iyi diyelim ii olalalim[şakaya nalan olabilecek kız arkadaşlarimdan eniyilerinden biridir arkadaşlarina sahp çikar derdine derman olur[dermişim] ya işte böle .. onu anlatmak için ancak bi kitap yazilir
saolasin send iisirdir iisindir
yaylada gordum die hatirliorum ama... cunki yanimda catlak kuzenim vardi, ikidebir bana ha oraya bak ha su cocuk cok yakisikli falan diodu ama ben kimden bahsettini hala anlamadim v orda gordum seni gibi hatirliorum neyse bosverelim
kuzenine çok teşekkürler iltifatlari yağdirmiş sağolsun vallahi ben hatirmaiyorum çünkü görmedim görsem kesin hatirlardim neyse kuzenin kimse artik ve sen iyi birilerine benziyorsunuz öylesinizdir kesin öle öle
canan ya seni anlatamam arkadaşim seni ancak senle arkadaş olan iyi bilir. sen anlatılmazsin [iyiki varsin canan senin gibi arkadaş zor bulunur bu dünyada helede bir bayan sa
gönderen Caner Topaloğlu » Sal Mar 06, 2007 4:55 pm
mustafa sarı fırtınamız.çok severim.aynı topraklarda beraber büyümek beraber top oynamak muhabbet etmek ve daha sayılabilecek bir çok şey açıdan benim için değerlidir
kardeşim dediklerine ayen katiliyorum uzun zamandir zaten görmüyorum seni gerçi ben geliyordum ama sen gelmiyordun hayirlisin kardeşim ama bu sene de ben gelmeyi düşünmüyorum yine oturup sohbet edemeyecez gör üzere kardeşim