>>>TÜRKİYENİN TAPUSU<<<

"Düşünebilen bir nesil yaratmak ve düşüncelerimizi özgürce paylaşmak için" burada buluşalım.

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Osman Nuri Sarı, Özgür Hasan Altuncu

>>>TÜRKİYENİN TAPUSU<<<

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Cmt Şub 17, 2007 8:46 pm

TÜRKİYENİN GERÇEK TAPUSU BU DEĞİLMİ SİZCE?

Resim
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mustafa Demir Özaslan » Pzr Şub 18, 2007 11:21 am

bu tapunun altında ATD imzası olmasaydı sonuna kadar desteklerdim ama bir düşüncenin yada birlerinin arkasına sığınarak at koşturanlar bu düşüncelerinde samimi gelmiyor bana,ATd bunu hep yapıyor,Kendi düşüncelerini Atatürk'ün düşüncesiymi gibi sunup kendince bir rant elde ediyor.Bu benim düşüncem.
Mustafa Demir Özaslan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Pzr Şub 18, 2007 12:45 pm

sana katılıyorum mustafa abi ayrıca bu cerkezköy bura bizim bura degilmi? :?
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Pzr Şub 18, 2007 3:46 pm

Yanlış yaptın Cüneyt kardeşim. Bak "ADD" kısaltmasının tapuda geçmesinin tepki alacağını düşünemedin, bu olmadı bikere. ADD yi bişe yapıp tapudan silmeyi becerebilseydin olur muydu ?, gene olmazdı bence. Çünkü çok yanlış şey var bu tapuda. Bir kere Lozan'ı sileceksin en başta, çünkü Lozan ı zafer değil kendi tabirleriyle "hezimet " olarak bilir bu tapunun hissedarlarının çoğu, niçin kafa karıştırıyorsun Cüneyt kardeşim. Hisse payı "70 milyonda birmiş" ,yokya ! başta Kürtleri olmak üzere, ermenileri, rumları, Türk alevileri, süryanileri, yezidileri, lazları, gürcüleri , çerkezleri vs. çıkarsana ordan, millet de rahat rahat dolaşsın. Hah millet demişken sahibi de "Türk ulusu" değil "Türk milletidir" , onu da düzelt."Satılamaz, devredilemez, kiraya verilemez" miş heralde sahibi yabancılar tarafından bize kiraya verilemez demek istiyorsun orayı tam anlayamadım, satın almak desen o da ne kelime !( yazın alanya da Türkçe konuştuğum için sabahtan akşama otel aramak zorunda kalmıştım da) bu noktaya da ya açıklık getir yada bu ifadeni de sil."..Kanlarını ve canlarını veren Türk ulusunun..." ifadesini biraz daha özelleştirerek yeniden ifade et, çünkü çok geniş bir tanımlama bunun içine kimler kimler girer biliyormusun ( sakın ha açıklama, sen sadece halkımızın senden beklediklerini yaz)

Şimdi sevgili Cüneyt sen bu dediğim düzeltmeleri yap, ondan sonra da o "ADD" ve "Lozan" yazdığın yere "ne mutlu Ogün'üm diyene" gibisinden bir söz yaz . Bak o zaman nasıl beğenilir, nasıl alkış akırsın. Ha bu tarz yaklaşımı sadece bu sitede değil hayatının heralanında sergilersen, hiç bir zararını görmezsin, hep de karda olursun. En doğru bilinen yanlış yaşanılmış yanlıştır sözünden hareketle, bu yanlışı hep yapmış ,aksinide beceremeyen bir abin olarak sana önerimdir, belki sen becerirsin, dikkate alırsan. :D

Bu arada diğer arkadaşların değindikleri Atatürk ismini kullanarak bundan fayda sağlama konusuna gelince onlara da katılıyorum( ama bu illa ADD bağlamında değil). Evet bu ülkede Atatürk ismini kullananlar da vardır. Bunların da çoğunluğunun korkusu bikinilerini raflara kaldırma korkusudur ve bunlar her zaman her dönem Atatürk deyip durur gezerler paranoyalarını rahatlatmak için, bu ismi kullanarak oluşturdukları dar çevrelerinde kendi kendilerini tatmin edici ufak tefek kazanımları olsa da fazla büyük karları yoktur bu istismarcılıklarının. Ama bunların dışında sıkışınca Atatürk ü ağızına alan ve düşürmeyen ve bu duygusal milletin duygularını ( milliyetçilik ve inanç) istismar edip bundan maddi ( iş, kadro, kredi, görmemezlikten gelinerek yol verilen usulsüz kazanç şekilleri vs.) ve manevi (kitle psikolojisinin verdiği güven duygusu, sosyal itibar vs.) kazanç sağlayan ve her zaman iktidarda olanların yaptıklarının yanında Atatürk ismini kullananların yaptıkları çok basit ve komik kalır.Ancak bu milliyet ve din istismarcılarına laf edebilenlerin Atatürk isminide kullananlara da laf diyebilme hakkı vardır. Öteki türlü tek taraflı olursa bu samimiyetsizlik olur.
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Pzr Şub 18, 2007 4:50 pm

başka söze ne hacet.süper yazmışsın bülent abi
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Pzr Şub 18, 2007 6:54 pm

ben bu resmi internette gezerken gördüm sadece yazıları gördüm çok bakmadım paylaşmak istedim yani senin dediğin kadar detaylara bakmadım ama anladım ki bu resimde çok detay var ama boş zamanımda montajla düzeltirim malum okullar başladı zamanım olursa yapıcam yinede yorumlarınız için her birinize çok tşk ederim...
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Pzr Şub 18, 2007 7:00 pm

birde ADD diyorsunuz ya ben onu bilmiyordum partimidir yada ona benzer birşey galiba yani ben parti felan sevmem ilgilenmem sağcı solcu felan bu konularla ilgilenmem yani bu tür şeyleri bilmem o yüzden yinede özür dilerim...
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlkay Güvercin » Pzr Şub 18, 2007 7:08 pm

Ha o demiş ha bu demiş ne önemi var.Selamlar.
Kullanıcı avatarı
İlkay Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Pzr Şub 18, 2007 7:33 pm

Zaten bende senin ADD ye falan dikkat etmediğini sadece hoşuna gittiği için bu mesajı attığını tahmin ediyodum, ki bence de güzel bir anlatımdı ama anlatmak istediğini mutlu ve huzurlu bir şekilde paylaşmak nedense kolay olmuyor.
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Pzr Şub 18, 2007 7:36 pm

Bu arada beni ciddiye alıp ta sakın değişiklik yapma ha, şaka ile bişeyler anlatmaya çalıştım, istersen tekrar oku Cüneyt kardeşim. Bence güzel bir paylaşımdı.
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Pzr Şub 18, 2007 7:42 pm

ADD= Atatürkçü Düşünce Derneği
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen İlyas Hasret Uygun » Pzt Şub 19, 2007 9:27 am

Selam arkadaslar....
Bakiyorumda davulu buraya getirmissiniz.
Bende bu davula vurmak istiyorum amma davulun alti delinecek diye korkuyorum..
Vurursam sesi catlak cikar daha sonra.

Hasret UYGUN
MOSKOVA
Kullanıcı avatarı
İlyas Hasret Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Osman Nuri Sarı » Pzt Şub 19, 2007 4:16 pm

yok yok Hasret kardeş

Sen yeterki davula vur. Davul sağlam korkma. Delinmez. Hatta sen vurdukça daha da sağlamlaşır. Hep öyle olmadı mı zaten. Davuldan çıkan ses , ona vuran kişinin düşüncesiyle şekil bulur.

saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Osman Nuri Sarı
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Özcan Onat » Prş Şub 22, 2007 12:57 pm

benim bildiğim misak-i milli sınırları içinde artvinden oyana Batum
güneydoğu anadoludan güneydoğu yönünde bir iki yer daha var
birde ege taraflarında denizun ortasinda parçalar
bir parçada trakya tarflarında bişeler varidi unutmadan halep'e kadar inilmesi gereken bir hat.....(benim bilmediklerim de varsa siz ekleyin :!: )

anlasılan ADD boştan bir iş yapmıs çünkü tapuyu gerçek alanla karsılastırırsak açıktaki parsellere ne oldu diye sormak gerekir!

sizler de: yani yorum ekleyen arkadaslar, biraz tarihi kurcalamaya nedersiniz.
gurururunuzu okşayan herseyde bayrakları indirmeseniz. :!: :!: :!:
sorgulayın; tartısın ama .....

a
Kullanıcı avatarı
Özcan Onat
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mustafa Demir Özaslan » Prş Şub 22, 2007 2:16 pm

yazını okudum özcan,tartışılacak bir konu olduğunu sanmıyorum,ama haklısın burda add nin bir ayıbı yanlış bir düşüncesi ortaya çıkıyor.Eğer misak-ı milli sınırlarından düşünmeye başlarsak konuşulacak çok şeyin olduğunu,yalnızca sınırlarla düşüncenin şekillenmeyeceğini düşünüyorum.Bağımsızlık(ekonomik ve siyasi),hukuk ve azınlıklarda bu konunun içine giriyor...konuyu add den sıyırıp,bugünki koşullara bakacak olursak,bir çok tapumuzun elimizden çıktığını görürüz en başta bağımsızlığımız,statükocu yaklaşım bunu görmezden geliyor anlaşılan çünkü şuan itibariyle ben Türkiye'yi dışa bağımlı bir devlet olarak görmekteyim,İMF diye duyunu umumiyeden kalma bir kurum başımızda varken ne kadar bağımsız olabiliriz ve biz ne kadar bağımsız bir ülkeyiz diyebiliriz? Burdaki tapumuzun yarısını hibe mi ettik,yoksa aldılar mı,bana göre hibe ettik çünkü "para alan,emirde alır."
Hep Atatürk ten bahsediliyor ,Atatürk şöyle yaptı,böyle dedi,şunu aldı,bunu verdi falan filan ve utanmadan ekliyoruz;"Bize Atatürk gibi bir adam lazım." diye,Atamız öldü(allah rahmet etsin) ama biz halen daha burdayız,bir ölüden medet ummaktır bunun adı başka hiç bir şey olamaz.Düşünceler yaşıyor ama öyle değil mi,misak-ı milli bırakıldı bize ve biz ona bile sahip çıkamıyoruz,hükümet sağolsun,rezil olduk dünyaya...
Mustafa Demir Özaslan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Sonraki

Dön DÜŞÜNCE PLATFORMU

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir