Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
gönderen Caner Topaloğlu » Çrş Kas 29, 2006 7:03 am
Hasan abiciğim ben dinleyiciler arasında bir anket yaptım .Djlerin efendisi rifat ve hasanın yanı sıra benimde sunucu olmam gerekiyormuş....Katiyen öyle bir isteğim yok ama halk bunu istiyor...Halkın sesine kulak vermek lazım....Öpüyorm abicim kendine iyi bak
Hasancığım Aydinliların şair ve yazardan sora dj de çıkarmış bulunlarından gurur duyuyorum başarılar.
Şu ana kadar site de hiç yazışmadığımız gibi tanışıklık bile verme gereği duymadık,nedendir bilemiyorum ama yinede abilik bende kalsun sevgiler selamlar canum.
herkese selamlar.
ARKADASIM YAZDIGIN DOĞUM GUNU MESAJI ICIN TESEKKUR EDERIM
BENDE SENI TANIMIYORUM AMA AYNI KOYLUYUZ ELBET TANISIRIZ KAVKA EDECEK DEYILIZ YA SAYGILARIMLA
laz_ergun_61@hotmail.com
Beni bu kadar çabuk unutacağını hiç düşünmemiştim.Doğru demişler ki
Çok koşan tez yorulur Çok muhabbet tez ayrılık getirir
Yoksa sana karşı bir yanlışımız mı oldu
Çok sabır ettim,ama dayanamadım,siteye girmeseydin yine de yazmayacaktım.Ama isterdim ki siteye girdiğin zaman ilk benim sayfama yazasın,olmadı....Canın sağolsun
Merhaba Hasan,
Çok teşekkür ederim.....Beni çok rahatlattın.....Ama bahanen hiçte geçerli değil.....Seni iyi niyet,sabır ve faal bir tutumunla sitenin her yerinde görmek istiyorum...Kayıtsız şartsız.........İlk olarak önümüzdeki Cuma paragafında.............................
Merhaba Hasan,
Anlaşılan bu sayfaları okumuyorsun...Ama ben yinede Birsen-Zeki çiftinin düğününde bana yakın ilgi göstgermene bir teşekkür etmek istedim.