Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
OLA CÜNEYT BAKAYRUM FORUMDA BEYUK MESHUR OLDUN HE... AFERUN SANA... BIR GIRDIN PIR GIRDIN FORUMA HA... NASILSIN CANIM BENIM BEN IYIYIM ABLASININ GÜLÜ... OKULUN IYI GIDIYORDUR UMARIM... ANNENE BENDEN VE ANNEMDEN COK SELAM SÖYLE BABANADA SELAMLAR SENIDE KUCAK DOLUSU ÖPÜYORUM YAKISIKLIM HADI IYI BAK KENDINE...
biliyorum cuneyt derslerden dolayi pek giremedigini umarim sinavlarin iyi gecer butun dualarim seninle insallah basarirsin , insallah cabuk biterlerde tekrar siteye ve msn'ye donus yaparsin bizi sensiz birakma bunlar haric umarim iyisindir kendine cok iyi bak , gorusmek uzere optum byeeee
Merhaba Cuneyt gecen msnde beklettim seni ve konusma firsatimiz olmadi kusuruma bakmazsin dimi, yogunum son gunlerde ondandir, eeeee hediyemi hala bekliyorum bir turlu gelmedi, ne kadar agir bir hediyedurda gelemedi.. Neyse sana okul hayatinda basarilar diliyorum, kendine iyi bak, sevgiylen kal...
sagol koç iyiyiz valla nasıl olalım dersh. ev,ev ders. bu ikili arasında hayat akıyo valla görmüyorum seni msnde ders calısıyosun dimi afferin sana sende kendine cok eyi bak tmm mı görüsmk dilegiyle cnm byby
Sağolasın canım,iyiyim ben bu aralar pek girmiyom nete.İnşallah bir aksilik olmazsa gelicem canım.Ama ben gelemezsem sen gelirsin olmaz mı?Kendine iyi bak,herkese selam.
CUNEYUM CANIM AKRABACUM GALIBA OGRENDIMM BURDAN CEWAP YAZILACAK YAW SANA NEDEDUM USAGUM BENYA SU PROFILIME BI RESIM KOYY AMA GERCEK RESM DEEL OLE BI RESM KOYRMSIN ZAHMET OLMAZSA :D HADE OPTUM SENI BYY:d
Sevincin bir degil binleri bulsun,huzurun günlere degil yıllara dolsun,mutluluk degismez adresin olsun,gelecegin umut dolu,bayramın mübarek yeni yılın kutlu olsun...BİZ BÜYÜGÜZ AMA NEYSE HADİ CANIM BENİMM....
c c c ______ c c c
___ c ______ c __ c _______ c
___ c ___________ c __________ c
__ c __________________________ c
___ c _____KuRBaN_BaYRamiN____ c
____ c _____muBaReK_oLSuN____ c
_____ c _____NiCe_mutLu____ c
_______ c ____YiLLaRa____ c
_________ c ___________ c
___________ c _______ c
_____________ c ____ c
________________ c