Semsoyu annesi benim cocukluk arkadasimdir annesiylen msnde gorusebilmek icin listeme ekledim , nerdeyse bir yil olacak semsoylan gorusuruz annesiyle hala msnde gorusmemiz nasip olmadi bu yil ilk sefer caykarada gordum cok utankac bir usakdur o beni gormedi semsoooo diye bi bagirdum usagun yuregine inecekti neyse ilk orda tanisduk, sonrada yaylada gorustuk cok sevmili cana yakin ve saygili bir kardesimizdir, tek sucu cok utankac oldugu ana yanimiza gelmeye bile utaniyordu yaylada arabalarinin yolunu kesdumda konusduk yeter dimi semsooooooo sevimli usak, anneni bir gun msnde gedurda konusayim onunla daaa
En son Fatma Ozbilgi tarafından Pzt Kas 06, 2006 1:09 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Oyyy ablam benim çoooooooookk iyi bilirim seni ben sevecen,canayakın,sempatik,güzel,akıllı..... ve daha bir çok güzelliğin bir arada olduğu biri kısacası o benim canım ablamdır.
Vayy sibelcim. Senide çok eyi bilurum.. Merve ile Bülentin düğününde tanıştık çok sıcak kanlı sevecen güzel.. Ve çok eyi horon edeyu..Bida resimnleri gönderse 10 numara olacak ama hahahaha
Bir mukabele canım aynen sende öylesin Egiiii nedu resim resim yedun beni Desena 9 numarada kaldum en iyisi hemen göndereyim sağa resimleri Bende öptüm canım seni görüşücez inşallah
Uyyyyyyyyy ben simdi nerden baslasam, demisdum sana ekiz sira sana gelince bitiremiyecegum hakkinda yazmalari, sibelim benim sitede ilk zamanlar dedim hele sukur sur sitesinde surekli yazi yazmaya baslayan bir surli daha var, yoksa umitim bitmisdi naciyemle benden baska bayan olarak kimse yazmiyordu, sibelim gelince cok mutlu olmusdum ayni ande mervede, neyse zamanla msnlerde hergun 3 lu sohbetlerimiz olmaya basladi gulmekten yikiliyorduk, gecen yaz Turkiyeye gittigimde abla illa banada ugrayacaksin dedi tamam dedim soz ugrayacagim, Turkiyeye sag selim girmisduk telefon ettim ona eki Tekirdaga az kaldi geluyurum, neyse merkezde bulustuk beraber cay ictik ilk sefer orda yuz yuze tanisduk, uyyyyyyyy yerum oni ben, allahim sevencenligi guzelligi cana yakinligi ilen beni mest etti sonrada caykarada ,uzungolde ve yaylada bulustuk cok guzel bir gece beraber gecurduk, iyiki tanimisim dedigim nadide insanlardan biriside sibelumdur.......Iyiki varsin iyiki seni tanimisum seni cok seviyorum............
BURAKLADA COK SAMİMİ BİR ORTAMDA OLMADIK
AMA BİRBİRİMİZİ TANIYORUZ İYİ COCUKDURR SEVERİM ONİ... BU ARADA SÖYLEMEDEN GECEMEYECEĞİM COK GÜZEL LUBAYA GİRER..