Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
oooo uzungöl kaymakamı yiyenim hoşgeldin siteye nasıl gidiyor rahatın yerindemi vizeler başladı mı kendine dikkat et olurmu görüşmek dileğiyle selamlar
Merhaba Veysel kendin bu basliga yazana kadar bu baslik ve yazilmis olan senin tarafindan degilde baskalari tarafindan butun mesajlar silinecektir...Kendiniz siteye tesfik edene kadar basligin kilitlenmisdir...
Veysel basligin acilmistir, baskalari senin yerine yazmaya devam ederse ozaman basligini komple silerim, asil ayip sen ediyorsun,msnlerde sohbet etmegi biliyorsun,ama siteye giripde yazi yazmayi bilmiyorsun,bu gune kadar daha ilk yazini bana yazdin,demekki istedigin zaman siteye girebiliyor ve yazabiliyorsun,dimiiiiii ola fazla kizdurma beni biliyusun elimde resimlerun var asarum haburalara,anlayusun dimi
kanka nbr olum su telı yazda gonder hayrına ha la hazıran sonu ordayım ha kendune ıyı bak 0533 602 44 61 bu benım tamam mı mjt ben senı ararım kedune ıyı bak kızlar sana emenet ha onlara ıyı bak onlar bıze lazım ha