MUZAFFER MUSTAFA ALTUNCU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Oca 18, 2007 4:43 pm

Muzaffer Altuncu demiş ki:
...Fatma,Hastalığın geçmiş olsun..... Kendine iyi bak,sen siteye çok lazımsın.....

Muzaffer amca merhaba,

Guzel ilginize cok tesekkur ederim,allaha cok sukur simdi iyiyim, kendime geldim,ben yokum sitede ama bakiyorum da hic kimsede yok,nedir bu sessizlik anlamadim, insallah herkese kendine gelir ve burasi eski gunlerine geri doner... Siz nasilsiniz insallah iyisiniz kendinze cok iyi bakin sizde bu siteye lazimsiniz....

Muzaffer amca evet bende dogum gunu tarihinizi gordugumde baslik acilmamasina cok uzuldum,hasta olmasaydim ve buralarda olsaydim bunu kesin yapardim, yoklugum nasilda belli oldu dermisim :) bende bugun herkesi ayni basliga topladim tek tek ekledim bayagida zamanimi aldi ama olsun herkesin yuzunde kucuk bir tebesum yaratabiliyorsak ne mutlu bize....

Saygi Ve Sevgilerimle....
En son Fatma Ozbilgi tarafından Sal Şub 13, 2007 8:54 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

may-

Mesajgönderen MUHAMMED ALİ YILMAZ » Prş Oca 18, 2007 10:15 pm

HOCAM NASILSINIZ?İNŞALLAH İYİSİNİZDİR.İYİ OLMANIZI YÜREKTEN DİLERİM.KENDİNİZE İYİ BAKIN SORANLARA SELAM VE SAYGILARIMI SUNARIM.GÖRÜŞMEK ÜZERE
m.a.y.
MUHAMMED ALİ YILMAZ

Mesajgönderen Muharrem Bayraktar » Cmt Oca 20, 2007 1:42 pm

evt muharrem bayraktarın torunuyum sezai bayraktarın ogluyum.1989 dogumluyum.oss ye hazırlanıorm.msj yazdgnz icin tsekkurler
Muharrem Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ali Şahiner » Sal Oca 23, 2007 12:14 am

Hacı abi hoşbulduk, nazik ifadelerinizden dolayı teşekkür ederim.
Ali Şahiner
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Tuncay Kırmaz » Sal Oca 23, 2007 11:55 am

selamunaleykum muzaffer amca nasılsınız? uzun zaman oldu görüşemeyelikusurumuza bakma muazaffer amca copk özür dilerim yazamadıgım için son biliyorsun muzaffer amca yogun tempo ile çalışıyorum ve bitirme tezi ile ugrasıyorum ondan.görüşme üzere kendinizi iyibakın herkese selam.allaha emanet olun.
Kullanıcı avatarı
Tuncay Kırmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Aydınlı » Prş Oca 25, 2007 8:03 am

Muzaffer amcacım merhaba :) umarım iyisinizdir. uzun zamandır görünmediğimin farkındayım... fakat evlilik o kadar da kolay birşey değilmiş :) geçtiğimiz hafta muhasebe bürosunda işe başladım... vakit buldukça siteyi takip etmeye çalışıcam. ellerinizden öpüyorum. saygılar. merve
Kullanıcı avatarı
Bülent Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hakan Ayan » Prş Oca 25, 2007 9:28 pm

Dayıcım slmlar,
Bayramda gorusemedik ben koydeydim simdi annemle geldik istanbuldayız.
inşaallah MSN den bir aksam sizleri görüntülü olarak gorüştürecem
Herkese Selamlar
Kullanıcı avatarı
Hakan Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen hasan özdil » Prş Şub 01, 2007 12:00 pm

merhaba hocam görüşmeyeli nasılsın bu aralar aramadım kırıkhandaydım oradan sorarsan yaramazlık yok selamlar ellerinden öperim.görüşürüz...

merhaba hocam iyisindır inşallah resimde ihtiyarladın kendine bak kırıkhana kezmeye gittim. biryıl oldu gitmemiştım kırıkhanda yaramazlık yok onbeşgün kaldım.herşey aynı milleti ararsan herkes kahvede kırıkhanın kötülüğü bu mecbur gidiliyor günler su gibi geciyor abi sen msn acmıyormusun yoksa yanlışmı kaydettim.selamlar...

merhaba hocam bende aynı dertdeyim kırıkhanı o sebepden sevmiyorum burada kahve işi yok varda alıştırmıyorum ama kırıkhanda iken sabah cıkıp akşama kadar kahve bayramda kımseyle görüşmesen bile kahveye cık herkes orta neyse senın kalbın genc olduğuna inanmayan normal değil sitede senin gibi daimi azdır bende işyerinde internet var akşam onun icin görüşmüyoruz.selamlar ellerinden öperim.saygılarla
hasan özdil

Mesajgönderen Yahya Kırmaz » Prş Şub 01, 2007 2:49 pm

slm muzaffer amca bayramın kutlu osun nice mutlu yıllar kendine iyi bak iyi bayramlar.

slm muzaffer amca nasılsın iyisindir inşallah kendine iyi bak iyi günler.
Kullanıcı avatarı
Yahya Kırmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Ayan » Pzr Şub 04, 2007 2:44 pm

MUZAFFER HOCAM MERHABA;
NASILSIN
BENİM BU TAKIM SAYESİNDE DURUMUM İYİ DEĞİL PEK ÇAKTIRMIYORUM AMA İÇİM YANIYOR.NEYSE HAFTAYI BEKLEYECEĞİZ ARTIK HER ŞEY İYİ OLUR İNŞAALAH.
SAĞLICAKLA KALIN.
SAMSUNDAN HERKESE SELAM.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Şevki Altuncu » Prş Şub 08, 2007 10:36 pm

teşekkür ediyorum amcacıgım işler şu anda yolunda bekliyoruz seni sende oradakilere selam söle görüşürüz...sevgilerimle
Kullanıcı avatarı
Şevki Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hamide Kaymak » Cum Şub 09, 2007 7:40 pm

amcacım bnde katıldım aranıza.ıyı vakıt gecırcegıme emınm.anmlerın cok selamı var.kib
Kullanıcı avatarı
Hamide Kaymak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Funda Altuncu » Cmt Şub 10, 2007 11:24 pm

mrb hosbulduk insallah herkezi tanırım neyse salıcakla kalın..

muzaffer amca anneme sordum altuncu ailesinde cok mükemmel vecok sevdiyim abimdiye söyledi bana memnun oldum kendinize iyi bakın amcacım görüsmek üzere.

rica ederim amcacım unuturmuyuz kendinize iyi bakın salıcakla kalın..
Kullanıcı avatarı
Funda Altuncu

Mesajgönderen Mustafa Ayan » Pzt Şub 12, 2007 10:47 am

Selamünaleyküm
Merhaba hocam
Öncelikle sizi unutmuş olacağımızı sakın aklınızdan geçirmeyiniz. Kalplerimiz hep beraber. İnanın burda işlerimiz bayağı yoğun geçiyor pek fırsat bupta siteye giremiyorum ancak bugün öğlen arası sevdiklerime birşeyler yazayım dedim kendinize iyi bakın baki selamlar...

selamünaleyküm hocam
hürmetle ellerinden öper sağlık mutluluk ve huzur dolu yıllar dilerim Ankara -Diyarbakır-Kilis derken sonunda yuvaya dönüş yaptım şuan hatay il çevre ve orman müdürlüğünde bilgisayar işletmeni olarak görev yapıyorum Evliliğe gelince fotinos köyünden suat zengin(Öğretmen)'nin kızı nazife ile evlendim kırıkhanda ikamet ediyorum hoşçakal demeden önce .hocam sizden bir isteğim var ayhanla görüşemiyoruz baya zamandır bana onun adresini ve tlf nunu yazarsanız minnettar kalırım benim tlf num öğretmen hattı kullanıyorum 0505 4916371 dir tekrar görüşmek üzre şimdilik hoşçakalın...
Kullanıcı avatarı
Mustafa Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Oğuzhan Kara » Çrş Şub 14, 2007 3:34 pm

hosbulduk muzaffer amca tesekkur ederım şiirlerini okudum guzeller herkeze selamlar :D
Kullanıcı avatarı
Oğuzhan Kara
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir