ABDULKADIR BAYRAKTAR

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

ABDULKADIR BAYRAKTAR

Mesajgönderen Kadir Bayraktar » Cum Ara 09, 2005 7:37 am

Hoşbulduk kardeşler arkadaşlar dostlar. Niyazoğullarından Abdulkadir Bayraktar 1971 bobayros / Çaykara/Trabzon doğumlu olup ama küçük yaştan bu yaşıma kadar kırıkhan ve çevresinda bulundum merhum Kamil bayraktar ın oğluyum.Halende bu bölgeden çıkamadım antakya da bulunan Mustafa Kemal Üniversitesinde İnşaaat Kontrolü olarak görev yapıyorum .Bütün dostlara selam.[img][/img]
Kullanıcı avatarı
Kadir Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Ağaoğlu » Cum Ara 09, 2005 8:04 am

Sayın Niyaz oğlu Şahinkaya'lılar sitesine(sizin)hoş geldin.Kırıkhanda büyü
yen gençleri malesef tanıyamıyoruz.Hele hele memlekete gelmeyenleri.
Bu sitenin en güzel yönlerinden biri bu birbirimizi daha iyi tanıma fırsatını
bulduk.Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.Bende Gulur bayramın deyzesinin oğluyum.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Sal Ara 13, 2005 5:11 pm

slm kadir abi
aramıza hoş geldin
kuşmer yaylasıda olmasa kırıkhan tayfasını hiç tanıyamayacağız valla arasıra gelinde yaylamız şenlensin hataya selamlar esenle kal
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

mrb ağabey

Mesajgönderen Faruk Işın » Sal Ara 13, 2005 8:31 pm

kadir abi merhaba sitede seni görmeklen çok sevindik ççççççoooook
Faruk Işın
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Coşkun Şahin » Çrş Ara 14, 2005 8:47 am

Kadir abi tekrar merhaba.
Saygılarımla...
Kullanıcı avatarı
Coşkun Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahir Maraşoğlu » Çrş Ara 14, 2005 10:05 am

Aramıza hoş geldin abi kırıkhan tayfasına öncülük edinde imkani olan herkes gelsun da selamlar..
Kullanıcı avatarı
Mahir Maraşoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Murat Koskor Uygun » Çrş Ara 14, 2005 4:28 pm

Evet bu kırıkhan tayfasını tanımakta güçlük çekiyoruz.Allahtan resmini koymuşsun, belki bir gün bir yerde karşılaşırsak bu simayı bir yerden hatırlıyorum deme şansımız olur. Hoşgeldim gurban, ziyaretlerinin daim olması dileğiyle.
Kullanıcı avatarı
Murat Koskor Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatih Bayraktar » Sal Ara 20, 2005 12:42 pm

merhaba abi neyapıyorsun işler nasıl
Kullanıcı avatarı
Fatih Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kadir Bayraktar » Cum Ara 23, 2005 8:50 am

hoş bulduk sağol
Kullanıcı avatarı
Kadir Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Misafir » Pzr Ara 25, 2005 10:41 pm

selam kadirim nasılsın. resimde don vurmuş lahana gibi duruyorsun. nasılsın keyfler yerindemi. hiç bir zaman unutmadığım kıymetli rahmetli kamil amcanın çok kıymetli torunu sayın kamil bayraktar nasıllar acaba . benim yerime öpüver sana zahmet olmazsa. hala tanımadın tabi, normaldur. senun bi tarafun niyazoğullarıdur. yoksa bağdaşlarda problem yok. akrabaluk sadace kağed uzerinde kalmasun dedum. daha öncede misafir diye yazan bendim. o vefasuz fatihe ve çok vefalı hakana ve kısmen vefalı naime ablaya ve hayatın tüm sıkıntıları yüzünden okunan altuna teyzeye çok selamlar.bu arada evun reisine yani yengemede selamlarımı iletirsin. ben isim zikretmeyeceğim beni tanırsan iyi.yoksa boyle isimsuz yazışırız. kendune eyi bak. vefasuzluk , kadirbilmezluk eyi değil. Allaha emanet ol.
Misafir

Mesajgönderen Mehmet Kırmaz » Pzt Ara 26, 2005 1:24 pm

Nasılsınız kadir abi,hau senin kardeşini bi yardımcı olda uşak fotoğrafini koysun ust köşeye cahil kaldi zavallim.sevgilerimle
Kullanıcı avatarı
Mehmet Kırmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Misafire

Mesajgönderen Kadir Bayraktar » Pzt Ara 26, 2005 1:31 pm

Aleyküm selam.Teşekkür eder selamlarını yerlerine ilettiğimi bildiririm.Kim olduğuna gelince niyazlara laf atayisun ama bağdaşlara laf kondurmayusun yani senunda bir yarin bağdaşli demek ki .Birde lağanayi çok özledun anlaşılan o misilim adamı lağanaya benzeduyusun hemde donmiş lağanaya . Çanın çok çekdiyse koli ile göndereyim sana istersen.Ama şunu deyebilirum kenduni taniman için sultanmuratta iken ilhan bir türgi temişti sana anladun herhal.benden de sana selamlar herhal sensun.Bu arada Kamil i biliyusun da Alper i niye demiyusun kızdı sana haberin olsun
Kullanıcı avatarı
Kadir Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Re: Abdulkadir BAYRAKTAR

Mesajgönderen Ahmet Ayal » Pzt Ara 26, 2005 3:07 pm

abi çok özür dilerim beni isminin başındaki A. harfi yanılttı.YOKSA BEN sana yazmazmıyım.ben fatihle görüşüyorum teyzem onlar iyiymiş sen nasılsın memlekete nezaman teşrif ediyorsun bekleriz abi kendine iyi bak görüşmek üzere herkese selam
Ahmet Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Misafir » Pzt Ara 26, 2005 8:28 pm

selam kadirim. bahsettiğin ilhan kim çıkaramadım, beni biriyle karıştırdın galiba, neyse biz işimize bakalım. başka ne var ne yok. işler eyimi. deduğun gibi bir tarafum bağdaşlar ama onlar ile pek işum olmaz. ne demiş şair: türk takımları avrupadan elene
brak bağdaşları dön kendi sülalene
anlayacağın bağdaşlar ile işum sadece sofraya otururken kurduğum bağdaş kadardur. niyazoğullarına gelince onlardan şükür pek fayda görmeduk. Alim diye geçinurler ama, bu arada şairun ne deduğini hatırlayalum: Alim ile eyle sohbet kazanursun mertebe
Cahil ile etme sohbet donersun merkebe
evet taşdan su çıkaran Allah, niyazoğlarından birisineda insanluk verdi. bu arada bu sen değil, rahmetli kamil amcadur. Bu vesile ile tüm tanıduk dost ve ekrebalara çok selamlar , mutlaka cevap yaz. bir dahaki tahminleruni doğru tutturman dilek ve temennilerimle.
Misafir

misafire cevaben

Mesajgönderen Kadir Bayraktar » Sal Ara 27, 2005 9:16 am

Aleyküm selam sevgili teyzeoğlu.Üzerine basa basa diyorum ve sende itiraz ediyorsun ben o deyilim diye.Birtarafın bağdaşli ama bağdaş ile sadece sofraya oturunca işim var diyosun bana bak bunları mustafa dayın (senin dayın)duymasın çok kızar seni çok severmiş öyle duydum .Buralar iyi iş ev arası mekik dokuyuruz senin anlayacağın biraz monoton, allahtan burasi kuruldida biraz hayatumuz renklendi.Esas sende ne var ne yok nezaman dönmeyi düşünüyorsun yoksa orası çok daha iyimi .Niyaz oğullarına bir laf deyisun ama sözunun altinda kalmayasun .Ben bunun iltifat tarafini alıyurum gerisi orda kalsun derum.Bu arada evin reisinden hiç bahsetmiyorsun onada selamlarımı söyle.İlhani tanımamişsun haklisun benda olsam tanimam işime gelmeyeni. Dağların taşlarina bakar bakar durursun şair sözlerini söyler söyler durursun. sana sesim çıkmayi teyzemun oğlisun . Allaha emanet olasın kendine eyi bak
Kullanıcı avatarı
Kadir Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Sonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 4 misafir