Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
neyapalım işte abi uraşıp duruyorumm.. iş arayıp dururyoruz artık çalışma zamanı... sana sormalı sen nasılsın.. yiğenimi öpüyorumm cok cok.. allaha emanet olun saygılar
Abi kusura bakma ne olur. Uzun zamandır internete girmedim. Bu yüzdende mesajına yeni cevap veriyorum. Evet yakın akrabaymışız öğrendim. Tanıştığımızada memnun oldum. Biz memleketten epey uzak kaldığımız için mazur görün lütfen. Ben bu yaz iznimde memleketteydim. Köy, yayla, Trabzon gezdim ama turistik oluyor bizim ziyaretler. Malum kısıtlı sürede ancak okadar oluyor. Neyse durumu izah ettiğime göre büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öpüp izin rica ediyorum.
Slm dayıcığım nasılsın işlerin nasıl inşaallah iyidir beni soracaksan eğer bende iyiyim cumartesi kırıkhana gidiyorum yengemle esra nasıl esra hanımını öp benim için hepinizi çok özledim ama esrayı daha çok neyse kib yengeme slm
mrhb dayı nasılsın işler nasıl gidiyor ya dayı msn karşılaşamıyoruz muhabbet ederdik özledim seni neyse kib yengeme slm esrayı benimiçin öp onlarıda çok özledim
bilmem ki hatırlar mısın zamanın bir türlü yıpratamadığı dostlukları gardaşlık bağlarımızı,
bilmem ki hatırlarmısın ağlarken berber ağladığımız yalancı zaman oyuncaklarını
bilmem ki hatırlar mısın senin ille da riya riya deyip benim de illa futbol oyun tartışmalarını
ve...
bilmem ki hatırlar mısın yılların belini büktüğü ama eğilmemek için direnen amca oğlunu?
kendine iyi bak, yengeme selam yeğenimi öperim