MUZAFFER MUSTAFA ALTUNCU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Naciye Soysal » Çrş Şub 14, 2007 10:35 pm

MUZAFFER AMCAM, BU AKSAM AMCAMIN PROGRAMINI IZLEDIGIMDE ADINI DUYUNCA HEYECANLANDIM VE COK SEVINDIM; YÜZÜNÜ GÖRMEK VE SENDEN BIR KAC KELIME DUYMAK DA ISTERDIM SAHSEN....SENI GÖREMEDIK AMA ORADA BULUNMAN BILE BENI COK MEMNUN ETTI; KÖYÜNE; KÖYÜNÜN BIREYLERINE NE KADAR ÖNEM VERDIGINI VE BAGLI BIR INSAN OLDUGUNU BIR KERE DAHA BIZLERE GÖSTERDIN... ALLAH SENIN YOKLUGUNU BIZLERE GÖSTERMESIN.... SAYGILAR SELAMLAR HÜRMETLER AMCACIGIM...
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Hasan Aydınlı » Pzt Şub 19, 2007 4:16 pm

muzaffer amcam sen bitanesin yazdıkların üzdü beni ne hatası olcak estafurlah amcam ya aşırı derecede yoğunluğum war mehmet abi bana yazmış cvb verdim ama şunu bil senin gibi bir büyüğümü asla kaybetmem etmekte istemem amcam en yakın zamanda yanına gelicem ellerinden öpüyorum..
Kullanıcı avatarı
Hasan Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mustafa Ayan » Çrş Şub 21, 2007 12:40 pm

selamünaleyküm
hocam mrb ayın 14 ünde istanbulda oldunu yazmıştın umarım yaramaz bir durum yoktur inşaallah burada pek değişiklik yok herkes bildiğin gibi yine kahvehaneler tıklım tıklım dolu millet ne yapsın çifçilikte öldü burda 3-5 kişi tarlasını sürüyor diğerleri hep icara veriyor burda çiftçilik bitt gerci türkiyede bitti bırakın burayı neyse hocam kendinize iyi bakın herzaman aramızda olun allah siz büyüklerimiz başımızadan eksik etmesin kendinize iyi bakın baki selamlar görüşmek üzere
Kullanıcı avatarı
Mustafa Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Oğuzhan Kara » Çrş Şub 21, 2007 1:12 pm

tabıkı okumak isterım ama okul var o yuzden fazla takıp edemıyorum yazılanları okumay pek fırsat bulamıyorum ama gene de bıraz sızın şiirlerınızı okumaya calısıorum herkese selamlar ellerınızden operım
Kullanıcı avatarı
Oğuzhan Kara
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Birsen Çelebi Sarı » Prş Mar 15, 2007 2:39 pm

Muzaffer amcacım öncelikle başın sağolsun kayınvalideni kaybetmissin.Allah sabır versin sanırım kırıhandasın halen görüşmek üzere eşinizinde ve ayşegülünde başı sağolsun sevgilier saygılar.
Birsen Çelebi Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Aydınlı » Prş Mar 22, 2007 12:12 pm

Muzaffer amcacım merhaba. Başınız sağolsun. Biraz geç oldu ama kusura bakmayın. Bülentin de anneannesi vefat etti. annemler Trabzondan döndükten hemen sonra başsağlığı için gelen gidenler oluyor haliyle. siteyi takip edemedim. umarım iyisinizdir. saygılar. merve
Kullanıcı avatarı
Bülent Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sibel Şahin » Prş Mar 22, 2007 6:47 pm

Merhaba Muzaffer Amca ilgin için çok teşekkür ederim.Biraz daha iyiyim çok şükür şimdi.Bizdende sizlere kucak dolusu sevgiler Allah sağlık versin herkese inşallah.

Merhaba Muzaffer amcacım başsağlığı için açılan sayfaya yazdım ama sizede ayrıca başsağlığı dilemek istedim.Başınız sağolsun Allah geride kalanlara sabır versin.Yeri mekanı cennet olsun inşallah.Ellerinizden öpüyorum.Saygı ve sevgilerimle.
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Dilek Aydınlı » Cum Mar 23, 2007 11:36 am

Merhaba Muzaffer Amca.Ben de yeni öğrendim.Başınız sağ olsun.Allah geride kalanlara sağlık sıhhat ersin.Ellerinizden öpüyorum.
Kullanıcı avatarı
Dilek Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Tuğba Çalıkoğlu » Cum Mar 23, 2007 11:19 pm

muzaffer amca başınız sağolsun...
Kullanıcı avatarı
Tuğba Çalıkoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Prş Mar 29, 2007 11:06 am

Hocam merhaba nasılsınız?

Sizinle tanışıklığım, oturup konuşmuşluğum yoktur. Fakat site de baktığım tüm sayfalarda sizi gördüğüm için size yazıp bir teşekkür etme ihtiyacı duydum.
Hiç üşenmeden, yorulmadan, bıkmadan yazıyor, resim ekliyorsunuzdur. Bizlerle baylaşıyorsunuz. TEŞEKKÜRLER hocam elinize kolunuza sağlık. Sizin gibi ağabeylerimizi burada bu çalışma temposunda görmek çok güzel.
“Siyah Beyaz Kareler” bölümüne eklediğiniz eski resimler için bir dileğim vardır.
Bu resimdeki kişilerin adlarını yazdınız. Ben 45 yaşındayım bundaki kişiler bendende büyük, çocukluk hallerini hatırlamam mümkün olmadığı gibi bu sitede yazan kişilerin %98. bizlerden küçüktür. Hatırlayamayacakları kesindir. Resmi ikinci bir satırda yeniden üzerindeki kişilere numara verilse de adları bu numaralar ile yazsak, hangi resmin hangi kişiye ait olduğunu biliriz. Dabi ki buda benim dileğim takdir sizlerindir.

Not. Kırıkhan da rahmetli Mehmet Altuncu’ nun kızı Resmiye amcamın hanımıdır.
Selamlar

Merhaba Abi:
Farkındayım ikimizinde başı sağolsun.
Amcam arayıp başsağlığı verdiğin beni sorduğunu söylemiştir. Hatta beni yakından değil internetten tanıyorum demişsin amcama.doğrudur.

Neyapalım Allahın taktiri böyle! Dünyada kalan hayata devam ediyor.

Abi bir fikrim takdir sizlerindir. Köyümüz malum çok büyük ve çoğunluk dışarda yaşamaktadır. Ayni köylüyüz birbirimizi tanımıyoruz. Bu site sayesinde bazi kişiler ile tanıştık. örneğin siz ve ben gibi. bir sayfa acalım orada normal yaşayan kişiler resimleri olsun hatta resimlerin altında biraz bilgi.
Tanışma sayfasanda kişilerin birbirlerine özel mesajlarını okumak zorunta kalmayız. Daha önce ana sayfada kilerin protre fotoğrafları ve adlarında isimleri yazılı sayfa vardı. kaldırıldı. buna benzer bir şey yapsanız veya bu işe ön ayak olsanız memnun olurum. salamlar
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Tahsin Sancak » Sal Nis 10, 2007 9:41 pm

HOS GELMISSIN MUZAFFER AMCA:GELDIGIN ICIN MUTLUYUMCÜNKI SIZIN GIBI BÜYÜKLERIMIZDEN ÖGRENECEGIMIZ COK SEYLER VAR.TESEKKÜRLER
BASINIZ SAGOLSUN YENI OKUDUM KUSURUMA BAKMAYIN SAYGILARIMLA
Kullanıcı avatarı
Tahsin Sancak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Gökhan Boruzancı » Prş Nis 12, 2007 11:07 am

muzaffer amcam nasılsın görüşemiyoruz bayadır .nuray yengem nasıl sizi çok özledim .neyse yengemin ellerinden öpüyorum ayşegül ablam ve ayhan abime selamlar allerinden öperim
Gökhan Boruzancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yahya Kırmaz » Sal May 01, 2007 6:16 pm

slm muzaffer amca yanlışlıkla yazdım onu ama yinede saol kendine iyi bak iyi akşamlar.
Kullanıcı avatarı
Yahya Kırmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Cum May 04, 2007 8:14 am

Sağ olun hocam, bende teşekkür ederim dileğin için.
Ne demek elimizden geliyorsa bir hizmettir, köyümüze. “Renkli Resim Arşivimiz” adlı yere 9 başlık altında saymadım fakat tahmini 200–300 civarında resim ekledim. Her köye gittiğimde dolaştığım yerlerde çektim. Doğal olarak genelde hep kendi mahallemden (feğmenos) çekilmiş resimler vardır. Fotoğrafçı değilim amatörce elimdeki dijital makine ile çekiyorum. Şu an Rize-Çamlıhemşin’deyim, Van’dayken siteyi her baktığımda özlemle köyden yeni resim var mı diye bakardım. Köyden uzakta yaşayanlar için bu resimler bir hasret giderme aracı olması dileğiyle siteye verdim. Bekte beklediğim ilgiyi gördüğü tahmin etmiyorum. Neyse önemli değil.
Babamın cenazesinde kişilerin resimlerini Mikail Kazancının kardeşi Murat Mutlu Kazancı resimlerin çoğunu çekti sağ olsun. Allah razı olsun.
Selam ve saygılarımla hocam
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt May 14, 2007 4:19 pm

Muzaffer Amca Merhaba,

Sagligima tam olarak kavusmamis olsamda buralarda olmadigim zaman kendimde bir eksiklik hissediyorum, alistim burasi benim ikinci evim gibi oldu..

Insallah sizlerde iyisiniz, sagliginiz yerindedir, bu sitenin herkese ihtiyaci vardir sizlerin burda olmasi isminizi sitede gormemiz bize yetiyor hep bizlerle olun..

Fransadan sevgi ve selamlarimla...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir