TUM FIKRALAR BU BASLIK ALTINDA LUTFEN

Hadi burada hep beraber guzel olan herseyi paylasalim!... (Romanımız Bu Sayfada)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Alptekin Gökhan Şahin

Politika

Mesajgönderen Dilek Aydınlı » Cum Oca 12, 2007 1:37 pm

Temelin bu haftaki ödevi politikanın araştırılmasıymış.Babasına giderek politikayı sormuş.Babası da başlamış anlatmaya:
-Bak oğlum;ben bu evin reisiyim kapitalistim,anneniz evin yöneticisi yani hükümet,dadınız işçi,kardeşin gelecek,sen de halksın.Bunları düşünerek yorumunu yap.
demiş.
Temel gece kardeşinin ağlama sesiyle uyanmış.Kardeşi altını kirletmiş.Dadısının odasına koşarak haber vermek istemiş.Bir de ne görsün dadısı ile babası aynı odada.Annesi de mışıl mışıl uyuyor.
sabah olunca Temel babasına:
-Baba ben politikayı çözdüm
demiş. ve başlamış anlatmaya.
-Kpitalistler işçiyi devirmiş,hükümet uyuyo,halk panik içinde,geleceği de b.. götürüyo
Kullanıcı avatarı
Dilek Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Serkan Çalıkoğlu » Cmt Oca 13, 2007 1:11 pm

Çok karizmatik ve yakışıklı bir adam yanında bir devekuşuyla bara girmiş, herkes şaşkın falan öööle adama bakıyolar, adam bara yanaşmış: "Barmen bana bi viski, onada büyük bi bardak su." Barmen talepleri yerine getirmiş, bi tek, iki tek, saatler ilerlemiş, adam:"Hesap lütfen!" demiş. Barmen hesap pusulasını uzatmış, adam elini cebine atmış, parayı çıkartmış, tam hesapla aynı. Ertesi gece adamımız geri gelmiş, yanında tabii devekuşuda var; "Barmen bana bi viski, onada büyük bi bardak su."Barmen istediklerini vermiş, bi tek iki tek, saat geç olmus, adam hesabı istemiş, barmen hesabı göstermiş. Adamımız elini cebine atmış,çıkartmış, tam hesap miktarı. Barmen şaşkın ama nafile. Bikaç gece sonra adamımız devekuşuyla beraber geri gelmiş. Barmenin içi içini yiyo. Adam: "Bana bi viski, ona da su ver."Barmen emre amade, yerine getirmiş, gece ilerlemiş, adamımız hesabı istemiş, barmen bol küsüratlı saçmasapan bi miktarı hesap olarak adama vermiş. Adam elini cebine atmış, çıkartmış, yine tam hesap. Barmen oynatmak üzere. Dayanamamış: Beyfendi bi süredir barımıza gelip gidiyorsunuz, kusura bakmayın ama bişey sormak istiyorum, yoksa kafayı yiycem. Her gece cebinizden çıkan para hesapla kuruşu kuruşuna aynı oluyo. Bunu nasıl başarıyorsunuz?" Adamımız gülümsemiş: "Bi gün karşıma bi cin cikti, üç dileğimi sordu. İlk olarak; karizmatik ve yakışıklı bi tipim olmasını istedim. İkinci dileğimde, ne almak istersem isteyim, elimi cebime attığımda parası aynen cebimden çıksın istedim. Barmen:- "Peki kızmayın ama bu kuş ne iş?"Adamımız:- "Onu hiç sorma, son dilegim; beni hiç bırakmıycak uzun bacaklı bir piliçti. Yanlış anladı şereffsizz
Serkan Çalıkoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

sınav

Mesajgönderen Tuğba Çalıkoğlu » Çrş Oca 17, 2007 12:34 pm

Ögretmen ögrencilerine sormus:-

Allah hepimizin cennete gitmesini istedigi halde niye cehenneme gönderiyor.

Çocugun birisi ögretmenin sorusuna soruyla cevap veriyor:

-Ögretmenim siz bizim 5 almamizi istediginiz halde niye sinav yapiyorsunuz?
Kullanıcı avatarı
Tuğba Çalıkoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Serkan Çalıkoğlu » Cmt Oca 20, 2007 3:04 pm

Bİ ADAM SABAH YÜRÜRKEN İLGİNÇ Bİ CENAZE KAFİLESİ FARKEDER; ÖNDE GİDEN KÖPEKLİ Bİ ADAM, ARKASINDA Bİ TABUT VE 10 METRE ARKADAN GELEN Bİ BAŞKA TABUT VE TEK SIRA OLMUŞ YAKLAŞIK 200 ADAM. TUHAFINA GİDER. KAFİLENİN BAŞINDAKİ ADAM KUŞKUSUZ CENAZENİN SAHİBİDİR, YANINA YAKLAŞIR VE SORAR;
- BEYEFENDİ, BU ÜZÜNTÜLÜ GÜNÜNÜZDE HATIRLATMAK İSTEMEM AMA ÖLENLER NEYİNİZ OLUYOR? ADAM YANITLAR:
- ÖNDEKİ KARIM ARKADAKİ KAYINVALİDEM.
- VAH VAH BAŞINIZ SAĞOLSUN. NASIL OLDU?
- KÖPEĞİM KARIMA SALDIRIP ÖLDÜRMÜŞ. KAYINVALİDEMDE KARIMA YARDIMA GELMİŞ ONU DA ÖLDÜRMÜŞ.
ADAM BİRAZ DÜŞÜNDÜKTEN SONRA SORAR;
- BEYEFENDİ KÖPEĞİNİZİ ÖDÜNÇ ALABİLİR MİYİM?
- SIRAYA GEÇ...
Serkan Çalıkoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Serkan Çalıkoğlu » Cmt Oca 20, 2007 4:32 pm

OKULA YENİ GELEN ÖĞRETMEN İLK DERSİNDE ÖĞRENCİLERE İLGİNÇ Bİ ÇAĞRIDA BULUNMUŞ:
- KENDİNİ GERİZEKALI HİSSEDEN VARSA AYAĞA KALKSIN.
SINIFTA ÇIT YOK. NİHAYET BİRİ AYAĞA KALKMIŞ:
- SEN KENDİNİ GERİZEKALI MI HİSSEDİYOSUN?
- HAYIR, DEMİŞ ÇOCUK. AMA SİZİN TEK BAŞINIZA AYAKTA KALMANIZA GÖNLÜM RAZI OLMADI DA...
Serkan Çalıkoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Serkan Çalıkoğlu » Cmt Oca 20, 2007 4:39 pm

BİYOLOJİ DERSİNDEN YAPILACAK SINAV İÇİN SINIFTAKİ HERKES ACAİP ÇALIŞMIŞ, NOTLAR FOTOKOPİLER HAVADA UÇUŞMUŞ. DAHA SONRA SINAVIN YAPILACAĞI GÜN GELMİŞ Bİ DE BAKMIŞLAR, ORTADA KAĞIT KALEM YOK SADECE SIRA SIRA MİKROSKOPLAR. HOCADA BAŞLARINDA BEKLİYORKEN DEMİŞ Kİ, BU MİKROSKOPLARDA LAMDA Bİ BÖCEĞİN BACAĞI VAR, SINAVINIZ BACAĞINDAN BÖCEĞİ TANIMAK. TABİ HEMEN İTİRAZLAR AMA FAYDA ETMEMİŞ, HOCA DEDİĞİ DEDİK. ÖĞRENCİLER MİKROSKOPLARIN BAŞINA GEÇMİŞ. AMA Bİ ŞEY YAPAMIYORLAR. EN SONUNDA BİRİ DAYANAMAMIŞ, KAPIYI ÇARPIP ÇIKMIŞ. HOCA ARKASINDAN SESLENMİŞ;
- KİMSİN LAN SEN KAPIYI ÇARPIP ÇIKIYOSUN?
KAPI HAFİFÇE ARALANMIŞ VE Bİ BACAK UZANMIŞ;
- TANISANA HADİ LAN TANISANA KİM OLDUĞUMU...
Serkan Çalıkoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Serkan Çalıkoğlu » Cmt Oca 20, 2007 4:45 pm

TEMEL Bİ GÜN AVRUPAYA GİDER. TEMEL'İN KÖTÜ Bİ ALIŞKANLIĞI VARDIR, SÜREKLİ İÇKİ İÇER. Bİ GÜN Bİ BARA GİRİP BARMENDEN ÜÇ BİRA İSTER VE HEPSİNİ İÇER. ÜÇ-BEŞ DEFA BÖYLE YAPINCA BARMEN MERAK EDER VE SORAR;
- NİYE HEP ÜÇ TANE BİRA İÇİYOSUNUZ?
- BEN, DURSUN VE HAMDİ BİZ ÜÇÜZÜZ. HEPUMUZ DÜNYANUN FARKLİ YERLERİNDEYUK. HEPUMUZDA BARA GİRDUĞUMUZDE BİRBİRUMUZUN YERİNE BİRA İÇERUK, ÖTEKİ İKİ BİRAYİ ONUN İÇUN İÇEYRUM.
YİNE GÜNLERDEN Bİ GÜN TEMEL BARA GELİR VE İKİ BİRA İSTER, BARMEN VERİR. TEMEL BİRALARI İÇTİKTEN SONRA TAM KALKARKEN BARMEN SORAR;
- ALLAH RAHMET EYLESİN EFENDİM, KARDEŞİNİZİN BİRİ ÖLDÜ HERALDE? DEYİNCE TEMEL CVP VERİR;
- HAYIR BEN İÇKİYİ BIRAKTUM DA...
Serkan Çalıkoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Serkan Çalıkoğlu » Cmt Oca 20, 2007 4:51 pm

Bİ YÜZBAŞI İLE EMİR ERİ Bİ TRENDE YOLCULUK EDİYOLAR. AYNI KOMPARTIMANDA ÇOK ALIMLI Bİ KIZ İLE ANNESİ DE VAR. BAŞKA KİMSE YOK. BU İKİ GRUP BİRBİRLERİNİ TANIMASA DA YOLCULUK SIRASINDA TANIŞIRIZ DİYE ÇOK YAKIN OTURMUŞLAR. DERKEN TREN Bİ TÜNELE GİRİYOR VE ORTALIK KARARIYOR. Bİ ÖPÜCÜK SESİ VE ARDINDAN "ŞIRRAAAAAK" DİYE ÇOK ŞİDDETLİ Bİ ŞAMAR SESİ DUYULUR. TREN TÜNELDEN ÇIKAR VE HERKES ŞAŞKIN Bİ ŞEKİLDE NE OLDU DİYE BİRBİRLERİNE BAKIYOR. GENÇ KIZ DÜŞÜNÜYOR"BENİM YERİME ANNEMİ ÖPERLERSE, İŞTE BÖLE ŞAMARI YERLER" , KIZIN ANNESİ DÜŞÜNÜYOR"HELAL BENİM KIZA, ÖPÜLDÜ AMA, HEMEN ŞAMARI YAPIŞTIRDI" , YÜZBAŞI DÜŞÜNÜYOR" ULAN ASKER KIZI ÖPTÜ, ŞAMARI BEN YEDİM" ASKER GÜLÜMSEYEREK"İNTİKAMIMI ALDIM, HAVAYA Bİ ÖPÜCÜK YÜZBAŞIYA Bİ ŞAMARR"
Serkan Çalıkoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Serkan Çalıkoğlu » Cmt Oca 20, 2007 4:56 pm

BOŞANMA DAVASINDA KADIN HAKİME TALEBİNİ GEREKÇESİYLE AÇIKLAMIŞ:
- SAYIN HAKİM, ÇOCUĞUN BENDE KALMASINI İSTİYORUM. ONU DOKUZ AY KARNIMDA TAŞIDIM. HAKİM KOCAYA SORMUŞ:
- KARINIZI DUYDUNUZ. Bİ DİYECEĞİNİZ VAR MI?
ADAM VAR TABİ DEMİŞ VE ANLATMIŞ:
- SAYIN HAKİM. FARZEDELİM Kİ CANINIZ Bİ KUTU SOĞUK KOLA İSTEDİ. MAKİNEYE PARA ATTINIZ VE KOLA GELDİ. ŞİMDİ BU KOLA MAKİNENİN MİDİR YOKSA PARAYI DELİĞE ATANIN MI?
HAKİM SEKRETERİNE DÖNMÜŞ:
-YAZ KIZIM. ÇOCUK BABADA KALACAKTIR...
Serkan Çalıkoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Serkan Çalıkoğlu » Cmt Oca 20, 2007 5:01 pm

Bİ İNGİLİZ DKTOR DİYOR Kİ:
- TIP BİLİMİ BİZDE ÖYLE İLERLEDİ Kİ, BİZ Bİ ADAMIN BEYNİNİ ALIRIZ VE BAŞKASINA KOYARIZ VE ONU ALTI HAFTADA İŞ ARAYACAK HALE GETİRİRİZ.
ALMAN DOKTOR DİYOR Kİ:
- BU HİÇBİŞEY DEĞİL; BİZ Bİ ADAMIN BEYNİNİ ÇIKARIRIZ VE BAŞKASINA KOYARIZ VE ONU DÖRT HAFTADA SAVAŞA HAZIR HALE GETİRİRİZ.
AMERİKALI DOKTOR DA DİYOR Kİ:
- BEYLER SİZ ÇOK GERİDESİNİZ. BİZ TEKSASTAN Bİ BEYİNSİZİ ALDIK VE BEYAZSARAYA KOYDUK. ŞİMDİ ÜLKENİN YARISI İŞ ARIYOR, YARISI DA SAVAŞA HAZIRLANIYOR... :D :D
Serkan Çalıkoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Serkan Çalıkoğlu » Cmt Oca 20, 2007 5:08 pm

ŞİDDETLİ İSHAL OLAN TEMEL, HASTENEYE KALDIRILMIŞ. DOKTOR, KISA Bİ MUAYENEDEN SONRA, HASTABAKICIYA TALİMATINI VERMİŞ:
- HASTAMIZ ŞİDDETLİ İSHAL, KENDİSİNİ HEMEN TEKERLEKLİ SANDALYEYE OTURTUN VE İLGİLİ SERVİSE GÖTÜRÜN.
HASTABAKICI TEMELİ TEKERLEKLİ SANDALYEYE KOYMUŞ AMA YANLIŞLIKLA KORİDORUN SONUNDAKİ PSİKİYATRİ SERVİSİNE BIRAKMIŞ. ARADA Bİ KAÇ GÜN GEÇMİŞ. TEMELE İLK TEŞHİSİ KOYAN DOKTOR, TEMELİ PSİKİYATRİ SERVİSİNDE GÖRÜNCE ŞAŞKINLIKLA SORMUŞ:
- YAHU SEN İSHALDİN, NE ARIYOSUN PSİKİYATRİ SERVİSİNDE.
TEMEL KAFASINI SALLAMIŞ:
- NE BİLEYİMİ SİZUN HASTABAKICİ BURİYA GETURDİ.
- PEKİ İSHAL DURUMUN NASIL?
- AYNEN ESKİSİ GİBİ AMA...
- AMASI NE?
- ARTUK KAFAMA TAKMAYRUM...
Serkan Çalıkoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Serkan Çalıkoğlu » Cmt Oca 20, 2007 5:15 pm

TEMEL ASKERDEYKEN YENİ BAŞÇAVUŞ GELİR VE TÜM BÖLÜĞE ŞÖYLE DER:
- SAKIN ADIMI UNUTMAYIN, BENİM ADIM ARSLAN OĞLU ARSLAN. EĞER ADIMI UNUTURSANIZ GELDİĞİMDE CANINIZA OKURUM. DER VE GİDER.
ARADAN HAFTALAR GEÇER VE BAŞÇAVUŞ GELİR HERKESE ADININ NE OLDUĞUNU SORAR VE HERKES BİLİR. SIRA TEMELE GELİR. TEMEL:
- Bİ HAYVAN OĞLİ HAYVAN İDİ AMA ADİNİ BİLMEYRUM...
Serkan Çalıkoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Serkan Çalıkoğlu » Cmt Oca 20, 2007 5:21 pm

