BUGUNKU HALİNİ ANLAT BAKALIM....

Hadi burada hep beraber guzel olan herseyi paylasalim!... (Romanımız Bu Sayfada)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Alptekin Gökhan Şahin

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Cum Ara 01, 2006 6:35 pm

idare ediyoz bu aralr düzüldim gibi mehmet dualarim seninle eminimki o sinavdan da gececeksin ahanda söle bakalum ablam seni kim üzüyo sölede onla bi görüselim cani ne istiyomus ablami üzeni bende üzerim ona göre bizden hep ayni sürünüyoz...
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Cmt Ara 02, 2006 12:20 pm

bu gün moralim cok iyi abilerim yusuf uysal,metin kuzu ve kardas ersezer abilerim gelecek insallah aksam büyük muhabbet var yani pargaf var herkezi beklerum paragafa taslamak yok burasi yaylaya benzemez...
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Uğur Şahin » Cmt Ara 02, 2006 7:25 pm

aslında ole bıse olsa taslamak gıbı cok guzel olurdu ama :lol: :lol: bugun bende cok ıyıyım bı de su besıktas gol atsa ıddaa ıcın yanlıs anlama semo trabzonluyuz :lol:
Kullanıcı avatarı
Uğur Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Pzr Ara 03, 2006 10:30 am

yani istersen trabzonlu olma :wink: bu gün iyi günüm tabi insallah hep öle gider bide iddaa yapacam bakalim belki bu gün parayi bulurda kacariz buralardan...
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Uğur Şahin » Pzt Ara 04, 2006 8:29 pm

bugun ıyıyım ya iddaa da bu haftada boş geçmedim bı 15 ytl aldım onuda salı gunu yatırıp buyuk alıcam yanı almaya calısacam :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
Uğur Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Faruk Faysal Uygun » Sal Ara 05, 2006 1:48 pm

yattaranın haberinide aldım ya bugün keyfim yerinde ama türlü düşünceler var zihnimde bir bulanıklık çözemiyorum fazlada önemsemiyorum ne olacaksa zaten olacaktır beklemedeyim bu arada bu forum çok enteresan :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
Faruk Faysal Uygun
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Nevgin Uysal » Sal Ara 05, 2006 4:38 pm

Bugun gunum cok iyi gecti 2 sinavim vardi fransizca ve ispanyol dersinde , bana gore basardim artik sonuclari ogrenince bakariz , ama cok stresliydim simdi cok rahatim , okul haric ayagim gunler gectikce iyi oluyo hele sukur :wink: bu aksamda babaannem turkiyeden geliyo butun aile toplancaz insallah cok ozlemissiz onu gelsede ona bi sarilsam , iste gunum boyle gecti arkadaslar :D iyiyim yani bide sevdiklerimle konustum daha iyi oldum , ohhhh be kac gundur boyle bir gun gormemistim :D
Nevgin Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Canan Uysal » Çrş Ara 06, 2006 5:04 pm

bugun cok guzeldi 9da basladim 10 da bitirdim bi saatlik dersim vardi ve o saate yazili yaptik ama cok basit biseydi o yuzden basardigimi saniyorum ve o yuzden mutluyum ve yeniden sitede oldugumdan mutluyum
Kullanıcı avatarı
Canan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Çrş Ara 06, 2006 7:40 pm

bu gün moral sifir pc deki resimlerim we parcalrim silinmis onun icin moral sifir illa agzimizi actiracaklar yani ama neyse böle iste...
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Canan Uysal » Prş Ara 07, 2006 10:39 am

bugun cokkkk iiyim sadece dort saatlik okulum var iki sabah vardi yeni geldim okuldan iki saat ogleden sonra cok sansli gidiyo okul bu aralar hocalar hep hasta :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
Canan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mustafa Demir Özaslan » Prş Ara 07, 2006 2:21 pm

bugün herşey yolunda allaha çok şükür,kendimi iyi hissediyorum.Birde ankara da olmasam...
Mustafa Demir Özaslan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Cum Ara 08, 2006 11:27 am

valla ne anlatayim isten baglandim kötü bu gün de calisiyom yoksa umut la mehmetin yanina gidecektim:( patron gelir birazdan uyuz kaldirir beni öldürecem bi günelimde kalacak walla ufak tefek bi sey waten...
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mustafa Taner Çelebioğlu » Pzr Ara 10, 2006 1:55 pm

vallha bugün dostum kağan la çektik kafalari efkaralandik(yanliş anlamayin öss bitirdi bizi)
ancak rahatladik yaho
Kullanıcı avatarı
Mustafa Taner Çelebioğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nevgin Uysal » Sal Ara 12, 2006 5:07 pm

valla ben bugun cok iyiyim gecen haftaki sinavlarimin sonuclari geldi hepsinden iyi not aldim cok mutluyum yarinda sinavlar bitiyo ins oda iyi gecer fransizca dersinden , bide haftaya tatiler giriyoruz hele sukur iyi bi dinlencem okul haric pek iyi degilim anlayan anlar :(
Nevgin Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Yazar » Sal Ara 12, 2006 7:44 pm

valla cokkkk yorgunummmm bugun okula gıttım sonrada yenı eve cıkacam onun ıcın ev aradım ve buldum bı hafta sonra tasınacam ıns ben boyle sıkıntı cok valla
Kullanıcı avatarı
Mehmet Yazar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön GÜLELIM - EĞLENELİM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir