BUGUNKU HALİNİ ANLAT BAKALIM....

Hadi burada hep beraber guzel olan herseyi paylasalim!... (Romanımız Bu Sayfada)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Alptekin Gökhan Şahin

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Pzt Eki 23, 2006 7:54 pm

bugünüm o kadar güzeldiki bayram günü harikaydı sabah namazdan sonra haşlığımı aldıktan sonra :) arkadaşalrla toplandık ve gezmek için samsun meydana gittik ve canım tuğçemle büşramda geldiler onlarıda aldım sonra arkadaşlarla tanıştırdım işte gezdik tozduk luna parkta binmediğimiz şey kalmadı hemde kaçkere bindik aynı şeylere bi ara herkesin kafa gitti ranger gondol balerin crazy dance ye peş peşe durmadan binine kafa kalırmı insanda :) sonra sahile indik oturduk orda daha sonra ise sandal kiralayalım dedik 3 tane kiraladık benim sandalda canlarımla ben vardım büşrayla tuğçemle ben bi çıkaramadım sandalı ya sonra denizin ortasına geldik büşraya bi verdim ne güzel sürüyor yaa kaptan olacak kız :) harika gündü çok eylendik o kadar güzel gündüki keşke yine bayram olsa yine toplansak ama neyse seneye inş yine toplanacaz. kısaca günüm harikaydı... :)
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal Eki 24, 2006 9:18 am

Bugun bayramin 2 ci gunu keyfim yok nedeni sanki hic bayram olmamis gibi, herkes calisiyor cocuklar okulda, yagmur yagiyor, yani guzel bir gune baslamadim bakalim daha sonra ne gibi degisiklikler olur..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Nevgin Uysal » Sal Eki 24, 2006 12:48 pm

Bugun bayramin 2nci gunu ama bizim icin degisen bisey olmuyo yine okula gittim yine calistim :( :( oysa turkiyede olsaydim ne guzel ailemle zaman gecircektim :(
Nevgin Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nevgin Uysal » Çrş Eki 25, 2006 11:36 am

Bugun cok cok mutluyum hele sukur okullar tatile girdi yani kasim 6sina kadar tatildeyim :D :D :D ve dun cok sevdigim bir kisinin sesini duydum ve cok mutlu oldum ve bu arada bugun benim canlarimin dogum gunun yani Ecem ve Gizemin (halamin ikizleri) DOGUM GUNUNUZ KUTLU OLSUN
Nevgin Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Çrş Eki 25, 2006 5:44 pm

bugün bayramın son günü ve moralim iyi diyemem çünkü büşrayla tuğçe gitti bayramda çok eylendik ama özlemimi giderdim onlarla.. ama gittiler :( ama düşününce dün'ü dün moralim çok iyiydi ve bir ses moralimi çok yükselti o sesi ilk tafa duydum ve çok hoşuma gitti inş bir daha duyarım hiç susmamazcasına :wink:
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nevgin Uysal » Çrş Eki 25, 2006 11:26 pm

yine ben :D :D aksamimiz cok guzel gecti ailece ve arkadaslarla Ecem ve Gizemin Dogum gununu kutlamaya gittik guzel bir yemek yedik sonra pastamizi kestik yedik ictik eglendik bolbol resim cektik kisacasi harika bir geceydi yani cok mutluyum biricik kuzenlerim artik 7 yasindalar zaman ne kadar cabuk geciyo artik yaslaniyoruz :( :P
Nevgin Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Prş Eki 26, 2006 10:12 am

nevgin yaşlanma dedinde evt ya yaşlanıyoruz biz daha dünümü hatırlıyorum ey gidi günler ey :cry: resimlere baktıkça insanın hiç büyüyesi gelmiyor ama ne yapalım işte....

benim bugünüm sıradan gün çünkü okul var fark yok yani git gel yapıcaz bide sınavlar başlayacak yakında off off çalışmaktan başka çağre yok :( neyse günüm böyle geçti...
:wink:
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

MERHABA

Mesajgönderen Ercan Sever » Prş Eki 26, 2006 11:51 am

BAYRAM BİTTİGİ İCİN HÜZÜNLÜ AKŞAM İŞE GİDECEGİM İCİN DÜŞÜNCELİ AMA BUTLU BİRGÜN
Kullanıcı avatarı
Ercan Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Eki 26, 2006 12:21 pm

Bugun mutlu huzurlu ve saglikliyim, daha ne isteyebilirim, canim yarim dedigim yeyenim yanimda dun ikizlerimin dogum gunu idi onun kutlamasini yaptik, hersey cok guzel gecti guzelde eglendik, yani son zamanlarda hersey yolunda gidiyor...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Uğur Şahin » Prş Eki 26, 2006 4:02 pm

valla bugun moralım ogleye kadar cok ıyıydı sorada arkadaslarla bulusup gezdık yanı yıne guzel bır gun okulu ozledım ya ıyıkı yarın okul var :lol: :o :D :)
Kullanıcı avatarı
Uğur Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Prş Eki 26, 2006 8:08 pm

bu gün çokkkkkkkkkkkkkkk güzel geçti ve geçiyo bu gün fabrikada patronun arabasını yıkadım(murat 131) :) :D arabanın anahtarını verdi bende bi ileri bi geri derken benzin çeyreğin altına indi :D :) gülerek kızdı bana mağışı aldın mı kesecem olm dedi mağışından :) bende dedim yarın fulle depoyu yarında yıkayacam arabayı :) kısacası bu gün çok güzel geçiyo...
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mustafa Hakan Şahmutoğlu » Prş Eki 26, 2006 10:00 pm

bir aydır hep geç uyanıyordum (1-2 gibi) :D bu sabah biraz erken kalktım (9.00) 4 yıldır görmediğim arkadaşımı gördüm o kadar...
Mustafa Hakan Şahmutoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Cum Eki 27, 2006 8:45 am

bugün hiç birşey yapmadım okula gittim işte dersler boştu eve geldim msnye takılıyorum zaman geçsin diye bide hasta oldum yaa off :cry: :cry: :cry: birisi gelip bana bakacaktı ama o gelmedi ben gittim baktım ona gece :) olsun ama onu görünce biraz iyleştim :) :wink: şimdilik bu kadar valla
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nevgin Uysal » Cum Eki 27, 2006 12:21 pm

Bugun daha bisey yapmadim aksam halam ile gec yattik cunku konusuyoduk ve saatin kac oldugunu gormedik bide baktik saat 3 dedik yatalim bu yuzdende sabah gec kalktik nasil olsa biz Cuneyt gibi sabah okula gitmedik :D :D :D neyse kalktim ve siteye girdim . Bu arada Cuneyt gecmis olsun umarim yakin zamanda iyi olursun :D
Nevgin Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cum Eki 27, 2006 1:34 pm

bugun keyfim yok, basim agiriyor, nevginin dedigi gibi cok gec yattik ve gec kalktik, sarhos gibiyim, birde orucluyum, kendimi bitmis gibi hissediyorum...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

ÖncekiSonraki

Dön GÜLELIM - EĞLENELİM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir