KARAOĞLAN'IN ARDINDAN

Forumdaki bazı önemli belge ve bilgilerin saklandığı bölümdür.

Moderatör: Fatma Ozbilgi

KARAOĞLAN'IN ARDINDAN

Mesajgönderen Özgür Hasan Altuncu » Pzt Kas 06, 2006 8:57 pm

GÜVERCİN, DÜNYADA BARIŞIN, GÖKYÜZÜNÜN, ÖZGÜRLÜĞÜN, TÜRKİYE'DE CAMİLERİN, MERHAMETİN VE ELBETTE ECEVİT'İN SİMGESİ...

ECEVİT İLE ÖZDEŞLEŞMİŞ İKİ SİMGE DAHA VARDI Kİ, ECEVİT ONLARI SEÇİM MEYDANLARINDA HER DAİM BİR DEMOKRASİ ÜNİFORMASI GİBİ ÜZERİNDE TAŞIDI... HALK DİLİNDE ARTIK "ECEVİT MAVİSİ" DİYE BİLİNEN MAVİ GÖMLEK VE BAŞINDAN EKSİK ETMEDİĞİ KASKETİ...ECEVİT'İN KASKETİ DE TIPKI SİYASİ HAYATINDAKİ EN BÜYÜK RAKİBİ DEMİREL'İN FÖTR ŞAPKASI GİBİ TÜRK SİYASETİNE YÖN VEREN İKİ ÖNEMLİ BAŞLIKTAN BİRİYDİ... NE TESADÜFTÜR Kİ BU İKİ BAŞLIK BAMBAŞKA SEBEPLERLE GİYİLMİŞ BAMBAŞKA KÜLTÜRLERE AİT OLSA DA AYNI MESAJI VEREN, TÜRK DEMOKRASİSİNİ AYAKTA TUTAN AYNI ŞİFRENİN ANAHTARIYDI.

ECEVİT VE DEMİREL... HER İKİ LİDER DE TÜRK DEMOKRASİSİNİN GELECEĞİNİN, TAŞRA İLE MERKEZİN, KÖY İLE ŞEHRİN OSMANLIDAN BERİ HİSSEDİLEN ÇATIŞMASINI ORTADAN KALDIRMAK ONLARI BARIŞTIRMAKTA YATTIĞINI HİSSETTİ... BU FORMÜLÜ KENDİ GİYİM KUŞAMLARINDA, KONUŞMALARINDA, TAVIRLARINDA SOMUTLAŞTIRDI. ECEVİT'İN KASKET, MAVİ GÖMLEK VE GÜVERCİNİN GİZLİ KODLARI ASLINDA YAN UNSURLAR VE ZAMAN İÇİNDEKİ DEĞİŞİMİYLE DE DİKKATE DEĞERDİ. ONUN KÖYLÜ KASKETİ GİDEREK DAHA AZ KÖYLÜ, HALKTAN SIRADAN İNSANIN GİYDİĞİ ÜSTÜ DÜĞMELİ SİPERLİĞİ İLE YÜKSEK BABACAN KAPTAN KASKETİNE DÖNÜŞTÜ.. HER DAİM KOYU RENK TAKIM ELBİSESİ VE KRAVATIYLA İSE HALKÇI DEMOKRASİ FORMÜLÜNDEKİ KENTLİ YAN VURGULARDI. KÖYLÜ ÇOBAN SULO ŞEHİRLİ FÖTR ŞAPKASIYLA, ŞEHİRLİ ECEVİT KÖYLÜ KASKETİYLE BİRBİRLİRENİ RAKİP OLDU. İŞTE TÜRKİYE'DEKİ SİYASİ ÇELİŞKİ DE BÖYLE BAŞLADI. NEYSE BU ÇOK UZUN BİR KONU. DÖNELİM ECEVİT'İN GİZLİ KODLARINA...

KİMİLERİ ONUN MAVİ RENGİ SEÇMESİNİN PSİKOLOJİDE MAVİNİN GÜVEN VEREN RENK OLMASINA BAĞLADI.. HALBUKİ TÜRK HALKININ GÜVENİNİ KAZANMASI İÇİN MAVİ RENGİN KEFALETİNE İHTİYACI YOKTU... GERÇEKTE, MAVİ, BİR YANDAN TÜRK SİYASİ ELİTİNİN DAYANDIĞI BÜROKRATİK CİDDİYETİ SİMGELERKEN, ASLINDA BİRAZDA SİYASETTE ESKİ CHP GELENEĞİNİ DEVAM ETTİRİYORDU. DİĞER YANDAN MAVİ YANİ GÖK RENGİ, GÖKYÜZÜNE UÇUŞAN GÜVERCİNLERLE BİRLİKTE YENİ DÜNYANIN, YÜKSELEN ÖZGÜR UFUKLARIN, YENİLİKÇİLİĞİN ÖZETLE SOLUN SİMGESİYDİ

TIPKI DÜNYADA BARIŞIN, SOLUN SİMGESİ GÜVERCİNLERİN BU TOPRAKLARDA AYNI ZAMANDA CAMİLERİN, MERHAMETİN, TASAVVUFUN SİMGESİ OLUŞU GİBİ ONUN SOLCULUĞU DA YENİ UFUKLARA UÇAN GÜVERCİNLER BENZERİ BU TOPRAKLARIN GELENEKLERİNE, İSLAMİ DEĞERLERİNE SIKI SIKIYA BAĞLIYDI...

ECEVİT ÖLDÜ.. ŞİMDİ HERKES ONUN VASİYETİNİN NE OLDUĞUNU TARTIŞIYOR.. ASLINDA ECEVİT BÜTÜN SİYASİ VASİYETİNİ BELKİ DE APAÇIK, GÖZ ÖNÜNDE AMA YİNE DE SAKLI BİR ŞİFRE GİBİ ÜZERİNDE TAŞIYORDU. İŞTE MAVİ GÖMLEK, GÜVERCİN VE KASKET BİRBİRİYLE İLGİSİZ GÖRÜNEN BU NESNELER BELKİ DE HEPSİ BİRBİRİYLE İLİŞKİLİ VE BU APAÇIK ŞİFRENİN GİZLİ ANAHTARLARIYDI...TÜRKİYE'YE VERDİKLERİYLE, ÜLKEMİZDEN GÖTÜRDÜKLERİYLE, İYİSİYLE, KÖTÜSÜYLE ANILACAK KARAOĞLAN'A ALLAH'TAN RAHMET DİLİYORUM. SAYGILARIMLA...
Kullanıcı avatarı
Özgür Hasan Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt Kas 06, 2006 10:57 pm

Basımız sagolsun.

Yurdun her kesiminin sevdigine, inandıgına ve saygı duyduguna inandıgım, gelmis gecmis en iyi devlet adamı olduguna inandıgım Sn.Bulent ECEVİT''i kaybetmenin derin uzuntusu icindeyim. Ak guvercinlerinin yanında cennet olsun mekanı. Allah Rahmet Eylesin. Sayın esinin ve tum Ulusumuzun bası sagolsun.
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Serkan Birinci » Sal Kas 07, 2006 11:07 am

KİŞİSEL ANLAMDA SİYASİ DÜŞÜNCEMİN ÖRTÜŞMEDİĞİ VE SİYASİ GEÇMİŞİNİN SON DEMLERİNDE "AMA BANA KİTAP ATTILAR" COCUKLUĞUNUN ARDINDAN YAŞANAN EKONOMİK BUHRANLA, İTHAL EKONOMİ BAKANIYLA ANILSA DA HALKIMIZ NEZDİNDE DÜRÜST SİYASİ KİŞİLİĞİ İLE YER ALMIŞ SAYIN ECEVİT'İN ALLAH TAHSİLATINI AF ETSİN DİYORUM.
Serkan Birinci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Coşkun Şahin » Çrş Kas 08, 2006 8:00 am

Kişisel anlamda fikirlerimiz hernekadar uyuşmasa da rahmetlinin çıkarmış olduğu DMS sınavı ile memur olmaya hak kazandım. Karaoğlan olmasaydı benim memur olmak durumum hayal olabilir ve şuan kim bilir mesleğimi bile icra edemeyebilirdim. Şunu da eklemeden geçemeyeceğim bir engelli vatandaş olarak kendisine minnet borcum var onun hükümeti zamanında kar yağdığı zaman engelli vatandaşlara idari izin vererek bizleri ne derece büyük bir sıkıntıdan kurtardığını özellikle vurgulamak istiyorum.
Kendisine Allah dan rahmet yakını (Rahşan hanım) ve sevdiklerine başsağlığı diliyorum.
Kullanıcı avatarı
Coşkun Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ALLAH RAHMET EYLESİN.

Mesajgönderen Rıfat Taşkın » Çrş Kas 08, 2006 2:14 pm

...........Türkiye cumhuriyeti devletinin yetiştirdiği ve kendisine başbakanlık,devlet bakanlığı,muhalefet başkanlığı,gazeteçilik,şairlik ve daha nice görevler ve hizmetlerle şereflendirdiği sy.BÜLENT ECEVİT'i kaybettik.Hayatı boyunca mücadeleler yapan ve bu mücadeleler esnasında iktidar için mübah saydığı ama insanlara zarar veren düşünceleri yada eylemleri olmuş olabilir.Bir gerçek varki bu insan tamamıyla halk insanı daha doğrusu anadolu evladıydı.Eğer 1923 den 2006 yılları arasında yapılan en önemli olay nedir sorsalar ben 1974 kıbrıs barış çıkartmasını gösteririm.Sadece kıbrıs çıkartmasını yapabilecek o dönemde tek devlet adamıydı.O doğrularıyla ve yanlışlarıyla ebedi hayata göçmüştür.kendisine ALLAH'tan rahmet dilerim.
Rıfat Taşkın
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Kas 08, 2006 6:38 pm

....ALLAH RAHMET ETSİN.....

..İnsanlar yaşadığı sürece kıymeti bilinmiyor.Öldükten sonra kısa zaman hakkında yazılıp çiziliyor,sonra da unutuluyor.Bu dünyanın bir gerçeği.

...Bir insanı herkes sevecek diye bir kural yok.Ama bazı adamlar zirveye çıkınca onun herkes tarafından konuşulması kaçınılmazdır.Bakın bugün herkes "Karaoğlanı" konuşuyor.Neden? Çünkü yarım asır bu ülkenin bekası için mücadele etti.

...Herkes yaptıklarının karşılığını ebedi alemde mutlaka alacaktır.

...Milletin başı sağolsun.....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mehmet Nuri Durgun » Çrş Kas 08, 2006 9:07 pm

O
'Bana sağcılar suç işliyor dedirtemezsiniz' diyen politikacılara, hem sağcılar hem socular suç işliyor diyebilecek kadar TARAFSIZ BAKABİLEN

Afyon ekimini yasaklayın diyen Amerika ya, ülkemizdeki kararları size sormayız (Türkiyenin en milliyetçilerinin Amerikaya soralım dediği dönemde) diyecek kadar CESUR

Kıbrıs ta Türk katliamı yapılırken, Amerika ve Avrupanın uyarılarını ters yüz edip Kıbrısa çıkma kararını verebilecek kadar VATANSEVER

Defalarca bakanlık ve başbakanlık yaptığı halde kendisi ve akrabaları servet edinemeyecek kadar DÜRÜST

Son Irak işgali ve dinci örgütlerin Türkiye üzerindeki oyunlarını çözüp, kamuoyunun izin verdiği ölçüde karşı çıkabilen bir ANTİEMPERYALİST idi.

Güle güle Karaoğlan, yolun açık olsun ..

Bazıları bilmesede bu millet seni çok arayacak.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Nuri Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Osman Nuri Sarı » Prş Kas 09, 2006 11:36 am

Türk milleti Atatürk'ten sonra dünyaya baş kaldıran eşsiz bir lideri kaybetmiştir. Türkiye Cumhuriyeti'nin saygınlığını ve Türk demokrasisini dünyaya kabul ettiren bu eşsiz liderin önünde saygı ile eğiliyorum.
Kullanıcı avatarı
Osman Nuri Sarı
Site Yönetim
Site Yönetim

