FBI Mülakat sorusu

Hadi burada hep beraber guzel olan herseyi paylasalim!... (Romanımız Bu Sayfada)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Alptekin Gökhan Şahin

FBI Mülakat sorusu

Mesajgönderen Tuğba Çalıkoğlu » Çrş Ara 27, 2006 5:18 pm

Arkadaşlar bu bir dönem Amerika'da FBI sorusu imiş. Tüm sınavlardan geçtikten sonra sorulan son soru bu: Ben de burada soruyorum.

İki genç kız var. Aynı evde yaşıyorlar. Kızlardan biri diğerine diyor ki: "Ben bu gece arkadaşlarımla dışarıya gideceğim, haberin olsun. Sen keyfine bak." Tamam diyor diğer kız. Gece arkadaşının dışarı çıktığını ve yatağının boş olduğunu bilen evdeki kız kendi kendine, "bu gece arkadaşımın yatağında yatayım" diyor ve gidip arkadaşının yatağına yatıyor. Derken aradan saatler geçiyor ve dışarı çıkan kız gece eve geri dönüyor ve gidip KENDİ YATAĞINA yatıyor. Uzanıyor ve öylece yatarken dışarıdan bir arabanın geçtiğini fark ediyor. Arabanın farları, kızın yattağının arkasından, pencereden yansıyarak duvardaki saate yansıyor. Kız o farların saate yansıması ardından korkuyla yatağın altına bakıyor ve evde kalan diğer arkadaşının cesedi ile karşılaşıyor.

Buradaki soru şu. Kızın neden öldüğü sorulmuyor. Eve sonradan gelen kız, kendi yatağına yatınca ve arabanın farları saate vurunca neden yatağın altına bakma ihitiyacı hissediyor? Soru bu...
Kullanıcı avatarı
Tuğba Çalıkoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

hasan ataman

Mesajgönderen Hasan Ataman » Çrş Ara 27, 2006 5:35 pm

ya şimdi kız gece dışarı çıkıyor saatlece geziyor ve gece eve geliyor bu nasıl oluyor bende sana bunu sorayım?
Kullanıcı avatarı
Hasan Ataman
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Çrş Ara 27, 2006 5:45 pm

ben bunu biliyordum cevabını unuttum of ya :( ama biraz düşününce bulurum

ama galiba ayna yüzündendi aynaya yansıyor farın ışığı ve yatağının altınımı ne gösteriyor tam hatırlamıyoırum ama hatırlıycam yakında :D :) :cry:
En son Cüneyt İbrahimağaoğlu tarafından Çrş Ara 27, 2006 5:47 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Tuğba Çalıkoğlu » Çrş Ara 27, 2006 5:45 pm

Eee Amerikada soruluyo bu soru onlara göre normal demek ki...
Kullanıcı avatarı
Tuğba Çalıkoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Tuğba Çalıkoğlu » Çrş Ara 27, 2006 5:49 pm

cüneyt aynayla alakalı değil...
Kullanıcı avatarı
Tuğba Çalıkoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Çrş Ara 27, 2006 5:52 pm

hım o zaman ben birazdaha düsünüyüm ama bulucam çünkü önceden yaptım...
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Çrş Ara 27, 2006 6:05 pm

Dışarı çıkan kızla, katil iş birlikçidirler. Katilin eve girip kızı öldürmesi için kız dışarı çıkmıştır katilin gelip kızı öldüreceğini bilmektedir ama cesedi nereye saklayacağını bilmemektedir. Katil eve girer ve kızı öldürüp yatağın altına koymak isteyince yatağın altında duvar saatiyle karşılaşır alır onu duvara asar, fakat saat bozuk bir saattir onun için yatağın altındadır katil bunu farketmez gecenin karanlığında. Kızı yatağın altına koyup uzaklaşır... Daha sonra diğer kız evine gelir ve yatağına uzanır olaydan haberdardır fakat kızın nerde olduğunu bilmez... Arabanın farı saate yansıyınca korkuya kapılır hemen yatağın altına bakar neden bu saat burda diye yatağın altında olması gerekirken... Ve nihai son arkadaşının cesediyle karşılaşır..

sonunda buldum arkadaşla yapmıştık onada sordum yarı o yarı ben hatırladık işte :)
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Tuğba Çalıkoğlu » Çrş Ara 27, 2006 6:10 pm

Tebrikler cüneyt...
Kullanıcı avatarı
Tuğba Çalıkoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Çrş Ara 27, 2006 6:20 pm

saol bunun gibi çok soru okudum canım sıkılınca okuyorum sende bunlardan birini sordun ama paylaşımın için tşk ederim paylaşım yapanlar çok az herkes hazırcı tekrar tşkler... :wink:
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Prş Ara 28, 2006 12:43 am

cüneyt ibrahimağaoğlu yazdı:Dışarı çıkan kızla, katil iş birlikçidirler. Katilin eve girip kızı öldürmesi için kız dışarı çıkmıştır katilin gelip kızı öldüreceğini bilmektedir ama cesedi nereye saklayacağını bilmemektedir. Katil eve girer ve kızı öldürüp yatağın altına koymak isteyince yatağın altında duvar saatiyle karşılaşır alır onu duvara asar, fakat saat bozuk bir saattir onun için yatağın altındadır katil bunu farketmez gecenin karanlığında. Kızı yatağın altına koyup uzaklaşır... Daha sonra diğer kız evine gelir ve yatağına uzanır olaydan haberdardır fakat kızın nerde olduğunu bilmez... Arabanın farı saate yansıyınca korkuya kapılır hemen yatağın altına bakar neden bu saat burda diye yatağın altında olması gerekirken... Ve nihai son arkadaşının cesediyle karşılaşır..

sonunda buldum arkadaşla yapmıştık onada sordum yarı o yarı ben hatırladık işte :)

kopyala yapıştır yapmışsın cüneyt :)....yeme bizi :D
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Prş Ara 28, 2006 7:46 pm

caner sende aynı şekilde buluyorsun demek ki ama önceden gerçekten okudum komşuda çözdük zorda olsa sonra görünce unuttum ama cvplamak istedim aklıma gelmedi bende ctrl+c ctrl+v yapıyım dedim :lol:
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Prş Ara 28, 2006 7:49 pm

ehehe yok cüneytim normal yazı stiline benzemiyor bak farkedersen cümlelerin hepsinin sonuna üç nokta koyulmuş sen normalde kullanmıyorsun ondan dedim.kızma küsme alınma kardeşim eğlenelim köşesi hep beraber eğlenelim ;)
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Prş Ara 28, 2006 7:55 pm

yokya alınmadım eylenelim bölümü sonuçta bizde eyleniyoruz ya dikkat etmedim ona hemen yapıştırdım ama önceden yaptık unutmasaydım çok güzel olacaktıda neyse demek ki burdan çıkacak sonuç neymiş artık üç nokta sık sık kullanalım... :lol:
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sibel Şahin » Cum Ara 29, 2006 5:33 pm

Ne planmış yaw :lol: :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Dön GÜLELIM - EĞLENELİM

Kimler çevrimiçi