DİKKAT..

Forumdaki bazı önemli belge ve bilgilerin saklandığı bölümdür.

Moderatör: Fatma Ozbilgi

DİKKAT..

Mesajgönderen Erhan Ayal » Cum Şub 02, 2007 9:34 am

Köyümüzün Ataköy ruh ve sinir hastanesinde görev yapan Md.yar. Şenol AYAL ve Of devlet hastanesinde görevli Mustafa ÇALIKOĞLU' nun msn si hack edilmiştir. Hacker kurbanlarından kontor gibi istekleri oluyor bunlara kesinlikle kanmayın.
Erhan Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Faruk Faysal Uygun » Cum Şub 02, 2007 9:36 pm

ffuygun_61@hackermail.com
bu adresi olara verin yada onların adresini buraya yazın çalınan adresleri
Kullanıcı avatarı
Faruk Faysal Uygun
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Faruk Faysal Uygun » Cum Şub 02, 2007 9:38 pm

bu işi yapanlar zaten birkaçtane şerefsiz evladı var rizeli dir kesin eminimki onlar bu tür işleri yapıyorlar çünkü onlarsa geri alması kolay olurda başkasıysa bilemem ugraşırız gibi sanki
Kullanıcı avatarı
Faruk Faysal Uygun
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Cmt Şub 03, 2007 10:17 am

hacklendiğine üzüldüm ama bilinki hack demek açıkları bulup akılla birleştirip yapılan bir sistemdir mustafa amca ve Şenol AYAL bir yeri açık bırakmış büyük ihtimal msnden trojen yollayarak adresini almışlardır yada deneme yanılma programlarıyla yada fake yapmışlardır msn hack yapmak artık kolaylaştı çok değişik yollar var... bir mail yollar microsoft yollamış gibi sanırsınız ama herşey karşı tarafa gider çalan kişi bilgileri değişdiyse herşeyi değişdiyse tek bir yol kalır kayıt olarken bütün bilgilerini biliyorsa bi tek o yolla bi yol var öyle alınır ama onuda değiştirebiliyordu galiba değiştirdiyse geri alamazsınız o msn artık onun olmuş olur geri almak için yine sizde onu kandırmanız lazım ama professionelse hiç sanmıyorum... ama galiba iki kişininde aynı anda hacklendi aynı yerdeyseler aynı pcden girmişlerse temek ki o pc de trojen var trojeni yok etmeniz lazım çünkü trojen o bilgisayardaki bütün yaptıklarınızı karşı tarafa iletiyor hangi sitelere girdiğinizi kimle ne konuştuğunuzu site şifrelerinizi herşeyinizi o yüzden trojeni yok etmeniz lazım...

ama inş geri alabilir mustafa amca msn adresini....

SAYGILAR...
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Cum Şub 16, 2007 3:05 pm

Sevgili Cüneyt ne yapmak lazım.Selamlar
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Cum Şub 16, 2007 7:26 pm

öncelikle selamunaleyküm adnan amcacım yazdan beri görüşemiyoruz inş iyisinizdir ara sıra kardeşim betülle konuşuyorum sizide soruyorum inş selamlarımı iletiyordur :P ...

adnan amcacım yaa virüs programın olsun bilgisayarında vee msnde tanımadıklarından birşey alma vee tanımadığın mailleri açma yabancılarla konuşma hack işleri çok karışıktır yani çok şeyler vardır ama kısaca diyim işte sen bu benim dediklerimi yap yeter ve msn adresin kolay birşey olmasın karışık olsun örneğin h1m28x96kö. mesela buna benzer olsun değişik şekiller olsun o zaman msn şifren kuvvetli olur ve gizli sorun'un cevap'ı sorudan farklı bir cvp olsun ama senin unutmayacağın ve paralo sıfırlama mail adresine başka bir adres yazsan örneğin betülünkini yazabilirsin yani adam akıllı değilse aldıktan sonra onu değiştirmezse msn hemen geri alabilirsin ama msn yi almışsa ve herşeyi değiştirdiyse geri alamazsın sende ona tuzak kurcan kandıracan açık yakalıyıcan anca öyle oda professionelse çok zor :D

SAYGILAR...
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mustafa Demir Özaslan » Cmt Şub 17, 2007 11:16 am

bu konuda sağlam bir virüs programınız olsun yeter birde bu programı sürekli güncel tutun,cüneytin de belirrttiği gibi kullanıcısı belli olmayan yada tanımadığınız kişilerin maillerini açmayın çünkü o maillerle size virüs programı gönderiliyor,siz o mailini açınca programı aktif hale getirmiş oluyorsunuz,ayrıca trojen virüsü konuusnda yapılabilecek fazla bir şey çünkü telekomun adsl kullanıcılarına bir armağanıdır,yapışkan virüsler işlemcinin hızını düşürmekten başka bir şeye yaramıyorlar...
Mustafa Demir Özaslan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kardaş Ersezer » Cmt Şub 17, 2007 12:38 pm

Bunlara ek olarak mail şifrelerinizi sayı ve harflerden oluşturursanız şifre kırıcı programlar tarafından kırılması da güçleşir.Sadece rakamdan oluşan bir şifrenin kırılması çok kısa zaman sürer. Bunun için şifrelerimizi aşagıdaki kombinasyonlara uyacak biçimde değiştirelim.Ayrıca mailinizin gizli sorusunuda mümkün olduğunca saçma bir cevapla değiştirelim(ör :eargergagadgdsfsdfsdf gibi) ki tahmin edilip bulunamasın.

1- sayı(lar)+kelime(ler)+sayı(lar)+kelime(ler)
2-kelime(ler)+sayı(lar)+kelime(ler)+sayı(lar)

1 e örnek : 123osmankadri45yakup
2 e örnek : osman123kadri45
Kardaş Ersezer
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Cmt Şub 17, 2007 7:31 pm

son birşey demek istiyorum bilgisayarınız olduğu sürece ve internet bağlantınız olduğu sürece virüslerle uğraşırsınız virüslerden kaçamazsınız sadece güvenlik alın oda bir süre sonra işe yaramaz bi virüs yaparlar o program o virüsü görmez sonra programı çıkar sonra yine virüs sonra yine program bu işler böyledir hep böyle gider tek çare kablonun fişini çekmektir :P ama size bilgilerimden paylaştım inş dikkat'E alır ve işinize yararlar...

SAYGILAR...
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Prş Şub 22, 2007 1:59 pm

bilgin için teşekkürler erhan
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen MUHAMMED ALİ YILMAZ » Prş Şub 22, 2007 2:49 pm

benimde msn lerimi çalmışlar ama bulmayayım sakın ha bulmayayım.birde çalıp ordan eklenenlere küfür etmiş.bu insan çok yürekli ve cesur.bu insanların işi güçü yok,yaşamak kadar güzel bişey varken illa ki...........neyse
maymuzik61@hotmail.com
m.a.y.caykara61@hotmail.com
maymusic-sound-studio@hotmail.com
may-music-pisctures@hotmail.com ve daha da çokları var........
MUHAMMED ALİ YILMAZ

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Prş Şub 22, 2007 3:43 pm

msnnizi çalmış olabilirler ama suç sizde o kadar şey yazılıyor onları okuyun ona göre davranın msn hack karşı tarafın açıklarını görüp ona göre hareket sonucunda olan birşey yazdıklarımızı okuyun internet gibi bir nimetten araştırıp okuyun öna göre davranın o zaman msn adresinize hiç birşey olmaz... herşey sizde bitiyor...
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Şub 22, 2007 5:00 pm

cüneyt ibrahimağaoğlu yazdı:msnnizi çalmış olabilirler ama suç sizde o kadar şey yazılıyor onları okuyun ona göre davranın msn hack karşı tarafın açıklarını görüp ona göre hareket sonucunda olan birşey yazdıklarımızı okuyun internet gibi bir nimetten araştırıp okuyun öna göre davranın o zaman msn adresinize hiç birşey olmaz... herşey sizde bitiyor...

Cuneyt okadar hava atma bir donem seninde basina geldi,sonra herkes senin gibi pc basinda durmuyor , kimseyi kucumseme, bu herkesin basina gelebilir..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Cum Şub 23, 2007 9:29 pm

Fatma Ozbilgi yazdı:
cüneyt ibrahimağaoğlu yazdı:msnnizi çalmış olabilirler ama suç sizde o kadar şey yazılıyor onları okuyun ona göre davranın msn hack karşı tarafın açıklarını görüp ona göre hareket sonucunda olan birşey yazdıklarımızı okuyun internet gibi bir nimetten araştırıp okuyun öna göre davranın o zaman msn adresinize hiç birşey olmaz... herşey sizde bitiyor...

Cuneyt okadar hava atma bir donem seninde basina geldi,sonra herkes senin gibi pc basinda durmuyor , kimseyi kucumseme, bu herkesin basina gelebilir..

ya hava atmakla ne alakası var bilgi verdim ben sadece hem benim başıma geldi ama o benim yüzümden gelmedi komşumun pcsinde msnye girdim trojen varmış o yüzden çalındı ama takmadım çünkü sabah olduğunda geri aldım... Hava atmaksa artık birşey yazmam olur biter her sözüm hava diye geçiyorsa... :cry: hem ben pc başında değilim herzaman.. eski bilgilerimi paylaştım o kadar kimseyide küçümsemiyorum benim başımada gelebilir gelemez demiyorum bunların hiç biri hava atmak değil siz öyle karşılıyorsanız tamam birşey demiyorum artık...
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Dön ARŞİV

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir