Öncelikle şunu belirteyimki bu yazılardan yöneticilerden çoğusunun haberi yoktur,haberi yani konuyu ve başlığını bile okumamışlar. Üyelerin birbirine yollamış oldukları gizli mesajlardan da yönetimin hiçbir zaman haberi olmaz ve olamaz.Bunu takip etmek gibi yani kişisel mesajları takip etmek gibi bir gayretimiz de yoktur. Bu kişilere saygısızlık olur.Üyelerin her tartışmasının yönetime havale edilmesi haksızlık gibi geliyor bize.Yönetim olarak artık hiçbir yazıyı silmeyeceğimize de karar vermişiz. Bu konuda herkes içini rahat ve serin tutsun.Hakaret içermeyen hiçbir yazı silinmeyecektir.
Sitenin sahibinin Osman olmadığını da belirteyim.
Sayın Mehmet Şahin ,kimse kimseyi tehdit edemez .Site de kimsenin değildir.Bu site herkesin malıdır.Seni kim tehdit etmiş ise sende ismini ver , bizde o kişiye gereken cevapını verelim.
Ayrıca bu site sabit fikirlere ve belli bir düşünceye hizmet etmediğini , herkesin düşüncesine ,fikirlerine açık bir sitedir.Ve o ortam sağlanmış durumdadır.Herkes düşüncesini fikirlerini açıkca belirtmektedir.
Kimseye site yönetimi olarak müdahale etmiş değiliz ve bundan sora da edecek değiliz.
Yalnız hakaret etmemek,saygı ,sevgi sınırlarını zorlamamak şartıyla.
Herkes düşüncesini fikirlerini kurallar çercevesinde düşünce platformuna yazma özgürlüğüne sahiptir.
Mehmet Şahin diyorki" ya sev ya terket,yada ya perinçeğe saygı duy yada pılını pırtını topla git ".Hayır böyle bir şey yok.Kimse bunu söylemedi , söylemez ve söyleyemez de.
Lütfen yanlış bilgi vermeyin.
Perinçeğe saygı duy diye bir şey de yok .
Bir başlık açılmış ve her konuda olduğu gibi bu konuda da herkes fikrini söylemeye çalışıyor.
Yarın Devlet Bahçeli ,Erdoğan ...vs yaptıları bir şey için bir başlık,konu açılır o tartışılır ve devam edilir.
Bu sitenin üyeleri ve benim köyümün insanları her platformda her konuyu tartışma kapasitesine ,gerekli bilgi birikimine aktüaliteye sahip kişilerdirler.Her yerde her şeyi tartışmasını bildikleri gibi ,burada da nasıl tartışılması gerektiğini, bildiğini kanıtlamıştır.Fikirlerini, düşüncelerini saygı ve sevgi içerisinde ,anlayışlı bir şekilde aktarmasını becermiş ve devam etmektedirler.Hiçbir sitede hiç bir konunun bu kadar güzel ve geniş kapsamlı bir şekilde her konunun tartışıldığı görülmemiştir.Bu yönden ve diğer her yönden sitemizin üyelerini kutluyorum ve teşekkür ediyorum.
Sayın Mehmet Şahin , sizleride bunlardan biri olaraktaktir ederken ,kimlere küstüğünüze bilmiyorum ama yönetime haksızlık ederek,gereksiz ve aslı olmayan bilgilerle üyelerimizin dikkatini başka yönlere cekmeye çalışıyorsunuz.Sitede sizi kimse tanımadığı halde,espirilerinize , tartışma üslupunuza herkes saygı gösterdiği halde sizin nereye tahammül edemediğinizi hala anlayanadım.
Bu söylemlerinizin bir espiri mahiyetinde olduğunu düşünüyorum

muhabbetlerinizin ve tartışmalarınızın devamını diliyorum.
Herkese iyi muhabbetler .
Herkese saygı ve sevgilerimle.