Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
halamoglu hosgelmıssın bu aralar yogun oldugumdan dolayı nete pek gıremıyorum aksamlarıda usaklar bırakmıyor oyun oynuyoz anlayacagın cok yogunum:)))) sayın doktorum bundan sonra boll bol goruselım heyvanlara ıyı bak kendınede...))
gönderen Nilüfer Şahin » Cum Eki 20, 2006 10:29 pm
Aleyküm selam kürşat abi mi yoksa kardeş mi demeliyim tam bilemedim.
selamınız başımız gözümüz üstüne. Foruma yazdığım saat itibariyle bizimkiler yatmış olduğu için ben selamınızıda iletemedim. Anlaşılan yakın akrabayız ama taktir edersiniz ki biz biraz uzak kaldık memleketten. Bu yüzdendir ki ben sizi pek çıkaramadım.
Selamınız için teşekkürler, bizimkilere ileteceğim. Hayırlı bayramlar.
kürşatcığım iyiyiz çok şükür senden sormalı.üye adum değişti onun içun epey zamandur giremedum foruma.bayramda uşaklar burdaydı musa,zeki,fatih,gökhan serdar(o hep burda zaten) güzel geçti bayram.bayramın 2.günü gittiler.kurban bayramında tüm ekip memleketteyiz inşallah görüşmek üzere herkese selamlar
merhaba kürşat abi,sanırım sonunda isteğiniz oldu bayramda geldik yoktunuz,sonra niye gelmediniz demeyin diye diyorum köye görüşmek üzere,emine yengeye selamlar...işinde kolaylıklar...