Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Nasılsınız inşallah iyisinizdir. Habu ara sizleri aktif göremiyoruz zaten köydede fazla bulamayuduk seni boba evi yukardadu haaaa.. Görüşmek dileği ile saygilar..
Bir ara msn de geldin o an yoktum, dahada görüşemedik email gönderdin verdiğim bilgi için teşekkür ederim.
Biliyorsun bu secsis programı bizim interneti engelledi. her an giremiyoruz. Neyapalım bu şekil idare eteceğiz. kacamak ara ara girip bakıyorum. selamlar.
MERHABA MESLEKTAŞIM.
BENDE İŞLER İYİ SİZE ALLAH KOLAYLIK VERSİN KÂTİBİM VAR KASIMDAN SONRA ASKERE GİTMEYİ DÜŞÜNÜYOR TEK İLÇEM VAR SEÇMEN SAYIM VALLAHİ UTANIYORUM YAZMIYA (5000 CİVARI) SU ASKI SÜRESİNDE BEK BAŞVURANTA OLMUYUR 100 KİŞİ CİVARINDA ANLIYACAĞIN İŞ YOK
KATİBİ ADLİYEYE GÖNDERİYORUM MEMURİYETİ ÖĞRENSİN
RİZE ÇAMLIHEMŞİN 140 KM PAZARTESİ SABAH GELİR CUMA ÖĞLEDEN SONRA GİDERİM. EVİM HALA TRABZON HAVAALANINDA OĞLUM LİSE SONA VE DERSANAYE GİTİYOR BU ŞEKİLDE OLMASI DAHA İYİ ÖĞRENİM İÇİN
HAYAT BU ŞEKİLDE DAVAM EDİYOR. HAYIRLISI
SELAM VE SAYGILARIMLA
Merhaba Arslan 1978 antalya askerlik aradan tam 29 yıl geçti sene 2007 hiç görüşemedik şimdi mesene yolu ile olsada görüşme fırsatı yakalamış bulunuyoruz görmeyeli iyisin inşallah hakkında ağabeyimden bilgi aldım ağabeyim şu anda urfa birecikde bugün dönüyor uzun zaman oldu gölçükde kalamıyor herkese selam inşallah bundan böyle haberleşiriz hoşca kal