[quote="Semsettin Hamsici"]Hrank DİNK için, Abdulkadir Aygan'dan
SUSMAMI İSTEDİLER HRANT DİNK’İ VURDULAR!...
Açıklamalarımdan sonra, Diyarbakır da hakkımda dava açıldı ve altı kez muabbet hapis cezasıyla cezalandırılmam için tutuklama kararı çıkarıldı. Ayrıca şu an buluduğum ülkeden iade edilmem istendi. Nasıl alacaksınız? Türk yetkililerden de soruyorum:Peki ben suç işledimse kendi başıma mı işledim?Hani nerde emir verenler?
SUSMAMI İSTEDİLER HRANT DİNK’İ VURDULAR!...
Abdulkadir Aygan/Stockholm
Kendimi riske atarak kamuoyuna, ülkemizde işlenen faili belli cinayetlerin perde gerisini,devlet içerisinde yuvalanmış cinayet çetelerini ve onları himaye edenleri açıklamaya çalıştım.
Fakat ne yazıkki bazı çevreler; açıklamalarımda adı geçen kişi,kurum ve çeteleri değil ,beni ve ailemi hedef aldılar.
Bunu yapmakla açıklama yapmamı engellemeye çalıştılar.Sustum...
Ne oldu? "faili meçhuller" durdu mu? Dün yiğit bir insan;HRANT DINK aynı çetelerin kurşunlarına hedef olup yere serildi.Bu olayda sadece tetiği çeken piyon genç mi sorumlu?...
Bıraksalardı açıklayacaktım;Sakarya-Bursa-İstanbul üçgeninde,
Eski JİTEM Gruplar Komutanı VELİ KÜÇÜK,(YEŞİL)MAHMUT YILDIRIM ve piyonlarının bir şeytan üçgeni kurduklarını. Bu üçgende daha önce Behçet Cantürk ve birçok kişiyi "faili meçhul" ettiklerini,
açıklayacaktım.Fakat susturmaya çalıştılar...Hem de kendilerine;"gazeteci" ,"devrimci","aydın",diyenler.
Açıklamalarımdan sonra, Diyarbakır da hakkımda dava açıldı ve altı kez muabbet hapis cezasıyla cezalandırılmam için tutuklama kararı çıkarıldı. Ayrıca şu an buluduğum ülkeden iade edilmem istendi. Nasıl alacaksınız? Türk yetkililerden de soruyorum:Peki ben suç işledimse kendi başıma mı işledim?Hani nerde emir verenler?
Bir devlet memuru , hem de mesai saati içerisinde amirlerinden habersizce suç işleyebilir mi? kilometrelerce uzaklara gidip ceset gömebilir mi? Memura tutuklama,amirler serbest!? Dünyanın hangi demokratik ülkesinde görülmüş bu?...
Halen Türkiyede demokrasinin var olduğunu mu savunuyorsunuz? Avrupa Birliğine girmeyi mi hayal ediyorsunuz? Veli Küçük'leriniz ,Yeşil'leriniz ortada cirit attığı sürece, Afrika Birliğine bile giremezsiniz.
Musa Anter'in,Vedat Aydın'ın,Cantürk'lerin ve daha nice insanın
katilleri ve katlettirenleri serbestçe cinayet işlemeye devam ederken,
bu memleket adam olmaz! Bu işi gerçek milliyetçilerin yaptığına inanmıyorum.Vatanını,milletini gerçekten seven bir insan böylesi bir alçaklığı yapmaz ve yaptırmaz.
Çocukluğumda rahmetli babamdan Ermeni katliamıyla ilgili çok şey duydum. Ama Kabuk bağlamış bir yarayı yeniden kaşımak istemedim.Bana anlatılanlardan kısa bir bölüm vereyim.
Babamın babası, yani; Mahmut dedem asker iken,Urfa çevresinden bir kafile
Ermeniyi onlara teslim etmişler.Bu kafileyi Suriye'ye geçirmeleri istenmiş.Yolda giderken kafileden bazı insanlar,açlık ve yorgunluktan yürüyemeyecek duruma gelmiş.Asker müfrezesinin başında bulunan komutan, onların taş yığınlarının altına konulmasını emretmiş.Emir yerine getirilmiş.Sağ kalanları Suriye hududundan geçirdikten sonra
askeri müfreze aynı yoldan geri dönmüş.Dönerken,taş yığınlarının
altından halen Ermenilerin iniltileri geliyormuş.Bu olaya dedem bizaat şahit olmuş ve babama anlatmış.Babam da bize anlattı.
Şu an hayatta olmayan ve emekli bir astsubay olan Şahin abimin eşi yani, yengem Ermeni asıllıdır.Yengemin annesi Emine hanım çocukken Urfa ve Suruç bölgesinde Ermenilere karşı katliam ve sürgün hareketi başlamış.Ermeni kızı küçük Emine'yi bir Kürt aile saklıyor ve evlat ediniyor.Sonra da o'nu bir müslüman kızı olarak büyütüyorlar.
Anadolu da halklar iç içe geçmiştir.Hiç kimse safkan Türk aramaya kalkışmasın.Bu topraklarda başta, eski yerleşik halkların ve şu an yaşayan herkesin hakkı vardır.Kim kimi kovuyor?Orta Asya'dan at sırtında, önüne gelen medeniyetleri yıkarak veya hileyle gelip,
Anadolu'ya yerleşenler bu memleketi babalarının malı mı sayıyor?
Anadolu; Önce Kürdün,Ermeni'nin,Rum'un,Fallah Arabın,Çerkez'in
Süryani'nin,Keldani'nin ve Asur'un malıydı.Veli Küçük'ün ataları
buraya sonradan gelmedir.Dağdan geldiniz bağdakini mi kovacaksınız?
Eğer şu andaki "parlamento" sizi yargılamasa da ,Halkın adaletinin
penşesinde hesap vermekten kurtulamıyacaksınız!...Pinoche türü
bir normal ölüm elinize geçmeyecek!...Akıttığınız kanda boğulacaksınız.
Bir Ermeni öldürdünüz fakat,hepimiz şimdi ERMENİ olduk!..
Sayın Hrank'ı vurduranlar, Türkiye'nin mezarını kazmaya çalışan,
Avrupa Birliğine girmesini istemeyen,iç savaş çıkartarak halkları biribirine kırdırtmak isteyen,sürüp giden anti-demokratik sistemi
kalıcı kılıp bundan rant elde eden çeteci,hain,zavallı zihniyet sahipleridir.
Gün, aklı selim davranma ve bu kötü niyet sahiplerinin
kötü heveslerini kursaklarında bırakma günüdür.Paniğe kapılmadan, hissi davranmadan,birlik olup bu canilere istedikleri ortamı yaratmada fırsat vermeme günüdür.Onlar; demokratikleşmeyi istemiyorsa,aksini yapalım.Onlar;birlik, beraberlik istemiyorlarsa aksini yapalım.Onlar; geçmişte işledikleri insanlık dışı suçların açığa çıkmasını istemiyorlarsa, biz aksini yapalım.
Bu devletin gücü, KÜÇÜK'e ve YEŞİL'e yetmiyorsa,resmen iflas ettiğini açıklasın.Eğer bilerek Onları koruyorsa,O zaman sonucuna da katlanacaktır.
Bir süreliğine devlet memurluğu yaptım diye beni Kürtlükten dahi afaroz edenlerin, eski MİT müsteşarına ve yıllarca MİT'te görev yapan zaatlara nasıl değer verdiklerini gördükçe doğduğum güne lanet okuyorum.Böyle bir ortamda,Yeşiller, Küçükler boş durur mu?
Bir daha, bir salak Aygan Çıkıp konuşur mu? Ve ne yazık ki HRANK'
lar kahpece vurulmaya devam eder.Çünkü; "Aygan hain,kaleş,
Kaynak ve Öcalan Sayın"!...Hepimizin başı sağolsun!
Selam ve saygılarımla.
ALINTIDIR..(BEN BU YAZIYI BULDUM VE SİZE GÖSTERİYORUM TEPRİNİZ NE OLUR DİYE AMA BEN SAHSEN HRANK DİNK Cİ DEGİLİM)