ÜSTTEKİ KULLANICIYI NASIL BİLİRSİNİZ?

Hadi burada hep beraber guzel olan herseyi paylasalim!... (Romanımız Bu Sayfada)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Alptekin Gökhan Şahin

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Cmt Kas 04, 2006 6:02 pm

saol hasan abi senide çok iyi bilirim sözünü tutan hep insanların iyiliklerini düşünen çok iyi biridir kendileri şimdi nerdesin hasan abi sölesene...
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Kas 05, 2006 7:42 pm

Semsoyu annesi benim cocukluk arkadasimdir annesiylen msnde gorusebilmek icin listeme ekledim , nerdeyse bir yil olacak semsoylan gorusuruz annesiyle hala msnde gorusmemiz nasip olmadi :) :) bu yil ilk sefer caykarada gordum cok utankac bir usakdur o beni gormedi semsoooo diye bi bagirdum usagun yuregine inecekti :lol: :lol: :lol: neyse ilk orda tanisduk, sonrada yaylada gorustuk cok sevmili cana yakin ve saygili bir kardesimizdir, tek sucu cok utankac oldugu :lol: :lol: ana yanimiza gelmeye bile utaniyordu yaylada arabalarinin yolunu kesdumda konusduk :lol: yeter dimi semsooooooo sevimli usak, anneni bir gun msnde gedurda konusayim onunla daaa :)
En son Fatma Ozbilgi tarafından Pzt Kas 06, 2006 1:09 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Sibel Şahin » Pzt Kas 06, 2006 12:50 pm

Oyyy ablam benim çoooooooookk iyi bilirim seni ben sevecen,canayakın,sempatik,güzel,akıllı..... ve daha bir çok güzelliğin bir arada olduğu biri kısacası o benim canım ablamdır. :)
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Hicran Toplaoğlu » Pzt Kas 06, 2006 12:56 pm

Vayy sibelcim. Senide çok eyi bilurum.. Merve ile Bülentin düğününde tanıştık çok sıcak kanlı sevecen güzel.. Ve çok eyi horon edeyu..Bida resimnleri gönderse 10 numara olacak ama hahahaha :lol: :lol: :lol:

Öpüyorum sibelcim görüşmek üzere...
Kullanıcı avatarı
Fatma Hicran Toplaoğlu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Sibel Şahin » Pzt Kas 06, 2006 1:09 pm

Bir mukabele canım aynen sende öylesin :)
Egiiii nedu resim resim yedun beni :lol: Desena 9 numarada kaldum en iyisi hemen göndereyim sağa resimleri :lol: :lol:
Bende öptüm canım seni görüşücez inşallah :wink:
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt Kas 06, 2006 1:22 pm

Uyyyyyyyyy ben simdi nerden baslasam, demisdum sana ekiz sira sana gelince bitiremiyecegum hakkinda yazmalari, sibelim benim sitede ilk zamanlar dedim hele sukur sur sitesinde surekli yazi yazmaya baslayan bir surli daha var, yoksa umitim bitmisdi naciyemle benden baska bayan olarak kimse yazmiyordu, sibelim gelince cok mutlu olmusdum ayni ande mervede, neyse zamanla msnlerde hergun 3 lu sohbetlerimiz olmaya basladi gulmekten yikiliyorduk, gecen yaz Turkiyeye gittigimde abla illa banada ugrayacaksin dedi tamam dedim soz ugrayacagim, Turkiyeye sag selim girmisduk telefon ettim ona eki Tekirdaga az kaldi geluyurum, neyse merkezde bulustuk beraber cay ictik ilk sefer orda yuz yuze tanisduk, uyyyyyyyy yerum oni ben, allahim sevencenligi guzelligi cana yakinligi ilen beni mest etti sonrada caykarada ,uzungolde ve yaylada bulustuk cok guzel bir gece beraber gecurduk, iyiki tanimisim dedigim nadide insanlardan biriside sibelumdur.......Iyiki varsin iyiki seni tanimisum seni cok seviyorum............
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Mehmet Yazar » Pzt Kas 06, 2006 10:36 pm

hep sana denk gelıyo fatma abla ya yanlış anlama olurmu ıyı ve anlayıslı oldugunu dusunuyorum neyse saglıcakla kal
Kullanıcı avatarı
Mehmet Yazar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

SLM

Mesajgönderen Umut Akaç » Sal Kas 07, 2006 1:21 pm

VALLAHA DAHA YENİ TANISTIK MEHMETLE AMA COK CANA YAKIN KONUSKAN VE YAKISIKLI BİRİ AMA OKEY OYNAMAYI BİLMİYOO.... :D :D
Kullanıcı avatarı
Umut Akaç
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

hasan ataman

Mesajgönderen Hasan Ataman » Sal Kas 07, 2006 5:12 pm

aramızda ufak tefek tartışmalarımız oldu ama yinede delikanlı çocuktur. eee neda olsa şurli 8) 8) 8)
Kullanıcı avatarı
Hasan Ataman
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Uğur Şahin » Sal Kas 07, 2006 5:50 pm

valla cok ıyı bırı yayladan tanıdıgım kadarıyla ıyı yanı ama agır cezalar verıyo :o :o :o
Kullanıcı avatarı
Uğur Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Burak Tiryakioglu » Çrş Kas 08, 2006 11:05 am

tek kelimeyle dostummmmmmmm var mı otesi
Kullanıcı avatarı
Burak Tiryakioglu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

SLM

Mesajgönderen Umut Akaç » Çrş Kas 08, 2006 11:38 am

BURAKLADA COK SAMİMİ BİR ORTAMDA OLMADIK
AMA BİRBİRİMİZİ TANIYORUZ İYİ COCUKDURR SEVERİM ONİ... BU ARADA SÖYLEMEDEN GECEMEYECEĞİM COK GÜZEL LUBAYA GİRER.. :D
Kullanıcı avatarı
Umut Akaç
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Haşim Şahin » Çrş Kas 08, 2006 1:39 pm

Şahsen umutu tanımıyorum ama yazılarından sonra ve şurlu olmasından dolayı on üzerinden on numara arkadaş diyebilirim.
Kullanıcı avatarı
Haşim Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Uğur Şahin » Çrş Kas 08, 2006 7:05 pm

valla ustekı abımızı tanımıyorum ama soyadı yeter cok ıyı bırı olmalı gercı bı yerden hatırlıycam ya
Kullanıcı avatarı
Uğur Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Çrş Kas 08, 2006 7:15 pm

ne diyim annemin kızlık soyadını taşıyorsun sende o yüzden soyadın gibi cesursun diyecem ama yaylada son gece aklıma geliyor :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön GÜLELIM - EĞLENELİM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir