ALTTAKI UYEYE SORUYORUM!!

Hadi burada hep beraber guzel olan herseyi paylasalim!... (Romanımız Bu Sayfada)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Alptekin Gökhan Şahin

hasan ataman

Mesajgönderen Hasan Ataman » Prş Oca 18, 2007 2:40 pm

evet fatma abla öyle şeyler söylüyoruz ama olması mümkün olmaya birşe demiyoruzki sadece iyi bir çalışma ister

sence komşu yanlışmı söylüyorum
Kullanıcı avatarı
Hasan Ataman
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Oca 18, 2007 3:21 pm

Hasan burasi bir forum bu forumda yazi yazmaktan baska birsey yapilmiyor, yani guzel seyler paylasacagizki,guzel calismalar ciksin ortaya, bizde burda sadece duzenlemler yapaliriz,sevgiler...

Alttaki kardesim sen soyle yanlismi diyorum???
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Prş Oca 18, 2007 8:57 pm

Elbetteki istekler doğrultusunda canlı sohbet ayarı çekilebilir ama forum dahilinde bu olay gerçekleşemez.Hem işin tekniği açısından olmaz hem hadi sohbet için modülleri ekleseler bile forumun amacı dışına bir hayli çıkılmış olur.Ana sayfayanın altında ufak bir mirc ekranı gibi herkesin kendi nick ve şifresiyle giriş yapabileceği bir altyapı kurulabilir ama bu gerçekten siteyi amacndan uzaklaştıracaktır ve ayrıca chat olayına sınırlama koyabilmek imkansıza yakın.Bir çok provakatör ve düşmanca tavırlar güdenlere rahatça login olup bizleri çok zor durumda bırakmalarına fısat vermiş oluruz...

Bence katılımı ve sohbeti forum içinde arttırmamızı sağlayabileceğimiz atraksiyonlar bulmak gerekir...

Çok daha aktif üye sayısımı isterdin yoksa Sohbet ekranı mı ey güzel komşu
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Ahmet Hamdi Kuzu » Prş Oca 18, 2007 10:31 pm

caner ben ıkısınıde ısterdım ama bu canlı sohbet olacak olan seye nıye bu kadar karsı cıkılıyor anlaya bılmıs deılım ne benım bıldıgım kadarıyıla bu sıtenın amacı sahınkayakoyu halkını bırbırıyle kaynastırmak bu bence cok ıyı bır yol olur sınırlama demıssın koymaya gerek yoq bu sıtedekı herkes benım bıldıgım kadarıyla aklı basında ınsanlar sınırlamaya gerek yoq ... forumunda amacını kesınlıkle saptırmaz dıye dusunuyorum

sen nedersın komsu ??
Kullanıcı avatarı
Ahmet Hamdi Kuzu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cum Oca 26, 2007 11:43 am

ben sadece sunu diyorum, bizim kullanmis oldugumuz php forumdur,sohbet kosesi eklemek imkansizdir, anasyfaya eklenebilirmi bilmiyorum,sitemizin kapasitesi kaldirirmi onuda bilmiyor,anasayfaylan ilgilenen arkadaslardan bilgi alabilirisniz...

Alttaki komsum, son zamanlarda trabzonun uzerine oynan oyunlar hakkinda ne dusunuyorsun???
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

slm

Mesajgönderen Umut Akaç » Cum Oca 26, 2007 12:50 pm

vallaha benim cok değişik düşüncelerim var ama burda söleyemem.. son bir yılda trabzona 54 ülkeden insan gelmiş.bunların neden bu kadar cok buraya geldiklerini kimse bilmiyor fatma abla belki sende bilirsin bi aralar bizim yaylayada israilli turistler gelmişti ben onların oraya tatil için geldiklerine inanmıyorum.cok değişik sebeplerden geldiklerine inanıyorum..trabzona devlet cook uzun bir süredir yatırım yapmıyorr.. sanki trabzon bu ünkenin bir ili değil ne sanayi gelişmiş nede başka bir seyi hep aynı yerde duruyoruz hiç bi ilerleme yok..neredeyse türkiyenin en cook göc veren iliyizz..bence trabzonun üstünde cok büyük oyunlar oynanıyorr ve devlet buna göz yumuyor.. ama trabzon türkiyenin yıkılmayacak tek KALESİDİR bunu herkez bilsinn..trabzon insanı gibi milliyetci bir topluluk varmı.bence yok bu yüzdende trabzona kimse bişey yapamaz.. bir ermeni öldürüldü diye 10 binlerce insan yürüyüş yaptı ama biz vatan için 10 binlerce şehit veriyoruz kimsenin birsey yaptığı yok.. biz ermeniyiz diye bağıranların hepsi benim gözümde vatan hainidir..bizz türk oğlu türküz ve bunu herkez böyle bilsin.....

ya aslında bunu buraya yazmamam gerekiyodu ama dayanamadım fatma abla sordu diye cevap yazdım..

alttaki komsum sen ne diyorsun bu konu hakkında
Kullanıcı avatarı
Umut Akaç
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Duygu Kama » Çrş Oca 31, 2007 5:55 pm

umut sen fazla türk filmi izlemissin heralde ki bence trabzon günden güne gelisiyo kimsenn onu yıkmaya falan calıstıgıda yok ermeni olsun yahudi olsun kimsenn kimseyi öldürmeyede hakkı yokki eger adamın cenazesine sehir düzeyinde millet geliyosa oda adamın magfireti.sahsen böyle insanların trabzonlu olmalarından utanıyorum umarımda bidaha böyle bişey olmaz....

komsu sence bu sitenn ne kadar ömrü var?
Duygu Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Hamdi Kuzu » Çrş Oca 31, 2007 6:21 pm

bence bu sıtenın ben olene kadar omru war :D :D saka bı yana bız nekadar yasatırsak o kadar kesın bırsey solemek mumkun deıl bence...

trabzon bugun yendı sence devamı gelırmı ??
En son Ahmet Hamdi Kuzu tarafından Çrş Oca 31, 2007 6:25 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Ahmet Hamdi Kuzu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Duygu Kama » Çrş Oca 31, 2007 6:22 pm

valla bugün yendiyse bidaha seneye anca yener :P

sence bidaha nezamn yener?
Duygu Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Prş Şub 01, 2007 11:40 am

bizim köylü olupta başka takımı tutan arkadaşlarımızın takımlarıyla karşılaşınca yeneceğine eminim :)...

Alttaki sitede hangi eğlenelim bölümü dışında hangi bölümleri beğeniyorsun?
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Duygu Kama » Prş Şub 01, 2007 3:07 pm

paragaf,sinema ve müziklerimiz bölümleri güzel

sence bu sitenn en ii elemanı kim???????(kurulus amaclı)
Duygu Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Uğur Şahin » Prş Şub 01, 2007 4:22 pm

tabiki fatma abla o olmasa yani site göçer heralde :lol:

sence de öyle diil mi?
Kullanıcı avatarı
Uğur Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Hamdi Kuzu » Prş Şub 01, 2007 11:33 pm

dogru ama bıde sıteyı aktıf tutan arkadasları unutmamalıyız

sence komsu ?
Kullanıcı avatarı
Ahmet Hamdi Kuzu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bahar Güvercin » Cum Şub 02, 2007 1:31 pm

Bencede e artik ben olmicama gore :cry: size emanet dermisim :P

komsi sence bu futbol konusu n zaman kapanir :?: her baslikta mutlaka futboldan bahsedi usaklar biktim da :P
Bahar Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sibel Şahin » Cum Şub 02, 2007 5:32 pm

Bence futbol konusu hiç kapanmaz. :)

Komşucum bu akşamki paragafa geliyor musun?
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

ÖncekiSonraki

Dön GÜLELIM - EĞLENELİM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir