Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
1982 CAYKARA ŞAHİNKAYA DOĞUMLUYUM.BABAM SABAHATTİN ANNEM AYSEL KUZUDUR.İLKOKULU CAYKARADA BİTİRDİM. ORTA OKULUVE LİSEYİ TRABZONDA TAMAMLADIM .ASKERLİĞİMİ EDİRNEDE ULŞ.OLARAK 2004 TE YAPTIM.ŞU ANDA TRABZON CEVAHİR OUTLETTE GÜVENLİK ELEMANI OLARAK CALIŞMAKTAYIM.. BÜTÜN ŞURLULARA SAYGI VE SEVGİLERİMİ SUNARIM
En son İlkay Kuzu tarafından Pzr Kas 21, 2010 3:17 am tarihinde düzenlendi, toplamda 4 kere düzenlendi.
ILKAY ARAMIZA SENDE HOSGELDIN GÜZEL KARDESIM.... MASALLAH FORUMA CANLILIK KATIYORSUNUZ... ANNENI VE BABANI PEK BILMEM AMA KADIR DEDENI VE RAHMETLI BABAANNENI; HALALARINI COK IYI BILIRIM
ALMANYADA COK BIRBIRIMIZE GIDIP GELMISLIGIMIZ VARDIR... AMA UZUN ZAMANDIR BAGLANTILAR KOPTU NE YAZIKKI....
ola nasılsın eyisun inşallah işe başlamişsun hayırlı olsun uzun zaman oldi en son askere gideyidun yanlış hatırlamayısem çok çabuk geçiyor seneler yahu ehtiyarlaymıyum acaba neyse telefonunu yazda arada konuşuk edelum cemaate benden selamm saglıcakla kal