BUGUNKU HALİNİ ANLAT BAKALIM....

Hadi burada hep beraber guzel olan herseyi paylasalim!... (Romanımız Bu Sayfada)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Alptekin Gökhan Şahin

Mesajgönderen Naciye Soysal » Çrş Şub 14, 2007 10:14 pm

GÜN YAVAS YAVAS BITMEK ÜZERE OLMASINA RAGMEN KEYFIM YERINDE COK SÜKÜR GÜNÜMÜN GAYET GÜZEL VE SAKIN GECMESINE BAGLIYORUM SU ANKI RUH HALIMI; YOKSA STRESSLI VE YOGUN OLDUGUM GÜNLERIMDE SINIRLERIM GERILIYOR ASABILESIYORUM... AMA SONRA YATISIYORUM...
8) :D ...
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Bahar Güvercin » Cum Şub 16, 2007 11:40 am

halsizim durgunum hic bise yapasim yok, 15gun tatildeyim hicte sevinmiorum... oyle dusunup duruorum...
Bahar Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Canan Uysal » Çrş Şub 28, 2007 3:24 pm

bugun iyiyim allaha sukurler olsun tek basima geciyo gunlerim evde ikizum yok ozledum simdiden :cry: :P :lol: 8) ah ah keske halam gelsede beni yanina alsa :twisted: yaparuk o zaman 20dk kol basti :lol: :lol: :lol: ozledum seni HALACUGUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM sana sesleniyirummmm :lol: 8) OPTUM SENUUU neyse herkese hayirli gunler
Kullanıcı avatarı
Canan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Cum Mar 02, 2007 3:33 pm

bugün çok iyiyim hafta sonu ve bugün amca oldum kız bir yiğenim oldu :P erkek olsa ben sünnet edecektim olsun kız bebekleri daha çok severim :P :P :P :P :P
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Cmt Mar 03, 2007 11:32 am

aksam fazla kacırdık basım davul gibi delirecem
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bahar Güvercin » Sal Mar 06, 2007 1:13 pm

bugun eyiyim biraz basim agrio yanimdaki cocuk yuzunden benle konusup duruo :? tatil bitti okul basladi :? siniftayim iste ogretmen anlatip duruo bise anlamiom daha dogrusu dinlemiorum forumda geziom :? msn acilsa girecem ama yasaklanmis giremioz. v cok fena aciktim oyle yemegine 10dkk kaldi :mrgreen: herkeze slmlar ii gunler v bana afiyet olsun :wink: pai pai
Bahar Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Canan Uysal » Sal Mar 06, 2007 2:43 pm

bugun allaha sukur iyiyim tek derdim bir kac gundur geceleri bas agrisi acayip oluyo uyuyamiyorum ama olsun acisini cikariyorum suan halamlardayim tatilerim yaninda geciyo cok guzel egleniyoz valla suan tam karsimda oturuyor bakiyos birbirimize guluyos suan kalabalik burasi ikizler iki oglu amcamin oglu halam bennn ohhh valla evin ici cecuk doli :lol: :lol: :lol: dadi araniyorrr :P :P
Kullanıcı avatarı
Canan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Sal Mar 06, 2007 5:10 pm

güze bir uyku.yetişilmiş ders saatleri.ufak bir kahvaltı.evde ev arkadaşlarımla kağıt,alışveriş,hünerli ellerimin tek yapabildiği yemek makarnayı yedikten sonra sitede turlamak....gayet güzel geçiyor günüm.ama yarına yetişecek proje ödevi var o biraz canımı sıkıyor gene uyku yok bu gece :(
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Ahmet Hamdi Kuzu » Sal Mar 06, 2007 6:29 pm

3 gundur uyumuyorum su anda bırı uflese yıkılacak bır durumdayımm bıde butun gun askerlık subesınde ugrastıkkk ... sallayıp duruyorlar ama son noktayı koyduk ... agustos buyuk ay olacak
Kullanıcı avatarı
Ahmet Hamdi Kuzu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Yazar » Sal Mar 06, 2007 10:25 pm

valla havuzdan yenı geldım cok yorgunum pc ye format atmam gerek ama usenıyorum bugun bıde zor dersler vardı oyle ısteee
Kullanıcı avatarı
Mehmet Yazar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal Mar 06, 2007 11:53 pm

Bugun hic bir sey yapmadim, bos bos gezindim evde sitelerde yanibosbir gun, icimden hic bir sey yapmakgelmedi gece gec saat oldu hala ayni durumdayim,insallah yarin boyle olmam..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Bahar Güvercin » Çrş Mar 07, 2007 8:40 pm

bugun iim allaha sukur :wink: bugun okula gittim ders calismadim :P la acaip tembellestim ya ! sinifimi gorseydiniz bugun kizlar oje surer ben psp oynuom sinifdaki bi cocukla guluoz muhabbet , sene sonu sinav var bizim halimize bak :cry: ama his calisasim yok noluo bana bilmiom bi care yokmudur :cry:
Bahar Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Çrş Mar 07, 2007 8:48 pm

idare eder annem yemegi yedirip dısarı attı beni :) günü warmıs hanım efendinin :D annemi kızdırmak icin diyorum anne 17-20 yas arası kızı olan teyzelere selam söle kovalıyo beni :) işte evin altında vakit öldürüyom birazdan cıkıp gezecem işte öle yarın fabrikaya gitmeyecem para cekip gezecem anasini satayim :lol: :D :)
En son Şemsettin Hamsici tarafından Sal Mar 20, 2007 6:49 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bahar Güvercin » Cmt Mar 10, 2007 5:19 pm

bugun iyiyim allahima sukur bizim dukkanda calisiorum iste
Bahar Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bahar Güvercin » Cmt Mar 10, 2007 5:22 pm

temmuzda istanbuldayim vee uzuluorum cunku galiba temelli turkiyeye yerlesiyoruz :cry:
Bahar Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön GÜLELIM - EĞLENELİM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir