NEVGIN UYSAL

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Asuman İnce Özen » Prş Eki 19, 2006 12:47 pm

Selam tatlı kız naber?Neler yapıyon.Kadir gecen mübarek olsun.Duaların kabul olsun benim içinde dua et olurmu ablası. :) Kendine iyibak.Msn adresimi yollarım sana görüşelim canım.Kocaman öptümmmm
Kullanıcı avatarı
Asuman İnce Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

slm

Mesajgönderen Burak Tiryakioglu » Pzr Eki 22, 2006 2:05 pm

nvg ebas napıyon hayat nasıl k.i.b gorusuruz byeeeeee
Kullanıcı avatarı
Burak Tiryakioglu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Canan Uysal » Cmt Eki 28, 2006 12:25 pm

ekizzz biliyosun nerede oldugumu iki sokak sizin evin orda cok merak ediyosan gel bak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: internet calismayidi bizim odada leptoptan annam gireyi biliyosun bide biseye kizdim haburada o yuzden sogudum girmeye ekizzz Halamizda kalacaguna gel haburayada konusalim ben evden cikamiyorum artikin nedenini biliyosun bilmiyosan soylerim :lol: artik giriyorum gordugun gibi basumdaki kotu bela yok oldi gitti sende kib grsrz optum bye bye
Kullanıcı avatarı
Canan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sibel Şahin » Cmt Kas 04, 2006 4:10 pm

Teşekkür ederim canım benim iyileştim ve geldim artık buralarda olmaya devam edeceğim sizi bensiz bırakmam merak etme :lol: Bende öpüyorum canım seni kocamaaaan.
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Çrş Kas 15, 2006 2:16 pm

teşekkürler nevgin yeni yaş dileklerin için..
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Duygu Kama » Cmt Ara 02, 2006 8:07 pm

tsk ederim nevgin bende seninle tanıstıgıma cok memnun oldum..sende cok sıcak ve tatlı bi kızsın umarım tekrar görüsürüz kendine cok iyi bak görüsmek dilegiyle...
Duygu Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Aziz Oğuz Al » Cmt Ara 09, 2006 1:03 pm

oy nasılsın ya tel kontur yok ondan arayıp sormurmuyom

ben de senı ozledım ama ne yapasın kader ben o kadar yazamam duygulandım:bye
Aziz Oğuz Al
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Ara 13, 2006 12:55 pm

eki e yarim hakkimda okadar guzel seyler yaziyorsun, beni ekran basinda aglatiyorsun...Canimin ici yarim sende benim gurur kaynagimsin, senin gibi yeyene sahib oldugumicin cok mutluyum, seni canim kadar cok seviyorum...

Canim yarim nasilsin? Kac gundur gorusemedik nasil gidiyor hayat ve okul, ozledim seni, yani su telinde hep baskalarina calisiyor dimi :) Neyse bakalim ne zaman gorusecegiz, cok ozletme kendini temam mi? optummm kocaman...
En son Fatma Ozbilgi tarafından Prş Ara 14, 2006 9:26 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Naciye Soysal » Çrş Ara 13, 2006 6:54 pm

NEVGIN O KADAR ARANIZA KATILMAMI ISTEDINIZ BAK YINE GELDIM SIZDEN HIC AYRILACAK GÖZ VARMI BENDE... SIZLERLEYIM BANA GÖSTERMIS OLDUGUNUZ SICAK ILGIDEN DOLAYI TSK EDERIM SAYFAMI HIC BOS BIRAKMADINIZ COK SEVINDIM DEMEK SEVILIYORMUSUM... BENDE SIZLERI SEVIYORUM GÜZELLERIM BENIM... ÖZLEDIM SIZLERI YAZA GÖRÜSÜRÜZ INSALLAH BU SENE OLDUGU GIBI BIRINIZDEN BIRI RESIM CEKMISTI BIZLERE YAYLADA UZUNGÖLDE HANGINIZDINIZ BILEMEYECEGIM AMA BANADA YOLLARSANIZ RESIMLERDEN COK SEVINIRIM YA MAIL ADRESIME YADA ÖZEL MESAJ BÖLÜMÜNE... SIMDIDEN MERCI CANIM AUREVOIR....ÖPTÜM...

CANIM ADRESIMI SANA BILDIRDIM UMARIM EN YAKIN ZAMANDA RESIMLER ELIMDE BAKIYOR OLURUM...SAGOL NEVGINCIM ASKOLSUN SIZI UNUTTUGUM NE ZAMAN GÖRÜLMÜSTE SIMDI UNUTACAKTIM; INSAN SEVDIKLERINI UNUTMAZ KALBINDE YÜREGINDE TASIR BENIM YAPTIGIM GIBI...ALLAH OKULUNDA BASARIDAN EKSIK ETMESIN SENI VE DIGER GÜZELLERIMI... SIMDIDEN GÖZLERIM YOLDA SENDEN GELECEK RESIMLERI BEKLIYOR OLACAGIM... TESEKKÜR EDERIM CANIIIIIIIIM BENIIIIIIIIIIIIM..... ALLAHA EMANET OLUN.... ANNENE SELAM SÖYLE BABANADA....HOSCAKAL.... ÖPÜYORUM

NEVGIIIIIIIIN BIL BAKALIM BUGÜN POSTAKUTUMDA NE VARDI :?: :?:

CANIMCIM INAN COK SEVINDIRDIN BENI; RABBIMDE SENI SEVINDIRSIN; MEKTUBUNUN CEVABINI EN KISA ZAMANDA ALACAKSIN SÖZ... TSK EDERIM GÜZEL KARDESIM.... :D :D
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Prş Ara 14, 2006 7:34 pm

ebaaa baktım aşalarda kalmışsın bari birşey yazalımda yukarlara çık nbr nevgin nasılsın hayat nasıl gidiyor kesin iyi gidiyordur nede olsa tatildesiniz siz şimdi biz ise hala okula git gel ohh ne güzel dimi neyse hadi görüşürüz kendine iyi bak byby....

burdayım nevgin ama derslerim var o yüzden çok giremiyorum ama yaz tatiline doğru siteye güzel gelişmeler gerekli konu felan ben bakıcam onlara o zaman site daha iyi olucak şimdilik biraz benden mahrum kalacaksınız neyse görüşürüz kendine iyi bak öpt

inş nevgin sınavlarım biter ama yeniden başlıyorlar ve halletmem lazım yoksa yandım ama yaz tatiline 1 ay kala ben tatile girmiş gibi oluyorum dersler bitiyor okula gitmiyoruz okul aslında var ama işte gitmiyoruz o zaman bütün gün sitede ve msnde olurum konuşuruz kendine iyi bak öpt

nevgin nbr ya ne zamandır görüşemiyoruz inşallah iyisindir sohbetlerimizi özledim be inşallah kısa zamanda yine görüşürüz canım öptüm kendine çok çok çok çok iyi bak .... :wink:
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Yazar » Prş Ara 14, 2006 7:47 pm

SAYFANA YAZMAMISIM BEN YA NEYSE YAZAYIM BARI IYISIN UMARIM KIB DERLERDE KOLAY GELSIN ALLAHA EMANET OL DAHA YAZARDIM AMA KALEMIN MUREKKEBI BITTI

vayyyy ablaların ablası ama kucuk abla sen bana abı ben sana abla bakalım nasıl olacak neyse yazdıgın ıcın saol kıb kucuk ablacımmmmmmm

hmmmmm nevgın kolay gelsın sanada Allah zıhın acıklıgı versın ıyı calıs kendıne dıkkat et yemegınede tmm hadı byeee

harbıdenn yaa nevgın nerelerdesın senın de sınavlardı dımı bılırım o sınavları ben cok cekıyoz onlardan ıns ıstedıgın gıbı ıyı gecmıslerdır neyse bıran once don sıteye tmm hadı kendıne cooookkkk ıyı bak ekııı yemegınıde ıyı ye heeeeee tmmmm :wink: byeeesssss
Kullanıcı avatarı
Mehmet Yazar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Naciye Soysal » Pzt Ara 18, 2006 6:54 pm

KUZUM AMAN HA MEKTUP GELECEK DIYE POSTAKUTUSUNUN BASINDA YATAYIM DEME HASTA OLURSUN MAZALLAH, SONRA SURLIDAN SEBEP KIZIM HASTA OLDU DERLER... :D :D CARSAMBA MEKTUBUN YOLA CIKIYOR INSALLAH... TABIKI MEKTUBUN ULASMASI KISA SÜRDÜ CÜNKÜ FRANSAYLA ALMANYANIN ARASINDA PEK FAZLA MESAFE YOK... SENDE BENI HABERDAR EDERSIN MEKTUP SANA ULASINCA OLDUMU GÜZEL NEVGINCIM.. ÖPÜYORUM SENIIIIIII
:D :D
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

tugba ibrahımagaoglu

Mesajgönderen Tuğba İbrahimağaoğlu » Çrş Ara 27, 2006 1:04 pm

askım newgınım tesekkr ederm umarım burdan atılıo caewpya alırsın ınsallah ozledım senı masnde karsılasamıoz yaww bacımyaw hade byy cok optum gamzelerınden:d
Kullanıcı avatarı
Tuğba İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

TUGBA IBRAHIMAGAOGLU

Mesajgönderen Tuğba İbrahimağaoğlu » Çrş Ara 27, 2006 1:49 pm

BACIM YAW HALANDA SENIN GIBI COK TATLII MSJINI ALDIM CANIMICI ARTIK GELINCE KONUSURUK OPTUMM
Kullanıcı avatarı
Tuğba İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Naciye Soysal » Çrş Ara 27, 2006 3:38 pm

GÜZEL BACIM MESAJINI OKUDUM VE MEKTUBUMUN ELINE GECTIGINE SEVINDIM... SENINDE BENIM KADAR SEVINDIGINE EMINIM... ESKIDEN INTERNET MI VARDI TÜM GÜZELLIKLER; DUYGULAR; ICABINDA SIRLAR MEKTUPLARLA PAYLASILIRDI VE DOSTLUK BAGLARI TAZELENIP KUVVETLENIRDI.... BENIM ICIN MEKTUPLASMANIN DEGERI BÜYÜK YILLARDIR ARKADASLARIMDAN ALDIGIM MEKTUPLARI; TEBRIK KARTLARI HALA SAKLARIM ARADA BIR KURCALAR HEPSINI AL BASTAN OKUR O GÜZEL GÜNLERI YAD EDERIM... SAYISIZ MEKTUPLARIM VAR BIR KOLI DIYEBILIRIM ANLAMI VE MANEVIYATI BENIM ICIN DEGERLI OLAN... NEYSE CANIM FAZLA UZATMADAN KENDINE IYI BAKMANI BU NOEL TATILINDE BOL BOL DINLENIP ENERJI TOPLAMANI VE GÜZEL GECIRMENI DILIYORUM... GÖZLERIM YOLDA HABERIN DE OLSUN AYRICA.... :D :D ÖPÜYORUM NEVGINIM...
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir