2007'de sanal savaş var! İşte hackerların hedefleri

Forumdaki bazı önemli belge ve bilgilerin saklandığı bölümdür.

Moderatör: Fatma Ozbilgi

2007'de sanal savaş var! İşte hackerların hedefleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt Ara 18, 2006 2:27 pm

Bilgisayar güvenliği uzmanları, 2007'de hackerların "siber savaş cephesi" açacakları uyarısında bulundu.Bilgisayar güvenliği uzmanları, 2007'de hackerların, mobil telefonlar, anında mesaj ve MySpace gibi toplu web sitelerini hedefleyen, milyarlarca dolar kayba neden olabilecek yeni bir "siber savaş cephesi" açacakları uyarısında bulundu. Trend Micro adlı internet güvenlik firmasından Dave Rend, kullanıcıların e-posta yoluyla gelen tehlikenin farkına varmaları ve önlemlerini almalarının ardından, suç çetelerinin de online dolandırıcılık yapmak, sahte mal satmak veya şirket sırlarını ele geçirmek için yeni yollar bulduklarını belirtti.

Saldırılar daha sofistike hale geliyor. Her şey para için ve bu yoldan çok para elde ediyorlar" diyen Rand, 2007'de bilgisayar korsanlarının insanların bilgisayarlarına daha odaklanmış saldırılar düzenleyebilmek için, MySpace gibi toplu web sitelerinden bilgi elde etmeye çalışacakları uyarısında bulundu.
Trend Micro şirketinin casus yazılımla mücadele için teknoloji bölümü başkanı Ed English de bu tip toplu sitelerin, casus ve kötü amaçlı yazılım için ideal ortamlar olduğunu belirterek, bu tip toplu web sitelerinin kullanıcıları için, tüm klavye hareketlerini gizlice kaydeden veya dışarıya milyonlarca spam posta atmalarına neden olan bir virüsün bulaşması olasılığının yüksek olduğuna dikkat çekiyor.

PAYLASMAK ISTEDIM ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN DUNYANIN SONUMU GELIYOR NE, INSANLAR PARADAN BASKA BIR SEY DUSUNMEZ OLDU..
En son Fatma Ozbilgi tarafından Çrş May 09, 2007 1:23 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Ara 18, 2006 2:43 pm

..TEŞEKKÜRLER FATMA.....PEKİ NE YAPABİLİRİZ ..... ONDAN HABER VER...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt Ara 18, 2006 2:58 pm

Muzzafer amca yapalicegimiz tek sey cok dikkatli olmamiz bilgisayarimiza guvenilir bir virus programi yuklemek, gelen maillere cok dikkat etmek..
En son Fatma Ozbilgi tarafından Pzt Ara 18, 2006 3:37 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Ara 18, 2006 3:20 pm

..PEKİ EN GÜVENİLİR VİRÜS PROGRAMI SİZCE HANGİSİDİR?
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Çrş Ara 20, 2006 12:48 am

Muzaffer amca zaten saldırılar da virüs programlarını rahatça aşabilecek sistemler kullanılıyor.En gözde ve kullanılır proglarımın açıklarını yakaladıkları an iyice faal olarak saldırılar gerçekleşecek.İşin başı ruslar ve zaten ilk amaçta kendi programlarını dünya da daha saygın hale getirmek.Korunmanızı sağlayacak en başarılı program tartışmasız Kaspersky.Dilerseniz onun tam sürümünü yükleyebileceğiniz bir link ayarlayabilirim.

dip not: zaman zaman msn'de yazdıklarınızın gitmemesi olayı msn'deki yoğunluktan kaynaklanmıyor.Gene rusların zaman zaman msn serverlarına bile sızabilmeleri.Yani ufak ufak başladılar zaten :)
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Tuğba Çalıkoğlu » Çrş Ara 20, 2006 7:25 am

Fatma abla uyardığın için teşekkürler. Caner linki atabilirsen sevinirim.
Kullanıcı avatarı
Tuğba Çalıkoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Canan Uysal » Çrş Ara 20, 2006 1:07 pm

oy Halacugum cok sagolasun haber verdugun icun vallaha kesin dunyanin sonu geliyi :cry: valla ben aldigim mailleri hicte bile okumadan siliyorum virus gelmemesi icin :wink:
Kullanıcı avatarı
Canan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Re: 2007'de sanal savaş var! İşte hackerların hedefleri

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Prş Ara 21, 2006 9:30 pm

buyrun;

bu gerekli antivirüs programının setupını indirmeniz için link

http://dnl-us3.kaspersky-labs.com/trial ... .411en.exe

linke tıkladığınız zaman kaydet diyerek istediğiniz bir dosyanın içine setup dosyasını kaydediyorsunuz.

kaydederken serail-number isteyecek.Seri numarası için de

http://www.speedyshare.com/487337301.html

bu linkteki dosyayı indiriyoruz ve indirdiğimiz dosyanın içinde serial-number yazacak.

Ve bu seri numarasını programı kurarken girdiğiniz koşulda son derece pahalı bu programın orjinal ve tam sürüm versiyonunu ücretsiz kullanmış olacaksınız...

e tabi antivirüs programı her konuda koruma sağlayacaktır ama kendimizinde dikkatli olması lazım.Kullanıcıyı tanımıyorsanız mail açmayın hadi açtınız oradaki linklere girmeyin.

Biraz olsun yardım edebildiysek yeterli.İyi geceler.
Caner Topaloğlu

Re: 2007'de sanal savaş var! İşte hackerların hedefleri

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Prş Ara 21, 2006 9:31 pm

yüklerken yaşayabileceğiniz sorunlar için özel mesaj veya bu başlıktan mesaj atarsanız sevinirim.
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cum Ara 22, 2006 12:27 am

...SEVGİLİ CANER,
ÖNCE BU İLGİNİZE-BİLGİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.....

TEKNOLOJİ-BİLGİSAYAR-İNTERNET KÖŞESİNDE....Açtığım "Herkes bildiğini doğru bir şekilde yazsın" sayfasını bu amaçla açmıştım... Yazdıklarım dikkatle okunmadığı için ilgi görmedi.Ben de bu sayfamın ismini şöyle DEĞİŞTİRDİM:"SORU-CEVAPLA BİLGİSAYAR-İNTERNET PROBLEMLERİMİZİ ÇÖZELİM".........

...Bu sayfaya herkes neyi öğrenmek istiyorsa sorusunu yazsın, bu sorunun cevabını da bilenler doğru bir şekilde yazsın....

..Böylece birbirimize yardımcı oluruz.

...............TEKRAR TEŞEKKÜRLER.................................
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Tuğba Çalıkoğlu » Cum Ara 22, 2006 9:03 am

teşekkürler caner...
Kullanıcı avatarı
Tuğba Çalıkoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Erhan Ayal » Sal Şub 06, 2007 9:18 am

Valla ne yaparsanız yapın virüslerden asla kurtulamazsınız. Bazı güvenlik yazılımları bir virüsü tanıyorsa ötekisi tanımıyor bence virüsten ve kötü yazılımdan kurtulmanın en güzel yolu ya interneti kullanmıyacaksınız :D yada virüs ile beraber geçinip gideceksiniz :D Birde son zamanda M.ÇALIKOĞLU, Ş.AYAL, A.KAMAOĞLU nun msnsi hack edilmesi konusundada şu izlenim oluştu bu üç şahısın seçmen olduğu düşündürücü :?:
Erhan Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Dön ARŞİV

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir