Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Metinciğim merhaba
İşinde ve gurbet hayatında başarılar dilerim. Ben Trabzon müftülüğündeyim. Mahalle her zaman bizimdir. Bizim o köyün bir zerresinden bile kopma ihtimalimiz yoktur. Ama işim burda bundan sonra. Hayırlı ramazanlar diliyorum.
ee abi artık goreneklerımızı ogrendık onun için bırazda kardesınden destek aldım saolsun yardımını esırgemedı umarım boyle devam eder metın abi ama senı goremedık ınsallah bu hafta buralarda olursun
metin abi avatarında miroğlu gibi bakmışın etkilenmedim desem yalan çok yaşlanmışsın sen yaff seni görmeyeli 9 yıl olmuştu walla zaten abimi o yüzden evlendirdik görmediğim eş dostları göreb,ilmek için tekrardan görüşmek ümidiyle..
Vallaha kalısın 2x2 bir araya geldiklerinde düşünemiyorum bile. Ercan abininkiler tek başlarına bile yetiyor bide diğer ikisi ekleninca aman allahım düşünemiyorum.. Maşallah ama çok tatlılar kan çekecek tabi yaa Allah sanada nasip etsin abi ..
Merhaba Metin;
Evet düğünde bende vardım yanlış değilsin.Ayrıca horon etmeyi çok severim.1-2 saat daha çalsa yinede oynardım.Yaa ben seni tanıyamadım kusura bakma inşallah başka sefer tanışmakta nasip olur.Sağlıcakla kal.
METİN ABİ MERHABA
İSTANBULDA AYNI ŞEHİRDE YAŞIYORUZ AMA GÖRÜŞEMİYORUZ...BİR HAFTA SONU YANINIZA GELECEĞİM. KENDİNE İYİ BAK... HERKESE SELAM... DÜĞÜNLERDE OLMASA GÖRÜŞEMİYECEZ
selam. metin abi güzel bir organizasyonda tanıştığıma gerçekten memnun oldum. Güzel sohbetler oldu kuru fasulyeyi yiyemedik ama artık bidaha ki sefer.. görüşrüz..