FATMA HİCRAN TOPALOĞLU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Uğur Sula » Sal Eki 24, 2006 9:48 am

Halamun kizi hoş bulduk...
Uğur Sula

Mesajgönderen Sevgi Dincer » Pzr Eki 29, 2006 3:25 pm

Selam canım.Seni tanıdığıma çok memnun oldum.Gösterdiğin yakınlıktan dolayı da teşekkür ederim.İnşaallah başka organizasyonlarda tekrar bir araya gelme fırsatımız olur.
Kal sağlıcakla
Kullanıcı avatarı
Sevgi Dincer
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Kırmaz » Pzt Eki 30, 2006 8:18 am

Mrb Fatmacım,

İftar yemeğinden sonra tatile gideceğimden dolayı işlerimin yoğunluğunu azaltıp izine gideceğimden dolayı bir türlü giremedim nete mesajını aldım ve teşekkür ederim bizimamacımız o keşke her zaman bir arada olsak hemşehrilerimizle ayrıca bu arada izinden döndüm ve geçmiş bayramını kutlarım sevgilerimle

slm.. Fatma,

Ne o ya yoksa bana kızdın mı ben yazdım diğer arkadaşlara sana yazmadım diyemi hiç slm bile vermedin :lol: :lol: :lol: önemli değil onlarla yeni tanıştığım içindi ve senle birseni ayırmıyorum artık guruptan o yüzdendir kızma haa vede kırılma sağlıcakla kal
Kullanıcı avatarı
Mehmet Kırmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Birsen Çelebi Sarı » Pzt Eki 30, 2006 10:34 am

Ne demek ekürüm seninle biz her yerde beraberiz canım dostum benim bi bensiz bi yere git bakıyım kafanı kırarım valla :lol: :lol:

öptümmmmmm seni muck muckk...
Birsen Çelebi Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hasan Aydınlı » Pzt Eki 30, 2006 10:37 am

saolasın fatma ben elimden geleni imkanlarım çerçevesinde yapıyorum.. eh biraz oynarım horonu abimin düğününde kısmetse görüşürüz düşüncelerin için çok tşkler

saolasın fatmada düğün işi beni bozar ben almıyım önümde daha çok insan var ben mutluyum böyle :wink: benim makinadaki resimleride yakında koyucam makina çerkezköyde ben istdayım :? haftaya doğanayın düğünde buluşmak üzere
Kullanıcı avatarı
Hasan Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Asuman İnce Özen » Pzt Eki 30, 2006 11:15 am

Merhaba Fatma'cım bende seni tanıdığıma çok memnun oldum.İnşallah başka organizasyonlarda beraber oluruz.Resimleri en kısa sürede göndereceğim.Kendine iyi bak.
Kullanıcı avatarı
Asuman İnce Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt Eki 30, 2006 12:21 pm

Ekizzzzzzz o kadar sikayetten sonra git bak senlik ve doga resimleri ekledum, nekadar tezcanlisunuz insallah begenirsin artik resimler arasinda kendi sece bakalum bulacakmisun ben bir kac yerde gordum horon tepindiginde sevgiler ..

Adasum canim nerelerdesin,sitede cok goremiyorum seni bu aralar, yoksa sendemi kapildun hayatin akisina gideysun msndebir gun insallah yakalarum seni?,hayirli ramazanlar canim, optum kendine iyi bak......

Adasim canim, inan bende herseyden cok sizinle o dugunde olmayi isterdim, kalben her saniye aranizdaydim, herseyin guzel gectigine cok sevindim, demek gece boyu ,hep benden soz ettiniz ekiiiiiii demek onun icindi, yuzum yaniyordu :) :) kullaklar desen oyle, vallah hatirlanmak cok guzel bir duygu tesekkur ederim...
En son Fatma Ozbilgi tarafından Sal Ara 12, 2006 10:13 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

mk

Mesajgönderen Metin Kuzu » Sal Eki 31, 2006 8:02 am

merhaba Fatma

Doğru tahmin
Tabi kan çekiyor dimi?

Beyazlılar Mustafa dayımın Kırmızılılar Ercanın ikizleri

Sen bu dörtlü biraraya geldiğinde neler yapacağını tahmin bile edemezsin.

Evet Çok Tatlılar
Ama yaramazlık yapmadıkları anlarda
Dayımın l-kilerde aynı ercanın kiler kadar hareketli

Gelelim şu bana yaptığın duaya.. biraz beddua oldu ama neyse ben tek olarak alayım :)

yinede soğol. Bir sonraki düğünde görüşmek üzere:)

kolay gelsin
Kullanıcı avatarı
Metin Kuzu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sibel Şahin » Cmt Kas 04, 2006 4:15 pm

Evet canım bende orda olacağım inşallah görüşüp,tanışıp,kaynaşırız o zaman Sağlıcakla kal.

Merhaba Fatmacım bende sizlerle tanıştığım için çok mutluyum canım.Ekiii hemde ne horon etmekti haa ayaklarum hala sızlayu Tabi düğünde o kadar oynadıktan sonra hasta oldum şimdi oyunun ceremesini çekiyorum ama herşeye rağmen çok güzeldi helede kemençede onay olunca bi başka oluyo İnşallah tekrar görüşürüz canım.

Resimleri unutmam merak etme aklımda Öptüm seni

Ha egiiiii ne oluyu tutturdun resim da resim :lol:

Canım resimler elime bi ulaşsa hemen göndericem merak etme cvp geç yazdım kusura bakma hasta yatıyodum 4 gündür.Öptüm canım görüşmek üzere.
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muhammet Ali Sarı » Sal Kas 14, 2006 3:06 pm

paragaflarun aranan ismi paragaf olayina noktayi koydi gibi gözüküyu :) nbr,napıyosun,nası gidiyo işler.ya paragaflara dediğin gibi giremiyorum artık.aslında giriyorumda cogu kişi yabancı tanımıyorum,yabancılıklarınıda gectim kimse dogru düzgün yazmıyo ya.eski tadı kalmamış paragafın.bırakalım gencler eğlensin kendi hallerinde :) eski tayfa tekrar dönerse bende girerim ama onların toparlanmasıda zor gözüküyo.neyse uzatmıyım görüşmek üzere byy by
Kullanıcı avatarı
Muhammet Ali Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

MRB

Mesajgönderen Secil Korkmaz » Sal Kas 14, 2006 4:45 pm

hoş bulduk teşekur ederim
Kullanıcı avatarı
Secil Korkmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlkay Kuzu » Çrş Kas 15, 2006 1:41 pm

merhabalar öncelikle nasılsn ne var ne yok senin bu sitede olman bizim için ayrıcalıktır yaptığınız herşey için çok teşekkür ederim kendine iyi bak
Kullanıcı avatarı
İlkay Kuzu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cum Kas 24, 2006 3:06 pm

...Merhaba Fatma,

...Merve-Bülent çiftinin düğününde güzel bir gece yaşadık.Siz oynadınız biz seyrettik.Bu bir taraf ama bir defa daha yüzyüze görüşmemiz hepsinden önemli.Gösterdiğiniz ilgi için sonsuz teşekkürler.

....Dileğim yeyenim Doğanay ALTUNCU'nun düğününde tekrar görüşmektir. Mümkünse düğüne bekliyoruz.

.....Selam ve sevgiler.....

.....Merhaba Fatma,

...Çok şükür sizinle sık sık görüşme imkanını buluyoruz.Dilerim ömür boyu bizi kader hep böyle bir araya getirir.

....Yeyenim Doğanay ALTUNCU'nun düğününde bütün Şurlular ve hele hele bütün site üyeleri bir araya geliriz inşallah.

....Bir araya gelip,görüşmek güzel şey,değil mi? Sizin o tatlı ilginize biz her zaman muhtacız..

....Selam ve sevgilerimle....

.....Merhaba Fatma,

...Gerçekten son ALTUNCU düğününde sizlerin olmayışına çok üzüldüm.Onun için düğün sanki çok sönük geçti.Öyle ya sen yoktun,sen olmayınca Birsen de yoktu.Üstelik Merve-Bülent de yoktu. Şinekliler de yoktu.......

:::...Hayırlısı olsun.Bari 12.11.2006 daki buluşmaya gelmemezlik yapmayın sakın....

..... Gölcükten Selam ve sevgilerimle......

...Merhaba Fatma Hicran,

...Size benim küsemiyeceğimi,kızamıyacağımı bilmelisiniz... Sadece bir defa daha yakından göremediğim için üzüldüm.O kadar...

...Site sayesinde senin gibi çok değerli insanlarla dostluk kurdum.Site sayesinde uzun yıllar göremediğim köylülerime kavuştum.Yani sitenin bana çok faydası olmuştur.Onun için bekası için gayret sarfediyorum.Ama bazıları tarafında bu gayretlerim biraz abartılı bulunuyor ve fazla iyiniyetin iyi olmadığı söyleniyor.Ne deyelim,herkes düşüncesinde serbesttir.

...Sizlerden tek isteğim yapıcı olmaya çalışalım yıkıcı değil.... Yıkmak kolaydır ama yapmak zordur.

...Bu duygularla site için birşeyler yapılması gerektiğine inanıyorum. Bunun için açtığım "BİRAZ DA SİTEMİZİ KONUŞALIM" Sayfasında konuşup anlaşmaya çalışalım,inşallah.. Sen de ilgili olduğun herkesi o sayfaya yönlendirirsen ve yapıcı olmak şartıyle birşeyler yapalım.

...Asla sana ve diğerlerine kırkın olmadığımı bir defa daha hatırlatıp, selam ve sevgilerimi gönderiyorum......

....Beni bu önemli günümüzde hatırladığın için sana sonsuz teşekkürler sunarım.Hatırlayanın çok olsun...

...Selam ve sevgiler sunarım...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Tahsin Dincer » Cum Kas 24, 2006 3:39 pm

e gada selamlar osun sana duydumki evlenturuyuruk seni acaba nezamandu tarihini duymak isterim yoksa haburdaki millet bilmeyumi buni inşallah pot girmadum allah tamamina erdurur inşallah

egi tarih belli değildu da habu ortalukda gezen soylentiler nedu ya yane benkı duydum oni daha ne deyım sana ama hakkatten uzuldum senden duymak ısterduk bu mutlu haberi :)
Tahsin Dincer
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Çrş Kas 29, 2006 7:00 am

Arahnam,sitenin gülü,bitanesi çok aşağı düşmüşsün biraz çık yukarılara...bir de bana dua et senin kalbin temizdir.sınavım var :(
Caner Topaloğlu

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir