Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
MERHABA MEHMET;
MESAJLARINI OKUDUM ÇOK MEMNUN OLDUM
CEVAP GELMEMEMESİ BENDEN KAYANAKLANIYOR FIRSAT PEK BULAMIYORUM ONDAN.
AMA SEN YAZMAYA DEVAM ET
KENDİNE İYİ BAK.
mehmetciğim senin hele fotoraftaki pozun çok karizmatik bizi solladı hayatta sana başarılar sizi böyle bizden ilerdegörmeksevindirip kururlandırıyor herkese selamlar
Tanıdım tabi Mehmet,sen nasılsın,niye şikayet ediyorsun güzelim yerden...deliyemi rastladın,en çok onlar can sıkarda orda:)orası kutsal toprak,laf söyletmem bilesin,yine üniversiteyi okuma şansı verseler yine Konya yı seçerim...sende tadını çıkar bence...hadi bakalım sanada başarılar,mesajın için teşekkürler..
gönderen Caner Topaloğlu » Çrş Kas 29, 2006 6:58 am
Kardeşim nasılsın..ne zaman geliyorsun eskişehire ziyaretime...bir de dün görüşemedik merak ettim sınavlar nasıl geçti...ayrıntılı bilgi bekliyorum...gözlerinden öpüyorum.
gönderen Caner Topaloğlu » Çrş Kas 29, 2006 2:50 pm
çok sevindim mehmedim iyi geçmesine...60lı da kötü bir not değil sıkma sakın canını...senin gibi zeki uşaktan da böyle başarılar beklenirdi zaten.benimkiler için yorum yapılcak kadar zaman geçmedi...bakalım zamanla belli oldukça söylerim kardeşim..hadi sıkalım biraz daha kendimizi az kaldı
..Kendini derslerine vermeni istiyorum.Boş zamanlarını site ile geçirmen faydalı olur.Çünkü site insanı yapacağı yanlış şeylerden geri tutar. Senin kötü şey yapacağına ihtimal vermiyorum da.....
...Kendine iyi bak;herşeyi ılımlı,olumlu ve sabırlı şekilde takip et ve öyle hareket et.Sende asla olumsuz şeyler görmek istemem.
Mehmet nasılsın? Hayırlı olsun inşallah muvaffak olursun ve mesleğinin en iyisi olursun. Tabi bunun için öncelikle okulunu eniyi şekilde bitirmen gerektiğini biliyorsun. Diyeceksin ki bana diyene de bak ama sen bana bakma dediklerime bak.
Sağlıcakla kal ve iyi ders çalış.
Merhabalar Mehmet bey nasılsınız Sınavların bitmiş hadi gözün aydın inşallah sonuçları istediğin gibi olur.İyi bak kendine bu arada ikide bir msn den ne zaman yazacasun diye sorma aha yazdum işte aldum seni yukariya
kanki ne oluyo benden habersiz la ömür bi kız var dedi hayatında trvilay adında bak benı haberim olsun yoksa kızarım sana istanbulda kendine iyi bak kanki