ya bugün başım ağırıyordu biraz sabah okula gittiğimdede ağırıyordu ama ilk dersten sonra geçti tabi sınıfta o kadar kahkaha atıyoruz eyleniyoruz ki geçmemesi mümkün değil tabi kaynak gene ben
bu gün çok moralim bozuk nedenide mualla hanım(annem) saolsun ist ye gidecektim iftar yemeğine buluşmaya izin vermedi kendileri görüşeceğiz onla ama MORAL SIFIR ANLAYACAĞINIZ
gunum cok kotu geciyo ve gecmeyede devam edicek bugun cok kisinin kalbini kirdim benim yuzumden cok seyler oldu affedin beni ama bundan sonra daha rahatsiz etmem sizi
bugun benım ıcın ıyı gecıyo denılebılır aslında her zamankı gıbı sabah dersane ogleden sora dersaneeee(milenyum) gıt gıt gel hep aynı seyler cok sıkıcıııı
ey gıdı dun aksam yatmadan nekadar eyıydum ama bugun berbat tedırgınım bazı seylerden neysekı okudugum sehırden eve gıtmeme 3 gun kaldı bıraz o moral verıyo
valla yenı bı okul haftasına gırıyorum bıraz usenmısluk var bende bırazdan okula gıtcem bıtseda evume gıtsem moralım bozuk ama ıyıkı sen varsun kım mı o benı dınleyen dunya guzelı kardasum