürekli kalması ancak yorum almayıp üzerinden de uzunca bir zaman geçenlerinin arşive kaldırılması istendi. Siteden yazıların silinmesi veya arşivlenmesi konusunda ki kriterlerin madde madde belirtildiği, herkesin görüp bileceği bir başlık açılması istendi. Foruma “kaybettiklerimiz” ismi altında bir başlık açılması ve ölen herkesin resminin ihmal edilmeden oraya eklenmesi istendi. Video yönünden forumun zenginleştirilmesi istendi.

Siteye üye alınırken kod adı ile girenlerin üye yapılmaması, yeni üyelerin kendini tanıtması, konan fotoğraf ve resimlerin sade, üyeyi tanıtıcı şekilde olması bunun dışındakilere izin verilmemesi istendi. Üye olmayanlarında mesaj bırakabileceği bir ziyaretçi defteri bölümü açılması istendi. Bu noktada siteyi herkesin görebilmesi ama mesaj yazarken üye zorunluluğu olması fikrine karşı çıkanlar olsa da çoğunluğumuz böyle olması gerektiğini düşündük ( site üyelerine sorulabilir).

Köylümüz olmayan, siteye üye olmayan kişi veya kurumların açıktan reklamının forum içinde yapılmaması istendi. Reklam alınacaksa reklamı verenin bunun karşılığını siteye vermesi ve site üyelerininde bu durumdan haberdar edilmesi. (hamsi tv örneğin veya tamam tıklayalım da ne oluyor tıklayınca bunu herkes bilsin denildi)

Sahinkayakoyu com un anasayfasında forumun girişinin belirginleştirilip, nasıl girildiği ve üyeliğin nasıl olduğunun kolay anlaşılır şekilde açıklanması önerildi. Çünkü sahinkayakoyu com a oranla forumun izleyicisi arasında anormal bir fark oluyor. Anasayfa da yazarlarımız olarak belirtilen bölümde görünenlerin mutlaka foruma da üye olmaları zorunlu olsun dendi. Yine anasayfa da ki yazarların resmine tıklandığında çıkan “yazarın eski yazıları” içinde foruma yazdığı yazılarının da bulunması istendi. Örneğin Naci Altuncu ya tıklandığında “anamun günlüğü” yazılarınında orada bulunabilmesi.

Şimdilik konuştuklarımızdan aklıma gelenler bunlar.Hatırladıkça ilave edeceğim. Hatırlayamadıklarım varsa katılan diğer arkadaşlar dan şimdiden özür diliyorum.

Resim
Shot with DSC-H1. at 1969-12-31

Resim
Shot with DSC-H1. at 1969-12-31
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kayhan Durgun » Cmt Haz 23, 2007 1:17 pm

NE DİYEYİM KISKANDIM.AMA BALKON DA BAYAĞI SAĞLAMMIŞ HAA
Kayhan Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Cmt Haz 23, 2007 2:41 pm

kamyon kasasında kaçarken yakalanmış afgan mültecileri gibi da :D
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Faruk Faysal Uygun » Cmt Haz 23, 2007 7:20 pm

selamlar şimdi güzel olmuş buluşmanız ama konuştuklarınız burda yazılanlar ile sınırlıysa sadece konuşulmuş olmakla kalacak bence birde merak ettigim kişilerin kendi resimleri ile forumda üye olmaları kendi resmini koymayanların ne gibi engellemelerle karşılaşacagını merak ediyorum birde reklam olayını konuşmuşsunuz güzel kimse reklam vermesin imzalarında herhangi bir web adresinin olmaması veya resimli bir şekilde reklam vermemeleri gibi :!: ama şunuda belirteyim egerki birşey yapılacaksa bu reklam konusunda herkese eşit davranılmalı bu bir ikinciside ben hiçbir forumda veya sitede kendi resmimi kullanmıyorum bazı kereler bu siteye kendi resimlerimi eklemiştim ama bunu devamlı olarak yapmıyacagım egerki bu konuda da bir rahatsızlık olursa bilgi verilmesini istiyorum daha dogrusu her konuda kimin kimden ne rahatsızlıgı olursa bilgilendirilsin öyle ahkam keser posta koyar gibi kimse kendi başına buyruk iş yapmasın çok birşey istemiyorum değilmi? :wink: başınızı agırtmazda okurken gözlerini yorulabilir şimdiden kusura bakmayın hepinize teşekkür ediyorum birde ortamın sıcak olması resimlerinize yansımış görünüyor yanlız Muzaffer amca sanırım biraz çekingen duruyormuş gibi :roll:
Kullanıcı avatarı
Faruk Faysal Uygun
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Sal Haz 26, 2007 6:59 am

aynı saatlerde trabzonda olduğum ve bu buluşmada yer alamadığım için üzüldüğümü söylesem yalan olmaz sanırım.eylülde tekrar trabzonda olduğumda görüşmek üzere.
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Çrş Haz 27, 2007 9:33 pm

Sevgili Caner , bak şimdi bende üzüldüm, keşke senin burda olduğunu bilseydim de seni de çağırsaydık, inan bende çok mutlu olurdum.
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cengiz Selimoğlu » Prş Haz 28, 2007 8:36 am

Ola bülent gecenin 13;00 olmaz.Saatler 01 gösterdiğinde deyecektin :D Birde yine en yakışıklı ben çıktım :D E böylesi yakışıklı bir adamın olduğu biryerde alınan kararlarda elbette güzel olur :D
Kullanıcı avatarı
Cengiz Selimoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Haz 28, 2007 2:54 pm

Herkese Merhaba,
Trabzon'a gidişim amcamın ölümü dolayısıyle olmuştur.O acılı günümde oradaki site üyelerinden bazıları ile bir araya gelişimiz ve çok güzel bir gece yaşamamız bana mutlulukların en büyüğünü vermiştir.Onlarla o günlerde tekrar bir araya gelmek içinde kararlaştırmıştık.Ama hayatımda ilk defa sözümde duramadım herkesten özür dilerim.O günlerde çok eski arkadaşım Gölcükte misafirim olmak isteyince hemen kalkıp Gölcüğe geldim.Hayırlısı..

Bütün dostlarıma selam ve sevgiler sunuyorum...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

ÖncekiSonraki

Dön ÖNERİLER - İSTEKLER.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir