FATMA OZBILGI.

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

TUGBA IBRAHIMAGAOGLU

Mesajgönderen Tuğba İbrahimağaoğlu » Çrş Ara 27, 2006 1:45 pm

TESEKKR EDERIM CEWP YAZMAYI ANCA OGRENDIM EGER YALNIS DEILSE BURDANN YAZILCAKK KENDIZE II BAKIN BY:D
Kullanıcı avatarı
Tuğba İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen MUHAMMED ALİ YILMAZ » Prş Ara 28, 2006 5:31 pm

degerli ablacığım.
nasılsınız.
özel yere mesaj yazacaktım ama pano yönetiçisi benim özel mesay yazma hakkımı kapatmış dedi.bende burdan yazıyorum.sitede bir konu hakkında görüşeçektim.msn de bekliyorum sizi
MUHAMMED ALİ YILMAZ

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Prş Ara 28, 2006 7:44 pm

Merhaba Fatma Abla.

Biraz gözgezdirdim ama 100ü aşkın başlık var sanırım.Tek tek okumaya ve kilitlemeye çalışıyorum.Sende zamanın oldukça kilitlediklerimi inceler uygun olmayanları siler ve uygun bulduklarının kilitlerini kaldırırsan en azından eski başlıkları düzenleme aşamasında yol alabiliriz diye düşündüm.Fikir ve tecrübelerini bekliyorum.

Saygılarımla
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Muzaffer Uysal » Prş Ara 28, 2006 7:49 pm

Selam buraya bi genel sıte lazım yasışmak için gırenlerın yazısabılecegı sohbet edebılecegı bı panel gerekıyor..Selamlarrr....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

TUGBA İBRAHİMAGAOGLU

Mesajgönderen Tuğba İbrahimağaoğlu » Cum Ara 29, 2006 1:13 pm

KATILMAK COK ISTERDIM AMA NETE GIREMYEBILIRIM :(
Kullanıcı avatarı
Tuğba İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Naciye Soysal » Pzt Oca 01, 2007 1:59 pm

FORUMDAKI CAN YOLDASIM NERELERDESIN :?: :?: KAYIPLARA KARISMADIN INSALLAH :!: NASILSIN BACIM IYIMISIN :?: E KII HABURADA DONAYRUK SOGUKTAN COK BÜYÜK KURU SOGUK VAR INSAN MECBUR KALMADIGI SÜRECE DISARI BILE CIKMAK ISTEMIYOR..... MALUM SIZDEDE OLDUGU GIBI NOEL TATILIYDI BURDA DÜNE KADAR; BIRAZ ISTEN GÜCTEN UZAK GÜNLÜK STRESLERDEN UZAK BASIMIZI DINLENDIRDIK COK SÜKÜR IYIKI BU RESMI TATILLER VAR YOKSA BIRAZ ZOR TOPARLARIZ KENDIMIZI... UMARIM IYISIN FATMA ABLA HERSEY YOLUNDADIR INSALLAH.. HERKEZE BENDEN SELAM ILET ÖPÜYORUM SENI KAL SAGLICAKLA...

MAVRINAM ÖZBILGI VE UYSAL AILESININ BAYRAMINI VE YENI YILINI CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM.. HEPIMIZ ICIN HERSEYIN EN GÜZELI OLMASI DILEGIYLE, SENI SEVIYORUM GÜZEL ABLAM NICE BAYRAMLARA VE SENELERE INSEALLAH.... ÖPÜYORUM AILECE SELAM GÖNDERIYORUZ SIZLERE.... :D :) :lol: 8) :wink: :D
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Deniz Kazak » Çrş Oca 03, 2007 12:03 pm

Canım fatmacım bayramın mübarek yeni yılın kutlu olsun görünmüyorsun bu ara şekercim bayramda ziyefetten ziyafete koştun hemiiiii görünüşe göre öyle öpüyorum seni kocaman :wink: :lol:
Deniz Kazak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Canan Özen » Cum Oca 05, 2007 1:47 pm

teşekkür ederim ablacım geç oldu ama temiz oldu dimi :lol:
Canan Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ömer Uysal » Cmt Oca 06, 2007 5:52 pm

selam ablacım nasılsın... bayramın mübarek olsun yeni yılın kutlu olsun. enişteye selam söle kızigalari öp benim için. kendinize iyi bakın görüşmek üzere...

ne demek abla herzaman. yoğunum okullarda pek zaman olmayu girmeğe siteye. işte arada sırada bakayrum ne var ne yok. iyi olmana sevindum abla. teşekkür ederim güzel temennilerin için iş hayatında başarılar ablacım:) aleykümselam bu arada...
Kullanıcı avatarı
Ömer Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Oca 08, 2007 1:43 am

...Fatma,Hastalığın geçmiş olsun..... Kendine iyi bak,sen siteye çok lazımsın.....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mehmet Yazar » Çrş Oca 10, 2007 2:28 pm

ablacım mrb nasılsınnn ıns hersey yolundadırrr aabla msj attım sana cepten cevap gelmedıııı neyse kıb byeee
Kullanıcı avatarı
Mehmet Yazar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Dilek Aydınlı » Çrş Oca 10, 2007 6:35 pm

merhaba.öncelikle mesaınız için teşekkür ediyorum.kusura bakmayın uzun zamandır yoktum. yeni yazabiliyorum.umarım bundan sonra sürekli yazışırız.oradaki tüm karadenizlilere selamlar.
Kullanıcı avatarı
Dilek Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatih Sever » Pzr Oca 14, 2007 9:14 pm

abla nasılsın ne var ne yok şu fransada iyisiniz inşallah.buralarda bir yaramazlık yok. komsumda ( sadık uysal ) iyidir.selamlar.
Kullanıcı avatarı
Fatih Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Veysel Özdaş » Pzt Oca 15, 2007 9:11 pm

yawsss fatma abla ayıp ediyon niye beni kitledin yawsss aç beni daa rahat hareket ediyim sınavlardan fırsat bulamıyom siteye gelemiyom boş olduğum zaman gelmeye çalışırım bye bye

tamam fatma abla kızma sen boşver o resimleri sil pnları kafandan hatta pc dende silersen memnun olurum :lol: ben girerim siteye fırsat buldukça merak etme
Kullanıcı avatarı
Veysel Özdaş

Mesajgönderen Sibel Şahin » Çrş Oca 17, 2007 5:12 pm

Evet ablamm yaa iyice sardı bu kurs işi valla eee çeyiz hazirlamak kolay değil :lol: Bu aradada tabi burayı aksattım biraz özür :oops: ama ben burayada yeterim sen merak etme artık buralardada olurum özlemezsin beni :wink: Bende öptüm seni kocamaaan.Ablam msn de görüşelim bi ara hani bi iş vardı ya he onu bakayim doğri öğrendun mii :lol:
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir