hasan abi oraları karıştırma aaaa fatma abla vallahi özür diliyorum ben geldim masanıza sibel ablayla görüştüm ama seni farkedemedim ama haftaya düğüne gelirsen ilk senle görüşecem unutma hasan abi fotocu beni arıyo ...
ya fatma abla az önce cd yi izledim bi şey söleyecem ama utanıyom ilk horon başladığında kolunda ben warmışım senin olduğunu anlamadım bile ha şu nedenle olabilir çok güzeldin düğünde ondan gözlerim kamaşmıştır bakamadım göremedim seni tekrardan kusura bakma
Uyy okadar yanumdaydunda görmedun haa eyi kıvırdun ama yoksa yanumda oynayup o ayaklarini akadan ters ters atan uşak senmiyidun.. üstinde yeşilli bişe bide kot giyeydi o sen miyidun.. Bu arada resimleride yudurmişsun haberuni aldum ayy gidii eyy... CD den bir kopya istiyorum haa hasana söyledim sanada deyeyim..
yok fatma abla ilk horon başladığında birlikteydik ben siyah takım elbise giyinmiştim demekki sende beni görmedin oooo nedemek senide listeye yazıyom ama hesabıma 5 ytl cik aktarınız ne demek çekince yollarım
He ya görmedim seni bende neyse cd elime ulaşınca izlerim artık Hasanın yanında dura dura seninde aklın fikrin para olmuş neyse parası öderiz kardeşimmm hahaha
Zaman çok kısa, yaşam boyu birlikte olmaya söz verdiğiniz bugünden itibaren birbirinizin kalbini kırmamaya ve hep sevgi dolu olmaya özen gösterin. Mutluluklar ... AYŞE DİNÇER
Her gününüz birbirinizi daha çok severek ve birbirinize daha çok bağlanarak geçsin. Hayat boyu mutlu ve huzurlu yaşayın! Yuvanızdan sevgi eksik olmasın... ERGÜN DİNÇER
Sevginizi ölümsüzleştirmeye doğru attığınız bu adımda sevginizin hep ilk anki gibi taze kalması ve mutlu olmanız dileğimle... ERSİN DİNÇER
Unutmayın ki paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir, evlilik gibi bir noktayla ebedileştirdiğiniz sevginizin hep çoğalmasını dilerim. Mutlu bir yaşam dileğiyle... TAHSİN DİNÇER
Bir yaşam boyu birbirinizi sevmeniz ve hep neşe içinde, huzurlu bir hayat sürmeniz dileğimle... Elleriniz birbirinden hiç ayrılmasın. Mutluluklar... SEVGİ DİNÇER
Her günüzü her an bitecekmişcesine birbirinize daha da sıkı sarılarak ve sevgi dolu yaşamanızı diliyorum... Ömür boyu mutluluklar ŞÜKRİYE DİNÇER
Ohh be ağaben yaww nihayet .. Çok ğoygöresun haa.. resim ekleyenun çok olsun.. şimdi sibel şahin ve asuman inceden bekliyoruz resimler... İLGİLİ MAKAMLARA DUYURULURRR
herrrrkese selamlar düğünümüze gelen gelemeyen herkese çok çok teşekkürler. hasan ve ergun, resimleri eklediğiniz için size de teşekkür ederiz. MERVE & BÜLENT