Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Tabi, soyad DUMAN olunca fazla açıklama yapmaya gerek kalmadı. Kesin Sait Kamil Hocanın oğlusun Hoşgeldin Ahmet Ali abi. ne diyeyim, görüşmeyeli uzun zaman oldu, belki bu sayede görüşürüz artık. İzmirde beni ağırladığın günü dün gibi hatırlıyorum. Hey gidi günler bee. Saygılarımla.
gönderen gürsel aydinli » Çrş Kas 09, 2005 2:28 am
Ahmet ali merhaba her halde ilkokuldaki sinifimizi yavas yavas tamamlayacgiz.Ilkay sen ben ethem durgunada haber verdum.bundan sonra yazisiriz.hosgeldun.
Ahmet ali siteye hoş geldin.Epey zaman oldu görüşemedik.Gözden uzak olan gönülden uzak olru misali olmasın bizim ki.Ama hayat bir mücadele gidiyor.Hep aynıyız.Allah kolaylık versin
gönderen mehmet aydinli » Cum Ara 23, 2005 9:07 am
Seni başka yerde görmek nasip olmazmi kimseye, nerelerdsin ne yaparsın ,illa boyle yerlerdemi görüneceksin.Ahmetaliciğim teyzenin ölümünide buradan duyduk bvaşınız sağolsun .İnşaallh iyisin . görüşmek umuduyla, selamlar