NACIYE SOYSAL

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Mehmet Yazar » Pzr Ara 17, 2006 8:32 pm

ablacıum nerelerdesın sen yıne kayboldun heee bırakma bızı heee ozletme kendını neyse cok eyı bak oralarda allaha emanet olll
Kullanıcı avatarı
Mehmet Yazar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt Ara 18, 2006 12:55 pm

Ekiiiiiiiiiiiiiiii cuma aksami neredeydun, paragafa gelmedun, bende gec katildim ama hic olmayandan iyidir, haftaya surun butun bayanlari insallah hep burda olacagiz ve rekor kiracagiz bayanlar ustunluk saglayacagiz... :) dersun basaririz, duyan duymayanlara haber verirsek bu isi basaracagimizdan eminim :) dimi canim benim, ihmal etme buralari optum seni kocaman......
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Ara 20, 2006 12:35 am

... Hakiki gurbet elde olan sizlere Allahtan hayırlı günler dilerim. Sağlıklı,mutlu ve huzurlu günler hepimizin olsun.

....Sanırım eskisi gibi siteye girme fırsatı bulamıyorsun.Öyleki bir selam verip gidenler bizleri hep kapıdan baktırıyorlar.Ama sağol ki sen zaman zaman da olsa selam vermeye devam ediyorsun.

...Anavatandan-Türkiyemden Gölcükten,oralara kucak dolusu selamlar gönderiyorum.Allaha emanet olun....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Nalan Uysal » Çrş Ara 20, 2006 4:17 pm

merhaba Naciye abla cevabim cok gec oldu kusura bakmazsin insallah umarim iyisin insallah hersey yolunda valla beni sorarsan bu sene cok doluyum derslerden dolayi nete de giremiyorum pek ama bu hafta sonu tatile giriyoruz 2haftaligina iyi bi dinlenicem valla :) siteye de girmeye calisirim yazisiriz hemiii :) ablacigim kendine cok iyi bak insallah en kisa surede gorusuruz opuyorumm senii hoscakall
Kullanıcı avatarı
Nalan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nevgin Uysal » Pzt Ara 25, 2006 4:12 pm

slm canim nasilsin?ben iyiyim cumartesi gunu mektubunu aldim daha ii oldum beni cok duygulandirdin en yakin zamanda cevap vermeye calisirim kendine iyi bak optum gorusurz byeee
Nevgin Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Ara 27, 2006 11:17 pm

...Teşekkür ederim Şurli,
Çok şükür çok iyiyim.Hanım ile Gölcükte sakin bir hayat yaşıyoruz. İkimiz tek başımıza herşeyimizi paylaşarak günlerimizi huzurlu bir şekilde idame etmeğe çalışıyoruz.

Bu arada sizlerin yakın ilgisi ile teselli buluyoruz.Bazı olaylara seviniyor, bazı olaylara üzülüyoruz.Hayat böylece devam edip gidiyor.Bizlere yakın ilgi gösteren herkesten tabi bu arada da senden Allah razı olsun.

Selam ve sevgilerimizi Gölcükten Almanyaya uçan kuşla postalıyoruz. Bu arada yaklaşan Kurban bayramınız şimdiden mübarek olsun....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Vedat Başar » Cum Ara 29, 2006 8:45 pm

SURLI yazdı: VEDAT SEN YASIYORMUSUN?? SENINLE FORUMDA KARSILASMAK NE MÜMKÜN!! BIR ARALAR BEN YOKTUM SIMDIDE SEN UMARIM BIR YARAMAZLIK YOKTUR SENDE.. GÖRMEK ISTERIM SENI FORUMDA AKTIFLIGINI DEVAM ETTIR... IYI BAYRAMLAR SIMDIDEN VE NICE SENELERE....

Ablam öncelikle selamlar.
İlgin için çok çok sağol.
Evet bir ara ben vardım sen yoktun.şimdi sen varsın ben yokum.
Ama benim duruma da yokdum denmez.20 günlüğüne İstanbula gittim.
Bu kara kışda nere gittin diyosan söyleyeyim sana sen yabancı değilsin ablam.
Nişan yaptım yani nişanlandım.:) Yaza da inşallah evleneceğiz.
Artık bekarlığa veda etmeye hazırlanıyorum.
İşte bu sebeple giremiyodum siteye.Çok yoğundum.
Ama arasıra da olsa istanbul da giriyodum.tesadüf karşılaşmadık işte.Şimdi Kırıkhanda evdeyim.
Artık zamanım olurmu bilemem.İş güç derken şimdi de evliliğe adım atacağız.
Bu yüzden de çok yoğunum abla.ama ara sırada olsa buralarda olacam.

Görüşmek Üzere Ablam Kal Sağlıcakla...
Vedat Başar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Vedat Başar » Çrş Oca 03, 2007 4:16 pm

SURLI yazdı: VEDAT EVLILIGE HAZIRLANMANA COK SEVINDIM HADI HAYIRLISI OLUR INSALLAH TEBRIK EDERIM; ALLAH TAMAMINA ERDIRSIN VE UTANDIRMASIN.. GELIN ADAYIMIZ BIZIM ORDANMI; YOKSA BASKA MEMLEKETTENMI?? MERAK ETMEDIM DESEM YALAN OLUR :wink: UMARIM KURACAK OLDUGUN YUVANDA MUTLU HUZURLU VE MUHABBET ICIN DE YASARSINIZ...