AYNI DİLDEN

Mesajgönderen Özgür Hasan Altuncu » Prş Kas 09, 2006 12:45 pm

Çok değerli Sami ağabeyim, alıntı yaptığın yazıyı bir çırpıda okudum. Aslından nelerle karşılaşacağımı az çok biliyordum. Hayatım boyunca iki kere oy kullandım. Büyüklerimin deyimiyle bu saçma sapan seçim sistemi yüzünden oylarım boşuna gitti. Her neyse, ikisinde de Ecevit’e oy vermek aklımın ucundan bile geçmedi. 99 seçimlerinde Ecevit’e oy veren yanar döner yığınlardan olmadım, son seçimlerde de oy kullanmayan 10 milyon bilinçli seçmenden biri olmakla övünmemi çok görmezsin herhalde. Her neyse, Ecevit’in ölümünün ardından Vakit gazetesinin manşetini görünce dehşete düştüm. Okumayanlar için hatırlatayım. “ Unutmayacağız “ başlığı altında, alıntı yaptığın yazıda da belirtildiği gibi, o malum Merwe Kavakçı olayının yaşandığı meclis genel kurulunu gösteren fotoğraf konulmuş. Kürsüde de Ecevit var. Şimdi soruyorum Müslümanlıkta, ölen bir kişiye hınç beslemek, arkasından çirkin sözler söylemek, var mıdır ? Devam ediyorum, madem Ecevit son büyük gaddarlığını yaptı. Merwe’ye yemin ettirmedi, Demokrasiyi katletti, 28 Şubat’ı alkışladı o zaman neden malum çevreler aynı yorumları, meclisten yaka paça atılan milletvekilleri için yapmadı.

O vekiller terör örgütünün, destekçisiydi diyenler çıkacaktır. Doğrudur, milletin meclisinde terör örgütünün renkleriyle, Kürtçe yemin etmeye kalkmaları, açık bir kalkışmadır. Ve gereği yapılmıştır. Gelelim Merwe olayına, nasıl ki, mecliste bölücü örgütün renklerini taşımak, Kürtçe yemin etmeye kalkmak iç tüzüğe göre yasaksa, beğenin ya da beğenmeyin, Türbanıyla meclise girmekte yasaktır. Merwe olayı da bir kalkışmadır. Halkın değil, terör örgütünün belirlediği aday listesiyle meclise girenler, nasıl demokrasi şemsiyesinin altına gizlenemiyorlarsa, özellikle seçilebileceği sıradan ve sadece türbanlı olduğu için aday gösterilen Merwe’ye de o şemsiyenin altında yer yoktur. Şunu söylemiyorum, Merwe’ye oy verenler teröristtir, asla demiyorum. Ama o seçmenler önlerine kim konulursa onu seçmekle yükümlü kalabalıklardı, işte bunu diyorum. Ve bunun Ecevit’in partisi dahil bütün siyasi partilerimizde böyle olduğunu da biliyorum. Amerikan vatandaşı Merwe’yi sırf intikam uğruna aday gösterenler böyle bir manzaranın ortaya çıkacağını çok iyi biliyorlardı. Ama planları tutmadı, tetikçi olarak kullandıkları Merwe’ye sahip çıkmadılar. Şimdi Ecevit’in cenazesine üstelik en ön sıralarda katılmaya hazırlanıyorlar.

Yazıda Ecevit’in başbakanlığı döneminde Apo’nun yakalamasının ABD ile yapılan gizli bir anlaşmaya bağlı olduğu ima ediliyor. Yine soruyorum, bütün iktidarları döneminde Amerika’nın en güvendiği liderler arasında yer alan Özallar, Demireller, Çillerler, Yılmazlar, neden bunu yapamadı. Çiller örtülü ödenekten, dünyanın parasını harcadı. Terörle mücadele adına, yasadışı yollara bile başvurdu. Ne oldu ? Koca bir sıfır. Ya Yılmaz, o ne yaptı, Apo’ya mektup yazdı. “Aman gel bu işi bitirelim” türünden, ne oldu ? O da avucunu yaladı. Demirel, ağaları destekleyerek, aşiretleri kırmızı halılar üzerinde karşılayarak, terör örgütünün ekmeğine yağ sürmekten başka ne yaptı ? Amerika’nın Irak politikasına karşı çıktığı için erken seçim oldu bittisiyle ( ki burada Bahçeli’nin misyonu ayrı bir yazı konusudur) iktidardan uzaklaştırılan Ecevit’in Amerika’ya nasıl bir diyet borcu olabilirdi, merak ediyorum. Şunu da hatırlatayım Ecevit siyasi hayatı boyunca tek bir kez Kürt sözünü kullanmadı. O Türkiye’ye etnik pencereden değil, ulusal bir bilençle baktı. Bu da ayrı bir yazı konusu.

Özal, onu özellikle sona bıraktım. Her yıl Özal anmalarına işim gereği giderim. Neyi gözlemledim biliyor musun ağabeyim, o kadar çok yemişler ki, aradan yıllar geçtiği halde şatafatlarında en ufak bir matlaşma yok. Lüks arabalar, kürklü kadınlar, sahte dualar. Ya o fakir halk, maneviyatına düşkün, inançlı Müslümanlar, onlar neden Özal’ın mezarına koştular. Hala neden onu saygıyla anıyorlar. Bana “efendim o inançlara saygılıydı” halkını kuçakladı falan kimse demesin. Suikastte kurban gittiği efsanesine inananlar , ki bunlar arasında muhafazakar çevrele başta geliyor, şunu bilmiyorlar mı, bu efsaneyi ortaya ilk atan, Özal’ın üç beş çapulcu deyip küçümsediği PKK’nın yayın organları oldu. Neymiş, Özal Kürt meselesini çözecekmiş de derin devlet buna izin vermemişmiş. Bırakın bu aptal yalanlara inanmaya. Sonra Rahşan’ı her fırsatta eleştirenler, bugün hala lüks mekanlarda eğlenen, magazin programlarının gündeminden düşmeyen Semra’yı neden eleştirmezler anlamış değilim.

Türkiye tarihinin en yüksek oyunu aldığı halde ( 41,2 ) tek başına iktidar olamayan ( bugün AKP %32 ile tek başına iktidardır ) Karaoğlan, Kıbrıs’a askeri çıkarma kararını alacak kadar vatanseverdi. Şimdi şunu da diyenler çıkabilir, efendim bu kararı Erbakan sayesinde aldı. Hayır efendim, biz Erbakan’ın cesaretini Libya’da bedevi çadırında el pençe divan otururken çok iyi gördük. Amerika’ya, İngiltere kısaca Batının bütün tehditlerine rağmen, ambargo kararlarına rağmen bu cesareti ancak İnönü’nün veliahtı, Ecevit gösterebilirdi. Amerika benim silahlarımı Kıbrıs’ta kullanamazsın tehdidini kullandığında İnönü, dünya yeniden kurulur Türkiye’de yerini alır demişti. Menderes Lübnan iç savaşında Müslümanlara karşı kullanılmak üzere ABD’nin Hıristiyanlara gönderdiği silahları üstelik kendi ordumuz aracılığıyla sevk etmekten, ABD talepte bulunmadığı halde Kore’ye asker göndermekten yargılanıp hüküm giymesinin üzerinden çok zaman geçmemişti. ( Nedense çok az kişinin bildiği Yassı ada iddianamesinden )

Bütün bunları neden yazdım ? Şunun için ölen bir insanın arkasından ideolojik yorumlar yapanlara, ancak ideolojik bir cevap yakışır da ondan. Saygılarımla…
Kullanıcı avatarı
Özgür Hasan Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mustafa Ayaloğlu » Prş Kas 09, 2006 7:55 pm

S.A DEĞERLİ DOSTLAR (SİZİN EN HAYIRLINIZ İNSANLARA FAYDALI OLANINIZ DIR )HADİS NE GÜZEL ANLATTIYOR HERŞEYİ HATIRLATAYIM İDOLOJİLERE DEĞİL ÖLÜNÜN ARKASINDAN KONUŞULLMAMSINI SÖYLİYENDE KONUŞDU UNUT MİYALIM Kİ EBEDİHAYAT DA ALLAH İCİN NEYABDIN HESABI VAR DİĞERLERİ FASA FİSO GAZETE MANŞETLERİ ATAİST KÖŞE YAZARLARININ DEĞERLENDİRMELERİ YADA BİR KÖYLÜMÜN DEĞERLENDİRMESİ ÖNEMLİ DEĞİL SAYGILARIM LA SELAM VE DUAİLE
Mustafa Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Cemal Durgun » Cum Kas 10, 2006 8:28 am

Sanırım şunun ayırdına iyi varmak gerekir. Ecevit'in ölümünün ardından, bütün yaşamı boyunca kendisine küfreden insanların yaptıkları abartılı açıklamaların samimiyetsiz olması ayrı şeydir; bu maske altına sığınıp Ecevit'e ve dolayısıyla temsil ettiği siyasi değerlere saldırmak ayrı şeydir. Hangi sebeple ve kim için olursa olsun bu davranış siyasi terbiyeye hiçbir şekilde sığmaz. Üstelik asıl samimiyetsizlik, bence, bu maske altına sığınıp bu tip göndermeler yapmaktır.

Ecevit de bir insandı ve elbette doğruları olduğu gibi yanlışları da vardı. Zaten hiç kimse de bunun aksini söylemiyor. Ama bazı gruplar var ki hemen hemen her olaydan kendilerine bir fırsat yaratıp karşı olduğu siyasi değerlere sürekli sataşıp duruyorlar. Nasıl insanlığın en kutsal değerlerinden biri olan dini kendi işlerine alet ettilerse Ecevit'in ölümünü de yine kendi siyasetleri için kullanıyorlar.

Unutulmaması gereken bir nokta daha var ki o da Ecevit'in tüm yaşamı boyunca bir dürüstlük timsali olarak kaldığıdır. Ancak kendisine saldırmayı bir maharet sayan bu kişiler ve yandaşları içlerine düştükleri yolsuzluk ve şaibe bataklığına karşı, bir kez olsun o çok eleştirdikleri Ecevit'in dürüstlüğünü gösterememiş; dokunulmazlık maskelernin altından bir türlü çıkamamışlardır. Samimi olmak isteyen önce alnı açık bir şekilde halkının karşısında hesap verir. (Ya da Ecevit'in yaptığı gibi kendini hesap vermek zorunluluğu durumunda bırakmaz.)

Kimbilir belki içerlerde samimiyetsizlikten daha da ötede birşeyler vardır...

Saygılarımla...

NOT: Hasan Abi yazıların için teşekkürler.
Ahmet Cemal Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Osman Nuri Sarı » Cum Kas 10, 2006 12:24 pm

Sayın Mustafa AYALOĞLU

Bizim için insanların ideolojileri önemli değil. Bizde kurukafalılığa ve bağnaz düşünceye yer yok. Kimin Ateist kimin Müslüman olduğuna siz değil, Allah karar verebilir.
" Ebedi hayatta Allah için ne yaptının hesabı var" diyorsunuz. Allah için bir şey yapmak için sadece oruç tutup, namaz mı kılmak gerekir. İnsanlığa ve vatana hizmet de bir ibadet şekli değil midir?
Senin için köylülerinin söylemleri bir anlam ifade etmeyebilir. Ama onlara hoşgörü ile bakabilmek de bir ibadet şeklidir. Lütfen ibadet şeklinizi tekrar gözden geçiriniz.

Saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Osman Nuri Sarı
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Mehmet Nuri Durgun » Cmt Kas 11, 2006 12:16 am

Rica ediyorum Ayaloğlu biraz daha acık ve anlaşılır yazarsan ne söylediğini anlayacağım.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Nuri Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Necati Yavuz » Cmt Kas 11, 2006 3:12 pm

Ne idüğü belirsiz,tek hücreli ve çeyrek beyinli ABD pasaportu taşıyan bir hain değilmi Merve Kavakçı denen zat-ı şahane ? Yoksa sizler onu dini bütün,tamamen vatana hizmet aşkıyla yanıp tutuşan bir vatandaşmı sanmıştınız?
Evet karaoğlan !
Sen bugün hiç kimsenin veremeyeceği tepkiyi o gün mecliste verdin.Ve bu gün ne kadar haklı olduğunu malesef anladık.Güle güle,ak güvercinler seninle olsun....
Kullanıcı avatarı
Necati Yavuz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hasan Aydınlı » Cmt Kas 11, 2006 4:04 pm

Allah rahmet eylesin..

Eksileriyle artılarıyla karaoğlanlı siyaset oldu kimi yerde haklı kimi yerde haksız davranışlaı oldu ama unutmamalıki karaoğlan hiçbir pisliğe karışmamış hiçbir yolsuzlukta yer almamış bir siyasetçiydi.. şuandaki lider ise 19 dava dosyasıyla başbakan oldu ikisini kıyaslayınca farkı anlıyoruz neyse demogoji yapmamın manası yok karaoğlan severlerinin başı saolsun gökyüzündede güvercinleri yanında olsun..
Kullanıcı avatarı
Hasan Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Sonraki

Dön ARŞİV

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir