fatma ablacım. öncelikle çok teşekkür ediyorum. vee tüm üyelerimizi aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağımızı belirtmek istiyorum. herkesi bekliyoruz. MERVE&BÜLENT
Öncelikle evlenecek çiftlere bir ömür boyu;sevgi saygı içinde mutluluklar dilerim.Aranızda olmak isterdim ancak gelemeyeceğim için bu sayfa aracılığıyla sizleri şimdiden kutluyorum.
not:iki bayram arasındaki düğün ALLAH katında en makbuludur.
bir ömür boyu mutluluklar diliyorum... darısı başıma gelmek istiyorum hemde çok ama gelemiyorum yazın olsaydı kesin gelirdim ama yinede söyleyecem anneme bi sibel ablamda söylerse bi ihtimal gelirim ama gelemezsemde benim içinde oynayın özelliklede şemso ile sibel ablam doya doya oynayın benim için tamam mı
inşallah bi aksilik olmazsa orda olacam...çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyorum...tabiki cüneytim ne demek sen istersinde biz oynamazmıyız en alasından oynayacaz hemde dayı oğli inşallah darısı bana diyeyim sülalede sıra bana geldi sayılır...
dugunde o kadar cok olmak isterimki olda ama malesef olamicam size mutluluklar dilerim Allah sizi ayirmasin hep beraber olun ve gidicek olan butun uye arkadaslarima iyi eglenceler dilerim benim icin bol bol horon edin ha yoksa daha konusmam