AYRICA BAYRAMINDA MÜBAREK VE YENI YILINDA KUTLU OLSUN VEDAT; HERSEY GÖNLÜNCE OLMASINI CENABI HAKKTAN NIYAZ EDERIM....

Bende öncelikle Kurban Bayramını ve yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım abla.
İyi düşüncelerin için çok çok sağol abla.ALLAH'dan temennim gönüller bir olsun.
Evet nişanlandım.Zeynep Elazığlı bizim köylü değil abla.
EE artık yaşımız ağarmadan , gönülde verince bunu evlilikle sonlandıralım dedik.
Düğünde nasipse yaza doğru.Allah bizi utandırmaz ,herşeyin hayırlısı olur inşallah.

Görüşmek Üzere Kal Sağlıcakla Abla.
Vedat Başar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Vedat Başar » Cum Oca 05, 2007 8:00 pm

SURLI yazdı:
SENIN ADINA COK SEVINDIM VEDAT GÜZEL MEVLAM GÖNLÜNE GÖRE VERDI INSALLAH DA SONU HAYIRLA SONUCLANIR... TÜM GÜZEL DILEKLERIM SENINLEDIR VEDAT...

Öncelikle sana ne kadar dua ve teşekkür etsem azdır Naciye abla..
Neden mi şu sitede beni tebrik eden ve kendime yakın bulduğum bir kaç arkadaşımdan birisin abla.Allah senden razı olsun.Dilerim Rabbimden sana dilediğin gibi bir hayat bağışlar abla.

İnsan kendine yakın bulduğu dost , arkadaş , akrabaları yeri giliyor yabancıymışın gibi tanımamazlıkdan geliyo. Onlar kendilerini zaten biliyor isim vermeye gerek yok abla.

Sitem etmiyorum.Bir pamuk gibi ne kadar ağırlıkda olduklarını gösteriyolar.Sadece gözüken içi boş bir görüntü.O kadar .
Gerisi boş zaten.

Sana tekrar çok çok teşekkür ediyorum ablam.Sağolasın..
GÖRÜŞMEK ÜZERE HAYAT BOYU SAĞLICAKLA KAL ABLAM...
Vedat Başar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Canan Uysal » Sal Oca 09, 2007 1:45 pm

uyyyy ablalarun guliiiiiii dunya guzeliiiiii nerelerdesun yaaa cok ozledum seniii goruselum artik haa msn adressini versene ablam orda bol bol konusuruz tamam mi optum kocaman bitanemmm kib grsrz bye bye
Kullanıcı avatarı
Canan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Canan Uysal » Çrş Oca 10, 2007 1:56 pm

valla bende senin gibi nadir giriyorum ama rastlamiyoz iste insallah bidahakine helede msnde :lol: :lol: :lol: :lol: oyyy ablam merak etme cok gizli ise ben kimseye vermem merak etme hem sorsalar bile ne yapacan diye sorarum ve seni ilgilendirmez onun msn adressi derum :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: optum kocaman gorusuruz bye bye
Kullanıcı avatarı
Canan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Yazar » Çrş Oca 10, 2007 2:13 pm

ablalların ablası mrb nasılsınnnn ıns hersey yolundadırr bu aralar yokumm fınallerım basladııı gorusmek uzere kıb opuldun ablammm allaha emanet ol
Kullanıcı avatarı
Mehmet Yazar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Oca 17, 2007 11:16 pm

Canimmmmmm benimmmm ablan kurban olsun sana, guzelim hersey yolunda giriple bir savas halindeydim, allaha cok sukur simdi iyiyim, sessizligimin sebebi buydu canim,burlardan sizlerden ayrilmak gibi bir dusuncem asla olmaz bunu en iyi sen bilirsin,sitedeki yoldasim arkadasim, dostum, dun msnde yazamadim sana misafirlerim vardi,insallah kisa zamanda gorusuruz,ozledim seni....
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Hamide Kaymak » Cum Şub 09, 2007 8:03 pm

canı ablam:(cok ozledım senı. .ya bana o gece 10 sene oncesını hatırlattın cok duygulandım.gecmıse donmek ısterdım.sankı ok buyuus gıbı konustm .ama o gunler cok guzeldı sen varıdn yanımzda.anmlerın cok selamrı var senı cok ozlemsıler.kıb bby
Kullanıcı avatarı
Hamide Kaymak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal Şub 13, 2007 12:41 pm

Naciyemmmmmmmm eki nerelerdesun seni burda gormek ne guzel, cok ozluyorum seni buralarda, nasilsin? cokmu yogunsun hic gorunmuyorsun?? Buralari ve bizleri cok ihmal edeyusun haaa :( canim benim opuyorum seni kendine cok iyi bak..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir