Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Ekiiiiiiiii Asuman nerelerdesun, bak funda geciyor seni haaa senden daha cok buralarda onu goruyorum, sulalece geldunuz ha cokta iyi ettunuz hayirli ramazanlar, sevgilerimle.....
nbr asuman abla nasılsın tekirdağlardasınız ne güzel ohh bende burda okul derdinden bıktım yaa güya yaşıyoruz buna hayat denirse geçmiyor zaman ya bi yaz gelse ne güzel olacak neyse görüşürüz kendine iyi bak öpt by
oncelikle sana yazmadigim icin ozur dilerim ben sana yazdigimi zanetmistim ama yazmamisim umarim iyisindir ? yazdiklarini okuyorum cok hos birine benziyorsun ve tabiki cokda guzelsin umarim daha cok gorusuruz kendine iyi bak opuldun
Saol ablacim msjini yeni gordum seninde gecmis Kandili kutalrim benim dualarim hep sizinle hic merak etme bu arada ben iyiyim hatfaya tatile gircez ve bu beni daha cok mutlu ediyo sen nasilsin? msn adresini sabirsizlikla bekliyorum seninle gorusmek icin kendine cok cok iyi bak opuldun canim bye....
Sebebp olmuş tanışmamıza bülent ile mervenin düğünü ve ben bu tanışmadan çok memnun oldum.Umarım gelecek organizasyonlarda da görüşmek üzere sevgi ve saygılarımla
ekızzz hiç yaşlanmamışın hem 40 yaşında olup hemde bu kadar dinç olmak her baba yiğidin harcı değil canım koccaman öpüyorum seni en yakın zamanda tekirdağdayım koliva yiycez