sevdiginiz dizilerin hakkında yorumlar.videolar ve resimler.

Beğendiğimiz sinema müzik filimlerini ve karadeniz mp3 muziklerini paylaşalım.

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Hicran Toplaoğlu

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Sal Ara 26, 2006 8:05 pm

şimdi acı hayat'ı ve yalancı yarim'i izliyorum ama şubatta gerçek dizim başlıyor kurtlar vadisi :)
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Burak Tiryakioglu » Çrş Ara 27, 2006 11:46 am

kurtlar vadısı muthişti onun kadar olmasada acı hayatta guzel izliyorum zevkle
Kullanıcı avatarı
Burak Tiryakioglu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Aziz Oğuz Al » Çrş Ara 27, 2006 12:52 pm

sagır oda kurtlar vadisinden sonra bir numara hele ıskence sekılerı o bomba.......
Aziz Oğuz Al
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Çrş Ara 27, 2006 1:44 pm

binbir gece dizisi sanırım en moda olan ama ben bir demet tiyatroyu seviyorum çocukluk kahranımız Mükremin abi..
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Uğur Şahin » Çrş Ara 27, 2006 5:30 pm

valla ben bi köprü diye bi dizi buldum süper bi dizi Recep YAZICIOĞLUNUN hayatından esınlenerek yazılmıs senaryosu super tavsiye ederim
Kullanıcı avatarı
Uğur Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Çrş Ara 27, 2006 6:23 pm

KURTLAR VADİSİ GÜNEYDOĞU'YU BEKLEYENLER İÇİN

Kurtlar Vadisi yeniden ekranlara dönüyor!..

Efsane dizi Kurtlar Vadisi yeniden Show Tv’de!..

Ancak vadide bu kez mafya ve mafyaya bağlı suç dünyası değil “terör” konusu masaya yatırılacak!..

“Kurtlar Vadisi Güneydğu” çok yakında Show Tv’de ekrana gelecek!..

Show Tv Ana Haber Bülteni’nde bu akşam Defne Samyeli’nin konuğu olan “Kurtlar Vadisi Güneydoğu”nun senaristlerinden Bahadır Özdener yeni Kurtlar Vadisiyle ilgili şu açıklamayı yaptı: “Bu sefer aynayı güneyoğuya terör konusuna döndürmüş olacağız…Kurtlar Vadisi’nde devlet-mafya ilişkileri ve suç dünyası bir devlet görevlisinin gözüyle anlatılmıştı….Bu kez daha çok kanayan bir yaraya doğru aynayı tutma kararı aldık...Terörü işleyeceğiz…

Bu konu hep karşımıza çıktığında yüreğimizi derinden sızlattı…

Çok araştırmalar yaptık ve ilginç sonuçlara ulaştık…

Kurtlar Vadisi yeni bir konseptte olsa da bambaşka bir dünyayı anlatsa da yine eski Kurtlar Vadisi gibi gerçek donelerin olduğu bir vadi olacak!..”

Bahadır Özdener, Show Ana Haber spikeri Defne Samyeli’nin; “Terör konusunu işlemekten ürkmüyor musunuz?..” sorusuna da şu yanıtı verdi: “Ürkerek bir yere varamayacağımızı fark ettik…

Tüm danyada bunun örnekleri var… Millet olarak kanımızı ezen terörle mücadele etmeliyiz. Kendimizi sorumlu hissediyoruz. Hepimiz bu ülkenin bize sunduğu imkanlarla büyüdük. Kurtlar Vadisi Güneydoğu’yla ülkemize olan borcumuzu ödemek istiyoruz…

ALINTIDIR...
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Naciye Soysal » Çrş Şub 21, 2007 10:23 pm

VALLAHI GENCLER BEN KENDI ADIMA KONUSAYIM; DIZISIZ GÜN YOK BIZIM EVDE; CARSAMBADAN HARIC HAFTANIN 4 GÜNÜ TV BASINA GECIYOR DIZI IZLIYORUZ.... :D :D

PAZARTESI GÜNLERI... SÖHRETIMIZ VAR...

SALI GÜNLERI.....EZO GELINIMIZ; BIRDE BINBIR GECEMIZ TABIKI...

PERSEMBE GÜNÜ..... SIRF BENIM IZLEDIGIM YAGMURDAN SONRA VE HIRSIZ POLIS...

CUMA GÜNLERIDE SILA GÜNÜMÜZ AMA BEN GECE TEKRARINI IZLIYORUM, CÜNKÜ CUMA AKSAMLARI COGUNLUKLA EVDE OLAMIYORUM....

VE BIRDE CIZGI FILMI "SÜNGER BOB" HASTASIYIM; ALMAN COCUK KANALINDA HERGÜN BELIRLI SAATLERDE SÜNGER BOBU VERIYORLAR; HIC KACIRMADAN IZLIYORUM.... ACAYIIIIIIP FANATIGI OLDUM SÜNGERIN.... :D :D

Resim
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Canan Uysal » Çrş Şub 28, 2007 3:09 pm

Ben Kanal D tvnin hastasiyim cunku en guzel diziler orda oluyo ben Sahra dizinin hastasiyim ama bitti :cry: sonra ATV'de Erkekler Aglamaz vardi onuda cok severdim oda bitti :cry: simdi Kanal D'de Hirsiz Polis var ona takildik gidiyoz :) sonra Yaprak Dökümü , STAR'da Kaybolan Yillar ve ATV'de Avrupa Yakasi :lol:
Kullanıcı avatarı
Canan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Yazar » Sal Mar 06, 2007 1:39 am

bı avrupa yakası var gerısı bosss
Kullanıcı avatarı
Mehmet Yazar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Cum Nis 13, 2007 6:14 pm

EFSANE, KÜRESEL ÇETEYE BAŞ KALDIRIYOR

Türkiye’nin en çok izlenen ve en çok konuşulan dizisi Kurtlar Vadisi, yeni bölümleriyle, 19 Nisan’dan itibaren her Perşembe Show TV ekranında olacak. Kurtlar Vadisi Pusu’da, en büyük, en karanlık hesaplar ortaya dökülecek. Efsane bu kez, dünyanın en acımasız efendisine, paraya baş kaldıracak. Düşman koltuğunda bu defa, bu coğrafyaya hakim olmak isteyen uluslararası güçlerin oluşturduğu ve dünyanın en zengin ailelerinin idaresindeki “küresel çete” oturacak. Türkiye yine nefesini tutacak, Polat ve ekibinin, dünyaya hükmetmek için Avrasya’yı yönetmeye kalkanlarla mücadelesini izleyecek.

KURTLAR VADİSİ PUSU FRAGMAN

Merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu'nun fragmanını izlemek için tıklayın...

KURTLAR VADİSİ PUSU’NUN SÜRPRİZ İSİMLERİ

Efsane Polat Alemdar’ın küresel çeteye başkaldırısını işleyecek olan Kurtlar Vadisi Pusu, geniş ve çok güçlü bir oyuncu kadrosuyla ekranlarda olacak.Kurtlar Vadisi Pusu’da, Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun, Kenan Çoban, Sönmez Atasoy, Erhan Ufak, Erdem Ergüney, Kerem Fırtına ve Osman Wöber’den oluşan kadroya sürpriz isimler eklendi.Dizide Polat Alemdar’ın karşısında oynayacak kadın oyuncu Nefise Karatay olacak. Kurtlar Vadisi Pusu’nun diğer sürpriz isimleri arasında Can Gürzap, Neco, Tamer Yiğit, Bozkurt Kuruç, Ecder Akışık, Selçuk Özer, Zafer Algöz, Payidar Tüfekçioğlu, Hüseyin Avni Danyal gibi yıllarını Türk tiyatrosu ve sinemasına adamış sanatçılar da var.Tiyatronun genç ve yıldızı parlayan isimlerinden Emre Karayel, Ragıp Savaş, Hakan Pişkin ve Savaş Özdemir de Kurtlar Vadisi Pusu’nun oyuncu kadrosunda yer alıyor. Kurtlar Vadisi Pusu’nun kadın oyuncuları arasında ise Sema Şimşek, Zeliha Çal ve Sema Öztürk var.
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Pzr Nis 15, 2007 1:48 pm

19 Nisan'da ilk bölümüyle Show TV'de yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu için hazırlanan bu billboard, Türkiye'nin dört bir yanındaki ilan panolarında yerini aldı.

Resim
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Çrş Nis 18, 2007 7:41 pm

KURTLAR VADİSİ PUSU FRANGMANI;http://www.kurtlarvadisi.com/pusu_fragman2.html

KURTLAR VADİSİ PUSU'NUN İLK BÖLÜMÜNÜN ÖZETİ

19 Nisan Perşembe akşamı Show TV’de yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu’nun ilk bölümünde neler olacak? Polat Alemdar hangi sorulara yanıt arayacak? Birinci bölümün konusu için tıklayın…

Kurtlar Vadisi Pusu, işadamı Çağrı Toros’a yapılan suikastla başlıyor. Olayı bir terör örgütü üstlenmiş ve eylemin tetikçileri yakalanmıştır. Ancak Polat Alemdar, suikastın arkasında açıklananlardan başka nedenler ve güçler olduğuna inanmaktadır. Öncekiler gibi bu davanın da gerçek failler bulunmadan kapanmamasını ister. Artık faili meçhuller, sebep ve sonuçlarıyla, çağın en önemli silahı olan “para” üzerinden takip edilecektir. Adım adım delillere ulaşmaya başlayan Polat, Toros Ailesi’yle doğrudan temas kurmaya çalışır. Benzer eylemlerde uygulanan stratejilerin tekrarlanacağı beklenirken, kötü bir sürprizle karşılaşılır. Polat’ın ekibi “Pusu”ya düşürülmüştür…

...ALINTIDIR...
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Önceki

Dön SİNEMA VE MÜZİKLERIMIZ..

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir