gönderen Mustafa Demir Özaslan » Cum Şub 23, 2007 12:39 am
öncelikle benim yaşadığım olaylar sır olaylar değil,senin yukardan bakışın ve yaklaşımını beğenmediğim için paylaşma ihtiyacı hissetmedim,yanlış anlama şahısa karşı yapılmış bir şey değil,sadece tavrın hoşuma gitmedi.sorduğun soruya gelince ADD nin yaptıklarını veya yapmadıklarını burda uzun uzun anlatmayacağım,okuyan herkes bilir,bilinen şeyleri söylemekte laf kalabalığından başka bir şey değildir.Ben A.Ü Dil ve Tarih Coğrafya fakültesi mezunuyum,diğer üniversitelerdeki yapı nasıldır bilmem ama benim okuduğum fakültede siyasi olayların başkenti niteliğindedir,okuyanlar bilirler.!. sınıftayken ADD nin burs verdiğini duyup baş vurmuştum,baş vuruları mülkatla değerlendiren bir kurul vardı,mülakat günü ramazanın ilk günüydü,kimlik bilgilerim sorulduktan sonra oruç tutup tutmadığım sorulduibende tuttuğumu söyledim,mülakatı bitirip kazananıp kazanmadığımı burdan öğreneceğimi söyleyip beni gönderdiler.Burs çıkmamaıştı bana ancak burs çıkanların çoğuda kürt kökenli vatandaşlarımızdı ve bu vatandaşlarımızın çoğu okuldaki siyasi olaylarda baş aktör alan kişilerdi,sözün kısası ben ADD de ne Atatürk'ün halkçılık ilkesini gördüm ne de laiklik ilkesini,önceki yazımda da söylediğim gibi,başka düşüncelerin ve başkalarının arkasına saklanıp at koşturanların yeri,bana göre samimi davranmıyorlar...
Ve ben bu konuya nasıl girdiğimizi halen anlamıyorum,bir önceki yazımda,senin bu düşünvelerinle ilgili bir şey söylemediğim halde bu kadar çok konuyu o kadarcık yazıdan çıkarman güzel bir şey mi onuda bilmiyorum,sözün kısası caner ben ismi Atatürkçü Düşünce Derneği diye olaya dar bir kalıptan bakmıyorum.Keşke Atatürk gibi düşünebilseler,bende burda yaşanılan tezatlığı anlatmak zorunda kalmazdım.
yanlış anlamayacğını düşünüyorum,saygılarımla