BERRİN ÖZBİLGİ

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Eki 18, 2006 1:46 pm

Ekiiiiiiiiiii nerlerdesin havu cimcimelerden firsat bulamadun hemiiii, gecen aksam neydi oyle eki evde sanki kiyamet kopuyordu o ciccimelerin yuzunden vallah kamerada gordum biz geltikden sonra bayagi buyumusler op onlari benim icin kendine iyi bak haburalarida unutma haaaaa...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Fatih Kırmaz » Çrş Eki 18, 2006 5:37 pm

merhaba abla nerelerdesin bu aralar pek siteye girmiyorsun galiba neysee girdiğin zaman banada bir mesaj yazarsun herhalde kendine iyi bak çoçukların gözlerinden öpüyorum allaha emanet ol
Kullanıcı avatarı
Fatih Kırmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ESRA SELÇUK

Mesajgönderen Esra Selcuk Kazancı » Sal Eki 31, 2006 12:18 pm

ABLACIM BENİM MESAJINA CEVAP YAZMAKTA GECİKTİM FARKINDAYIM AMA İNAN NETE GİRMEYE FIRSATIM OLMADI! EVET ÇALIŞIYORUM HAVA ALANINDA.ÇELEBİ HAVA SERVİSİNDE YER HOSTESİYİM.SABAH 6DA BAŞLIYO İŞ, BAZEN AKŞAM ÜSTÜ GİDİYOM GECELERE KADAR SÜRDÜĞÜ OLUYO :roll: BU YÜZDEN DÜZENSİZ HAYATIN DÜZENSİZLİKLERİ ANLAYACAĞIN BELLİ Bİ DÜZEN OLMADIĞI İÇİN NETE GİRMEM SÜREKLİ SÖZ KONUSU DEİL! :cry: İTİRAFLAR BÖLÜMÜNE YAZACAK ÇOK ŞEYİM VAR MI DİYE DÜŞÜNDÜM AMA GİZLİ KALAN PEK BİŞEY YOK SANIRIM HAYATIMDA HERŞEYİ AYAN BEYAN YAŞAYINCA İTİRAF EDECEK PEK BİŞEY KALMIYO BE ABLAM :D
(( BÖYLE DİYİMDE KAPATIYIM KONUYU YOKSA ÇOOK REYHALAR BU KONU )) :P :? :wink: 8) :lol:
NEYSE ABLACIM BELKİ BİR GÜN :?: :)
ÇOK ÇOK ÖPÜYORUM ABLACIM!
ALLAHA EMANET OLUN!!!
Kullanıcı avatarı
Esra Selcuk Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Tuncay Kırmaz » Cum Kas 10, 2006 2:55 pm

abla tsekkürederim iyiyim.sizler nasılsınız? okul iyi gidiyor bu yıl inşallah bitecek abla evet en uzakta kalan ben oldum olsun dört sene gecirdik burda bu son senemiz bundan inşallah ayrılamayacam.görüşmek üzere abla kendien iyi bak selam soyle.allaha emanet olun.
Kullanıcı avatarı
Tuncay Kırmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selam

Mesajgönderen Nilüfer İşçi Şahin » Sal Kas 21, 2006 9:07 pm

Merhaba Berrin Abla,kaşla göz arasında Şahin oldum bende nasıl oldu anlamadım ama memnunum çok şükür,evet tanıdığın Onay'ın abisi eşim olur.ablam henüz bekar,ofta çay fabrikasında kimyager olarak çalışıyor,biraz saygısızlık oldu belki yaptığım ama nasibin önüne de geçilemiyor...sende iyisindir inşallah,şuan araklıda öğretmenlik yapıyorum,koşuşturmacayla geçiyor vakit...sen neler yapıyorsun..sizin kızlarda tükendi galiba:)maşallah bu yıl hayırlı haberleri hep duyduk ama iletişimimiz olmadığı için hayırlı olsun cümlesini sizlere ulaştıramadık.Allah pişmanlık vermesin..bende cevap bekliyorum şimdi,bari bi soru sorayım,çocuğun varmı?sorumu cevaplarsan mesajlarım devam edicek:)....görüşmek üzere....
Nilüfer İşçi Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selam

Mesajgönderen Nilüfer İşçi Şahin » Cmt Kas 25, 2006 11:20 am

Başardın Berrin Abla,mesajın kişisel mesaj bölümüme geldi,bunu haber vereyim dedim,şimdi yine kişisel mesaj göndermek istiyorum,daha rahat yazıyorumda:)
Nilüfer İşçi Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal Ara 05, 2006 2:58 pm

Ekiiiiiiiii senden cok ozur diliyorum mesajlarina cevap veremedim, yogunlugumu biliyorsun, ne varne yok, cocuklar nasil yine ayni telas devam ediyordu, dusun hala haymanada, sen kaldin ankarada allah kavustursun bacim ne deyeyim...Bizlerde herkes cok iyi cocuklar okula ismail ise bende burdaki islerin basina, anlayacagin kosusdurmaca hic bitmiyor, herkese selamlar optum kendine ve cocuklara cok iyi bak....
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

selam

Mesajgönderen Aykut Uysal » Pzr Ara 17, 2006 5:55 am

merhabalar ablamı dıyeyım yengemı ama abla olarak başladuk abla dıyeyım gene nasılsın iyisin umarım abım nasıldır uzun zaman oldu görüşmeyelı abıme halama selamlar kendınıze iyi bakın sevgıyle kalın allaha emanet olun
Kullanıcı avatarı
Aykut Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ali Çolak » Cmt Şub 10, 2007 11:38 am

merhabalar yenge hanim.

Akin Gunlu akrabam olur ama yasam geregi iyi tanismiyoruz babasi cok sevdigim bir abimizdir.Benim anne annemde o akrabadandir. Esiminde selami var size iyi gunler hoscakalin
Kullanıcı avatarı
Ali Çolak

Mesajgönderen Vildan Onat » Cum Mar 09, 2007 9:04 pm

BERRİN ABLACIM NERELERDESİN KOPTUK NE ZAMANDAN BERİ GÖRÜŞEMEDİK YOKSA KIRIKHANAMI GİTTİN ABLACIĞIM ARADA BİR GÖRÜŞELİM
Kullanıcı avatarı
Vildan Onat
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Derya Pehlivanoğlu » Cmt May 12, 2007 1:52 pm

mrhb berrin abla naşılşın umarım iyişindir.baya uzun zaman oldu hataydan çıkalı.belki hatırlamazşınız falan diye yazmışın ama ben hatırlıyorum hemde çok ii hatırlıyorum şeni.
azmı uğraştın bizimle:) kendine çok ii bak ablacım görüşmek üzre byby
Derya Pehlivanoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yavuz Ayan » Sal Ara 02, 2008 10:18 pm

merhaba berrin. nasılsın görüşmeyeli. çocuklarda iyidir inşallah. dursun enişteye de selamlar
Kullanıcı avatarı
Yavuz Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Önceki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 1 misafir