CLINTON Bİ GÜN BAĞDATA GİDER, SADDAMIN KARŞISINA OTURUR. Bİ BAKAR Kİ SADDAMIN KOLTUĞUNDA İKİ TANE DÜĞME VAR VE BUNLAR NE DİYE SORAR, SADDAM:
- BAK GÖSTEREYİM BİRİNCİSİNE BASMIŞ ALTTANE Bİ EL ÇIKMIŞ BAŞLAMIŞ CLINTONU GIDIKLAMAYA VE SADDAM GÜLMEYE BAŞLAMIŞ İKİNCİ DÜĞMEYE BASMIŞ Bİ EL ÇIKIP CLINTONA VURMAYA BAŞLAMIŞ SADDAM KAHKAHALARA BOĞULMUŞ. PEKİ DEMİŞ CLINTON, HAFTAYA DA BİZİM ORAYA AMERİKAYA BEKLERİZ. BU KEZ SADDAM AMERİKAYA GİDER. CLINTONUN MASASINDA İKİ TANE DÜĞME VAR. SADDAM SORMUŞ BUNLAR NE İŞE YARAR?
CLINTON: KALK GÖSTEREYİM DER DÜĞMENİN BİRİNE BASAR. CLINTON BAŞLAR GÜLMEYE SADDAM ŞAŞKIN NE OLDU DİYE... CLINTON İKİNCİ DÜĞMEYEDE BASAR. CLINTON GÜLMEKTEN ÖLECEK DURUMDADIR. BİRAZ SONRA SADDAM MÜSADE İSTER DERKİ:
- BEN ARTIK BAĞDATA GERİ DÖNEYİM.
CLINTON: BAĞDAT? NE BAĞDATI...
Serkan Çalıkoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Serkan Çalıkoğlu » Cmt Oca 20, 2007 6:54 pm

AVA ÇIKMIŞ ADAM, BAŞINA GELENLERİ ANLATIYOMUŞ:
- ORMANDA İLERLERKEN, KARŞIMA KOCAMAN Bİ AYI ÇIKMAZ MI? ÇİFTEYİ DOĞRULTACAK VAKİT YOK! SİLAHI Bİ KENARA ATTIĞIM GİBİ BAŞLADIM KAÇMAYA. FAKAT AYI PEŞİMDE! BENDEN HIZLI KOŞUYOR. Bİ ARA AYININ SICACIK NEFESİNİ ENSEMDE HİSSETTİM. O KADAR YAKLAŞMIŞTI. DERKEN AYININ AYAĞI KAYDI, YERE DÜŞTÜ. FIRSAT BU FIRSAT, TABANA KUVVET ARAYI AÇTIM. AMA AYI TOPARLANDI, KALKTI, BANA YETİŞTİ. YİNE NEFESİ ENSEMDE... PENÇESİNİ UZATSA OMZUMDAN YAKALAYACAK. ALLAH'TAN TAM O SIRADA YİNE AYININ AYAĞI KAYDI, YERE DÜŞTÜ. TALİH BANA GÜLÜYOR! HIZIMI ARTTIRABİLDİĞİM KADAR ARTTIRDIM, YENİDEN ARAYI BEŞYÜZ METRE KADAR AÇTIM. ALLAH SİZİ İNANDIRSIN ARKADAŞLAR, AYI YİNE BANA YETİŞTİ. YİNE NEFESİ ENSEMDE... ŞANSA BAKIN... AYININ TEKRAR AYAĞI KAYIP YERE DÜŞMEZ Mİ? SERÜVENİ DİNLEYENLERDEN BİRİ DAYANAMAMIŞ:
- SEN DE ÇOK YÜREKLİYMİŞSİN KARDEŞİM! HAYVAN BANA ÜÇ DEFA ÜÇ DEFA NEFESİ ENSEME GELECEK KADAR SOKULSA, ÇOK AYIPTIR SÖLEMESİ, BEN KORKUMDAN ALTIMA EDERDİM. AVCI DÖNÜP TERS TERS SÖZÜNÜ KESENE BAKMIŞ:
- LAFI KARIŞTIRMA YAHU! AYI ÜÇ KEZ NEYİN ÜSTÜNE BASTI DA AYAĞI KAYIP YERE DÜŞTÜ SANIYOSUN??? :lol: :lol:
Serkan Çalıkoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Serkan Çalıkoğlu » Cmt Oca 20, 2007 7:01 pm

ÇOCUK BABASINA SORAR:
- BABA AZİZ NESİN KİM?
BABASI CVP VERİR:
- BÜYÜK YAZARDI OĞLUM ÖLDÜ.
ÇOCUK HAYRETLER İÇİNDE ŞÖLE KONUŞUR:
- O DA KÜÇÜK YAZSAYDI
.
Serkan Çalıkoğlu