HAYDİ BİRAZDA SİTEMİZİ KONUŞALIM !!!!!!!!!

Site ilen ilgili onerilerinizi, tavsiyelerinizi ve isteklerinizi buradan bizimle paylasin...

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Mehmet Aydinli

Re: HAYDİ BİRAZDA SİTEMİZİ KONUŞALIM !!!!!!!!!

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Prş Kas 16, 2006 12:37 pm

http://www.adimadimkaradeniz.com/viewto ... highlight=

bende buradan verdim cevabı.

Hep birlikte hep daha iyiye....Israrla inatla hep daha iyiye
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Cum Kas 17, 2006 10:15 am

Merhaba arkadaşlar;
Site ile ilgili herkes konuşuyor. Evet ,herkes konuşacak ve konuşması da gerekir.
Site ile ilgili herkes eleştiri yapıyor. Evet , yapacak .Fakat eleştiri yaparken yıkıcı değil yapıcı olması gerekir.
Sorunları anlatırken veya dile getirirken tenkit ederek değil,yıkıcı bir şekilde değil .Herkesin üzerine düşen görevleri yapması gerekir. Herkes üzerine görev alarak elini taşın altına sokması gerekir. Site kimsenin malı değildir. Sitemiz;
Herkesin hasretliğini azami ölçüde giderebileceği,
Duygu ve düşüncelerini yakın dost ve arkadaşlarınla veya tanımadığı kişilerle en iyi bir şekilde paylaşacağı,
Uzakta ve yakındakilerle daha kolay haberleşeceği,kolay yoldan topluca muhabbet edebileceği,
Tanımadığı ve tanışmak istediği köylüsü ve hemşehrisi ile en iyi bir şekilde KISA YOLDAN tanışabildiği,
Duygu ve düşüncelerini, herhangi bir konuda görüşlerini siyasi ,politik veya apolitik konuları,güncel konuları ;marjinal bir partinin dahi bir arada toplayıp düşüncelerini aktaramadığı bir ortam ve topluluğa anlatabileceği, paylaşabileceği vs..
.
.
..sanal ortamda bir şeyler yapmak için çapa gösterenleri,emek harcayanları suçlamaya kalkışma ,
site yönetimini taraflı ve yanlı tutum sergilemekle suçlamak ,
keyfi uygulama yapıldığını ileri sürerek suçlamak,
her yazılıp çizilenin altında bir şeyler aramak siteden daha fazla hizmet beklemekte yanılgıya düşerler. Çünkü her meselenin artında bir arka bahçeleri olduğunu düşünmek işleri kolaylaştırmaz zorlaştırır.

Bu site herkesin malıdır,herkese açıktır. İsteyen istediği her şeyi edebe ve ahlak kurallarına ve diğer kurallara uyarak saygı ve sevgi içerisinde yazabilir.
Herkes birilerinde bir şeyler beklemesin.
Bir kısmı yazacak ,çizecek teknik veya bir başka konuda hizmet verecek. Ama birkaç kişinin hoşuna gitmedi diye yıkıcı bir şekilde tenkit edecekler,ondan sora da bir şeyler yapmayacaklar bakacaklar ve tekrar hizmet bekleyecekler.
Sitede hiçbir soğuma ve ömür kısalması diye bir şey yoktur. Bunu herkes böyle bilsin. Sitemiz çok daha güzel şeyler yapmak için çalışıyor.
Bir yardım sandığı konusu gündemde var ve uygulamaya konulacak,
Bir dergi çıkarma çalışmalarımız,yakında veya en kısa zamanda dergi çıkarmaya çalışacağız.
Bizler bunlarla uğraşırken kimseden bir kuruş para istemeden sitenin masraflarını kendi cebimizden karşılarken bir maddi beklenti içine girmeden hizmet sunmaya çalışırken bazılarının “rant” kelimesini kullanması çok ayıp bir şeydir. Site de yayınlanan reklamlardan rant sağlandığını sanıyorsunuz ama yanılıyorsunuz arkadaşlar. Sitede yayınlanan reklamlardan şimdiye kadar para alınmamış olup tanıtım ve eş dost arkadaş muhabbeti ile yapılan reklamlardırlar.
Şimdiye kadar kaç kişiden para toplandı?
Şimdiye kadar sitenin kaç lira masrafı oldu diye kimse sordu mu?
Kimseden de para istemedik ve istemiyoruz ta.
Keyfi yazılar siliniyor deniyor.
Bakın arkadaşlar kimsenin keyfi yazı sildiği yok. Aynı konuları işleyen başlıklar aynı başlık altında toplanıyor ve toplanmaya çalışılıyor Veya bir başlıktan diğer başlık altına, bir forum başlığı altından diğer forum başlığı altına taşınıyor. Yazılarınızın bir kısmı buralardadır .Ayrıca bu başlıkları ve yazıları taşırken yanlışlıkla silinme olabilir .Ben yönetici olduğum halde 3 tane yazım silindi. Daha öncede silindi , yönetici olmadan öncede silindi. Ama kimselere kızmadım bir art niyet aramadım. Olabilir dedim ve yazmaya da devam ettim ,sitede aktif çalışmaya ve aktif olarak katılmaya da devam ettim ve edeceğimde.
Sitenin temel taşı diye tanımlanan temel taşları yoktur. Herkes temel taş dır. Şahinkaya’lı olan herkes temel taş dır.”Temel taşlar ayrıldı bir gurup daha ayrılabilir “ deniliyor Kim ayrılırsa ayrılsın kalan her üye bir temel taş dır. Üye olan, Şahinkayalı olan herkes birer temel taş dır. Sitemiz çok daha aktif hale gelecektir. Çok daha güzel şeyler yapma peşindedir. Hiçbir kişi ve kişiler bizi engelleyemez .Suni gündem yaratarak kimse veya kimseler kendine pay çıkarmasın.
Entelektüel seviyesi bu kadar yüksek bir köy sitesi bir daha var mıdır?Bırakın köy sitesini , normal büyük sitelerde , ulusal büyük sitelerde bile rastlanmayan reyding ve bilgi seviyesi ile dolu olan bir siteyi daha ileri götürmek herkesin görevidir diye düşünüyorum.
Herkese saygı ve sevgilerimle.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Faruk Faysal Uygun » Pzr Ara 10, 2006 3:39 am

Site ile ilgili düşüncelerimizi.Ama tatlı bir lisanla

şimdi biraz bunun dışına taşabilirim o yüzden şimdide özür dileyerek başlıyorum

söyleyeceklerim suçlama karalama reklam hakaret etmek ile kesinlikle vede kesinlikle ilgili degildir ilgili oldugu bölüm şudur ki açıklayayım

arkadaşlar bir sitemiz var güzel site ayrı forum ayrı üyelikler farklı olunca böyle oluyor o yüzden site sözcügünü bir kenara koyalım beklesin forum ile ilgileniyoruz soruyorum bu forumdaki dagınıklık nedir?

yönetimin tek suçu sizleri kıramayıpta bunları düzenlememesi çünkü çocuklar gibi kızıp küsüp ara veriyorsunuz yoksa oynamam diyorsunuz 'laf'a gelince herkes şur lu ama bu forum şurlu degil bir kere dagınık ve neyin nerde oldugu belli degil herşeyin bir ana başlıgı olur birkaç alt başlık olur ve akabinde ilgili konular gelir burda yok öyle birşey sanki forum degildebir stand dayız herkes kendisine hoş geleni kendisi görmek istedigini almış koymuş kimse bu acaba ilgi çekermi egitici bir yanı varmı ne fayda saglar diye düşünmemiş (kimse sözcügü gelişigüzel söylenmiiştir bir genelleme degildir) abiler ablalar şimdi bir karar verin ve bunların hepsi böyle gözümüzün önünde durdu bunların hepsini silelim yeni baştan başlayalım deyin ben de size yardımcıyım bakın ne güzel bir foum olacak öyle eşkisözlük forumları degil şahinkayalılar forumları olacak enteresan bilgiler belgeler olaylar konusunda tartışabilinecek başlıklar vs. haaa birde şunu söyleyeyim hiçbiryerde bu şekilde bir başlık yoktur eger varsa oda acemilerin çaylakların sitesi veya forumudur arkadaşlar yönetim tartışılmaz site tartışılmaz kurallar vardır o kurallara uyulur forum vardır o foruma uyulur ama siz kendinize uydurmuş durumdasınız şimdi siteyide forumuda TRABZONSPOR gibi bir konu dahi yoktu burda neden yoktu? zahmet etmeyin cevabını hepimiz biliyoruz burayı aşırı derecede gereksiz bilgilerle doldurmuşsunuz yanlış yaptıgınız için forumlara ilginizde kalmamış şimdi giyotin e gitmeyi bekleyen mahkumlar gibi kalmışsınız şuncacık forumda dışarıya açılım yokgelen ne bulur giden ne bulmaz orası tartışılır ama hepinize örnek bir sayfa ortaya çıkarttım bunun gibi düzgün ve içerigi oyun degil hikaye degil gerçek bilgilerle dolu olan bir forum olmasını istiyorsanız bu başlıkların silinmesi konusuna itiraz etmeyiniz

not:bazı forumlarda olması gerekenlerin birkısmı var fakat bunlar dagınık oldugu için ve önem derecesi kimse tarafından kavranamadıgı için hepsini genelledim emeginiz var ama sönük kalmış kusura bakmayın
Kullanıcı avatarı
Faruk Faysal Uygun
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Ara 12, 2006 12:34 am

..…SİTENİN ÖNEMİNİ ANLAYABİLMEK,

-Bu siteyi kuranlar,siteyi kurarken hangi amaçla kurduklarını tabiiki bilemiyorum.Ama bana göre sitenin en başta hedefi bütün Şurluları siteye toplamak olmalı.. Ve toplanan Şurlular site sayesinde birbirleriyle sık sık haberleşmeli.

-Bunun dışında ilgi duyanlar her konuda yazabilmeli.Bilgi olması bakımından başka yerlerden de alıntı yaparak herkesi bilgilendirmeli.Ama çok fazlada yöneticilerin aldıkları kararlara ters düşülmemeli.Hepsinden önemlisi ha diyerek küsülmemeli.

-Ben bu siteye geldiğim zamandan bu güne kadar siteye uğrayanların sayısı bine yaklaşmıştır.Ama şu an faal durumda olanların sayısı sanırım elli olmaz.Peki site neden böyle ikaleye alınmadı.İnanın ki bunun sebepleri baştan beri benim kafamı çok kurcaladı. Halada sebebini anlamış değilim.

-Şu kadarını ifade edeyim ki KÖYÜNÜ VE KÖLÜSÜNÜ SEVEN insan asla hiçbir şeye küsmemelidir.

-Elbetteki sitenin kuralları olmalı.Herkes o kurallara mümkün mertebe uymaya çalışmalı.Herkes bir defa askarı müşterekte birleşmeli.Yani sitede bulunduğu sürece kafasında “KÖYÜ VE KÖYLÜSÜ” ilk sırada olmalı.Eğer böyle olursa hiçbir mesele çıkmaz. Çünkü köyünden ve köylüsünden haber almasıyla o doyacaktır.Bilmiyorum gurbet eldeki bizlerin duyguları böyle.En azından benim öyle…

-Bu amaç doğrultusunda burada olmalıyız.Bunun dışındaki şeylere pek fazla kafamızı yormamamız lazım.Bu demek değildir ki başka bir şey yapılmasın.Elbette sitenin en iyi şekilde olması için gayrette sarf edilmeli.Ve sitenin görünümünü bozacak şeylerden kaçınmalıyız.Birlik beraberlik en büyük ilaçtır.

-Bakın şu satırları yazdığım sırada Amerikadan Ahmet Ağa aradı.Site sayesinde tanıştık. Görüntülü konuştuk.Bunun değeri verilebilir mi? Tabi bunun önemini bilenler için bu önemli.İlgi duymayanlara sözüm yok.

-Site sayesinde çok köylümle buluşmuştum.Hatta her hafta sitede yazışıyorduk.Şu an çokları yok.İnanın çok üzülüyorum.Nasıl sitede ilk onlarla karşılaştığım zaman sevindiysem,şimdi de o derece üzülüyorum.

-Öyleyse iyi niyetle sitede toplanmayı yeniden başlatalım.Nefsani isteklerimizi ön plana çıkarmadan “KÖYÜMÜZ VE KÖYLÜMÜZ” parolası ile tanışma –kaynaşma amaçlı sitede buluşalım.Sitemizi canlandıralım.Hep bir arada olmaya çalışalım.

-Bu duygularla hepinize selam ve sevgilerimi gönderiyorum……

…………..12.12.2006……………………GÖLCÜK………………M.ALTUNCU……….
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Faruk Faysal Uygun » Cum Ara 15, 2006 11:29 am

bu dediklerinizin olması için öncelikle büyük bir degişim şart ve bazı yenilikler olması lazım her isteyen istedigi gibi konu başlık eklememeli veya dogru konuları seçip eklemeliki gelen kişiler biraz ilgi duysun ama yok bu şekilde devam edecekse şuanda olanlarda ilgisiz kalacak ve günden güne burası unutulacaktır dikkate almanızı istedigim konuyu yukarıda da belirtmiştim zaten

saygılar.
Kullanıcı avatarı
Faruk Faysal Uygun
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Cum Ara 15, 2006 2:11 pm

@ffuygun

tüm yazılanları tek tek okudum.bence pozitif yönde yapmaya çalışın biraz daha eleştirilerinizi.Dediğiniz gibi ciddi,resmi ve keskin kuralları olan bir forum olsaydı burası henüz 20günlük bir üye olarak bölüm yetkilisi olamazdınız.Trabzonspor'da her zaman konuşuldu bu forumda.Kusura bakma feridün sungurun ayakkabı numarasına kadar yayınlamak ve bunları tamamen trabzonspor taraftar forumlarından kopyalamak ve ilgi görmeyince sitem etmenin bir anlamı yok.Şahsım adına konuşacağım ve oraya atılan mesaj sayısından da belli olduğu üzere spor bölümü çok kötü olmuş.....Bunu yazmamın amacı pozitif olmayan eleştirinin yapılmasının ne kadar kolay olduğunu göstermek.Ve ben bu yazıyı yazınca içinizde oluşan hissi düşünürseniz siz de eleştiri yaparken daha ılımlı olursunuz.Emek veriliyor öyle ya da böyle bu siteye.Saygının en önemlisi emeğe yapılandır.Emeğine teşekkürler ama bence başarısızsın.

Burası zaten amatör ruhlu bir site.Forum ilkeleri zaten yok.Ben de çok sitem ettim bu konuda ama zaten girenin çıkanın ve üyelerin tutum,tercih ve paylaşım sistemlerini inceleyince anladım abartılmaması gerektiğini.

Site de yapılması gereken bir şey varsa o da;

tanışma- kaynaşma,eğlenelim -oyun oynayalım bölümlerindeki olayın Messenger muhabbetinden öteye giderek tüm üyelerin ara ara katıldıkları bir çok farklı kategoride fikirlerini,muhabbetlerini,hatıralarını,yardımlaşmalarını ve tecrübelerini paylaştıkları,Gençlere eğitici,büyükleri birleştirici bir yapıda ilerlemesidir.Bunun için de yetkilileri yermenin bir anlamı yok.herkes taşın altına elini sokmalı.

Amaç tek bir çatıda toplanmak.Kurallar amatör ruhun önüne geçerse burası köyün buluşma platformu değil,profesyonel yani maddi kaygılı bir forum olur.Bunu da yöneticiler dahil kimsenin isteyeceğini sanmıyorum.

Muzaffer Amcama katılmadan edemediğimi belirterek

Saygılarımı sunuyorum...
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Faruk Faysal Uygun » Cum Ara 15, 2006 6:38 pm

henüz 20günlük bir üye olarak bölüm yetkilisi olamazdınız.

spor bölümü çok kötü olmuş

Emeğine teşekkürler ama bence başarısızsın.

şimdi eleştirmek herkesin hakkı eleştiri olmazsa zaten güzel olanı bulamayız diyerek selamlarımı sunarım degerli arkadaşım ilk baştan başlayalım cevaplamaya
1 henüz 20 günlük bir üye olarak bu forumda yetkili olmak istemedim sadece buraya davet edildim de geldim ve görüdügm tek şey olmaması gerektgini hala düşündügüm forumlar ve olması gereken bir forumun olmamasıydı bunu yapmak istedim ve yaparkende bölüm yetkilisi yapmışlar haberim bile yok üstelik ihtiyacımda yok ben Trabzonspor'umuzun tanıtımını yapmak istedim ve bunu yaparkende sizin söylediginiz gibi forumlardan mesaj kopya etmedim resmi siteden aktardım hepsini haberleri de dahil olmak üzere herkesin bilmesini istedigim nokta bu ve okumadıgınız içinde sitem etmiyorum mesaj yazmadıgınız içinde kesinlikle olsun yeterki ben yapaymda isterse silinsin ben yaptım ama size yaramadı
2çok kötü olmuş dedigin spor bölümü resmi sitede bile bu şekilde degil ben size birtek forumda hepsini açık ve net birşekilde sundum önemli başlıklar en üstte ve altta da diger ilgi çekilecek başlıklar bunu kendi sitemizde de öyle yapıyoruz ve herkes bu şekilde begeniyor siz begenmediginize göre sizde bir farklılık var acaba nedir hakkaten çok merak ettim ya trabzonlu degilsiniz yada trabzonsporlu ve eger begenmediyseniz ben sileyim siz yenisini yapın kendiniz nasıl hoşunuza gidiyorsa
3benteşekkür ediyorum ama sen hiçbirşeyden anlamıyorsun bu gayet açık eger başarısız olsaydım bunu söylemesi gereken kişiler söylerdi kimsenin agzını baglamadık

ve son olarakta kusura bakma ama kimin anlayp kimin anlamadıgı belli oluyor boş şeyler için çırpınamanın bir alemi yok ben sanal degil gerçekçi ortamlarda olurum burdaki amatörlük yakştırmanız buranın sanal olarak kalmasını istemenizdendir buda gayet dogaldır

yani hoşaftan anlamayanlar birtek ..... degilmiş
Kullanıcı avatarı
Faruk Faysal Uygun
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Cum Ara 15, 2006 10:23 pm

kendi kendine spor yayını yap o zaman ne diyeyim.biz eşeğiz anlamıyoruz.

ben yeterince trabzonsporluyum bu yazıları kopyaladığın forumda görev de yaptım.Çok ilginç bir özellik bu cümlelerin içinden cümlecikleri alıntı yaparak üste çıkmak.

Site yöneticileri beni eleştirebilironlar susuyorsa bizim konuşma hakkımız yok diyorsun.Onlar birşey demeden bize ne oluyor diyorsun ama kendi mesajında yöneticileri dağınıklıkla,amatörlükle vs vs ile suçluyorsun.

Sonra da üyeleri suçladığın şeyi yaparak
çocuklar gibi kızıp küsüp ara veriyorsunuz

bölümde yayınladıklarını siliyorsun :)....

Noktalama işaretlerini kullanmadığın için bir çok cümlende tam olarak ne anlattığını anlayamadım ama hoşaftanda anlamadığım için belki onunla alakalı olabilir ;).

daha nereden,ne zaman geldiğin belli olmayan bir forumda insanlar sana güvenmiş,görev vermişler.

Sen burada gelip."bu site çok dağınık gelin herşeyi silip baştan yapalım" demişsin.

Ben çok iyi hatırlıyorum SPOR bölümünde Trabzonsporun her maçından sonra Muzaffer Amca ve dğer kullanıcıların yorum yaptığını veya trabzonsporun videolarının,fotoğraflarının,sloganlarının olduğu başlıkları.Ve işin kötü tarafı Trabzonspor adı altında 10larca futbolcu için ayrı başlık açarken önceden sohbetlere,anılara,emeklere katlanılmış başlıkları bir çırpıda silinebilmesi.Çaykaraspor,Şahinkayaspor,Kırıkhanspor bunları harcamanızı saymıyorum bile...

Değerli arkadaşım diye başladığın yazını eşek hoşaftan ne anlar vari bir lafla bitirmende bambaşka bir olay zaten.

Senin yöneticiliğine kimsenin bir lafı yok ama böyle gelir gelmez değilde biraz sindire sindire düzenleme olayına gitseydin kimse sana birşey demezdi.Geldiğinin ikinci günü temizledin bütün başlıkları şimdi de 2 yıldır ilerleyen siteyi değiştirmeye çalışıyorsun.bir daha ki seçimde muhtar adayı olursun artık.

Neyse herkes kullandığı kelimelere dikkat etsin.Saygısızlık yapmaya niyetim yok.

Eğlenelim Oyun oynayalım bölümünde de arkadaşlarıma attığın lafları okumadım zannetme....

Yazmamaya çalışıyordum ama dayanamadım.

Bu sitede birlik sağlanacak ve bu siteye yönetici seçileceği zaman lütfen oylama yapılsın.Herşey üyelerden bağımsız olacaksa olmaz.
En son Caner Topaloğlu tarafından Cmt Ara 16, 2006 1:07 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Mehmet Yazar » Cmt Ara 16, 2006 12:38 am

Yazılanları yenı gordum yıne bıseyler olmus tabıkı sıtemız ıcın elestırı yapıcaz sıtemızı daha ıyı yerlere ulastırmak ıcın ama 20 gunluk bı uye goruyorum kı saygı cercevesı dısına cıkmıs zaten bı kac hafta once bıseyler olmustu sız yokken olaylar tatlıya baglandı sımdı bu yaptıgınız ne oluyo elestırı yap yapma demıyoruz bu ne bıcım bı agızdır ya kım olursan ol bu guzel aıle ortamında senın kımseye esek demeye hakkın yok boyle yapacaksan huzur bozacaksan kendı adıma konusuyorum senın bılgılerıne hıc ıhtıyacı yok bu sıtenın

saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Mehmet Yazar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Ara 16, 2006 1:46 am

....SEVGİLİ GENÇLER,
BENİM AÇTIĞIM SAYFADA BÖYLE ŞEYLERİN OLMASINA ÇOK AMA ÇOK ÜZÜLDÜM.EVET SİTEMİZİ KONUŞALIM DERKEN BU ŞEKİLDE OLMASINI ASLA İSTEMEMİŞTİM.ÜZÜLDÜM...

...ÇOK GÜVENDİĞİM GENÇLER BENİ MAHCUP ETTİLER.

...SİTEYE YAZILAN BİR YAZI İÇİN KİŞİYE TENKİTLER ÖZEL MESAJLARLA GİZLİ YAPILABİLSE SİTEMİZ ZARAR GÖRMEZDİ.HALBUKİ ŞU AN YAZDIKLARINIZ SİTEYE ZARAR VERİYOR.LÜTFEN KENDİNİZE GELİN.

...İYİDE OLSA KÖTÜ DE OLSA SPOR SAYFASI AÇILMIŞ.EĞER EKSİK TARAFI VARSA TATLI BİR DİLLE -ŞURASI ŞÖYLE OLSA DAHA İYİ OLURDU- DENSEYDİ GÜZEL OLACAKTI....

...TENKİT GELMİŞ BİR DEFA ONA SABIRLI BİR ŞEKİLDE CEVAP VERİLSEYDİ O DAHA GÜZEL OLACAKTI....

....İKİ GENÇ NE OLUR ZATEN İNCE İPLİKLE TUTAN SİTEMİZE BU ZARARI VERDİĞİNİZİ KABUL EDİN VE SİTEDE SİZİ OKUYANLARDAN BİR ŞEKİLDE ÖZÜR DİLEYİN...ÖZÜR DİLEMEK İNSANI ALCALTMAZ YÜCELDİR....

....BEN HERGÜN SPOR SAYFASINA GİRİP KONTROL EDİYORDUM... ŞİMDİ YOK OLDU..İYİMİ OLDU? CANER NE DİYORSUN ?

...BİLMEM BU YAZILARI SPOR SAYFASINI SİLEN GENÇ OKUR MU! ŞAYET OKURSA ONUN DA BU YAPTIĞI DOĞRU MU?

...HULASA SİTEMİZİ KONUŞALIM SAYFAMIZI ,DAHA MEDENİ BİR ŞEKİLDE,YAPICI OLMAK ŞARTİYLE SÜRDÜRELİM... AKSİ HALDE TARTIŞMAMIZIN FAYDA DEĞİL ZARAR GETİRECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM. YANİ HERŞEYİ İYİ NİYETLE YAPMALIYIZ,YAPICI OLMALIYIZ.

...HEPİNİZİ BU DUYGULARLA SELAMLIYORUM.......
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Faruk Faysal Uygun » Cmt Ara 16, 2006 8:23 am

selamlar Muzaffer amca öncelikle senden ve diger arkadaşlardan özür diliyorum kusura bakmayın bazen insan kendini tutamayıp söylememesi gerekenleri söylüyor yapmaması gerekenleri yapıyor gerçektende özür diliyorum ama ben sadece sitemize bir katkı saglamak istemiştim ve bunun için saatlerce ugraşmıştım ve hepsinide ordan burdan degil yalan yanlış yerlerden degil resmi yerden almıştım istemedi kimse ben kendi sitemizde de bu şekilde forum yönetiyorum ve binlerce insan bunlara mesaj atıp izliyor ama kimse bu şekilde eleştirmemişti eksik olan söylenir yapılırdı ama artık hiçbirşeyin yapılmasının bi faydası hepinize tahammül ettiginiz için teşekkür ediyorum

saygılar.
Kullanıcı avatarı
Faruk Faysal Uygun
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Ara 16, 2006 7:59 pm

...Merhaba UYGUN,
Çok teşekkür ederim,diyerek sözlerime başlamak istiyorum.Gerçekten çok ama çok memnun oldum.

Ben gençlerin davranışlarının nelerden kaynaklandığını çok iyi bilirim. Çünkü gençler benim ilgi alanıma girer de ondan...

Sen görevini fazlasiyle yaptın ve de iyi niyetle yaptın.Ben buna bütün kalbimle inanmasaydım son yazımı yazmazdım.Hani son Cuma paragatına yazdığın yazıyı görünce eyvah dedim.Ve sonuna kadar okutuysan son dörtlüklerimden birinde şöyle demişim;
......................Keşke onlarla olsam şu anda bir arada,
......................Gençler sabırsız böyle yinede sağlık olsun….

Hatta ben senin sayfana düşüncelerimi yazmıştım.Gerçekten çok beğenmiştim.Sıcak haberleri senin sayfandan alıyordum.Aynı sayfaya devam et canım.....

.....Şimdi sıra Canerde,onun da aynı olgunluğu göstererek beni rahatlatacağına inanıyorum...

O da bir anlık heyecan yüzünden bizleri üzmüştür.Bu işin tatlıya bağlanacağına inaniyorum.

Bu sayfada sitemizi konuşacağız elbette.Ama eksiklerimizi gidermek amacıyla,daha mükemmeli bulmak amacıyla,gönüller kırmadan....

Haydi kolay gelsin...................................
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Cmt Ara 16, 2006 8:34 pm

Bende rahatsız etmiş olduğum herkesten özür dilerim.Başta Muzaffer Altuncu olmak üzere.

FFuygun sitenin 2 senedir devam etmekte olan halini eleştirince ve bu sitenin böyle olmayacağını söyleyince ben de spor sitesinin bu şekilde olmayacağını düşündüğümü belirttim olay bundan ibaret.

Yeni uygulamalar iyidir ancak eskileri terketmemek lazım.Kırıkhan,şurspor,çaykaraspor ve her hafta maç skorlarını yorumladığımız başlıklar dursaydı da diğerleri yanına eklenseydi keşke.

Muzaffer amcacığım siteyi konuşalım çok güzel ama nasıl konuşacağımızı ben anlayamadım.Şu an siteyi aktif olarak dolaşan üye sayısının eksikliği sıkıntımız ama bunu düzeltmek adına niye kimse konuşmuyor.Dönüp dolaşıp aynı şeyleri tartışmaktansa yaratıcı çözümler bulmayı öneriyorum herkese.
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Ara 16, 2006 9:03 pm

...Durum tatlıya bağlandığı için önce Uygun'a teşekkür ettim.Şimdi de Caner'e çok çok teşekkür ederim.

...Canerin düşüncelerine katılmamak mümkün mü?

...Peki Caner bu durumu önceden böylesi güzel ifadelerle bildirseydin. Yani silinen spor sayfasındaki belirttiğin yazıların da olmasını isteseydin de biz bu olumsuzlukları yaşamaydık iyi olmazmıydı...

...Neyse fazla üzerine gitmemize gerek yok.....İş tatlıya bağlanmıştır....

...Caner, sitenin bu durumu hepimizi üzüyor.Elbette birşeyler yapmamız gerekiyor.Ama zorla olmuyor.Şimdilik olanlar ile idare edeceğiz.Elbette özlediğimiz günler de gelecek inşallah....

...Benim düşüncem,herkes çok ilgili olduğu kişileri birebir siteye davet etsin.İşin önemini anlatmaya çalışsın.Dilerim düşündüğümüz durumu yakalarız,inşallah....

...Her ikinize de sitede faal olduğunuz için tekrar teşekkür ederim.

...Haydi hepimize kolay gelsin...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Faruk Faysal Uygun » Cmt Ara 16, 2006 9:35 pm

Muzaffer Altuncu yazdı:...Durum tatlıya bağlandığı için önce Uygun'a teşekkür ettim.Şimdi de Caner'e çok çok teşekkür ederim.

...Canerin düşüncelerine katılmamak mümkün mü?

...Peki Caner bu durumu önceden böylesi güzel ifadelerle bildirseydin. Yani silinen spor sayfasındaki belirttiğin yazıların da olmasını isteseydin de biz bu olumsuzlukları yaşamaydık iyi olmazmıydı...

...Neyse fazla üzerine gitmemize gerek yok.....İş tatlıya bağlanmıştır....

...Caner, sitenin bu durumu hepimizi üzüyor.Elbette birşeyler yapmamız gerekiyor.Ama zorla olmuyor.Şimdilik olanlar ile idare edeceğiz.Elbette özlediğimiz günler de gelecek inşallah....

...Benim düşüncem,herkes çok ilgili olduğu kişileri birebir siteye davet etsin.İşin önemini anlatmaya çalışsın.Dilerim düşündüğümüz durumu yakalarız,inşallah....

...Her ikinize de sitede faal olduğunuz için tekrar teşekkür ederim.

...Haydi hepimize kolay gelsin...

şimdi ben birşeyler daha söylemek istiyorm da yine yanlış anlaşılmasın eskiden burda ne vardı ne yoktu bilmiyorum ben sadece spor başlıgıda olsa ilgisini çekecegimiz kişiler olablir diye düşünerekten forumu açtırdım ve kendimde ultra61.net de forum yönettigim için olsa gerek bu konudaki talebime yönetimden olumlu cevap geldi ve açıln forumu aynı resmi sitedeki gibi bilgilerle doldurdum bizde de aynısı var yani belki bazı degişiklikler vardır ama burda bir ana forum oldugu için hepsi biryerde oluyor ama isteniyorsa spor forumuna bir alt başlık açılır çaykaraspor mu kırıkhan spor mu hangi spor istyorsanız ilgili herşeyi ekleriz haberleriylen beraber birde aslında maçlar ile ilgili yorum yapılır diye yine bizdeki gibi maç başlıkları açacaktım bunları açmayacagım zaten fazla yorum olmuyor son dakika gelişmelerinden takip edersek iyi olur en azından şimdilik ve uzmanlık alanım trabzonspor bununla ilgili varsa bi eksiklik söyleyin bir zahmet elimizden geldigince birşeyler yapalım
Kullanıcı avatarı
Faruk Faysal Uygun
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

ÖncekiSonraki

Dön ÖNERİLER - İSTEKLER.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir