NİLÜFER İŞÇİ

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Sal Eki 10, 2006 8:42 am

nilüferciğim artık yeni kimliğinle karşımıza çıksan diyorum. hani demiştin ya şahinailesine birisi daha eklendi... lütfen baş vur ve kullanıcı adını değiştir. uğur bey'e!!!! selamlar
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

merhaba

Mesajgönderen Kürşat Şahin » Pzt Eki 16, 2006 6:25 am

gelin hanım emmoğluma söyle gitsin soyaduni değiştirsin asil bir sülaleye gelin geldin bunu herkes öğren sin E artık nekadar kururlansan az
Kullanıcı avatarı
Kürşat Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sibel Şahin » Pzt Eki 16, 2006 1:42 pm

Ekii evlendun siteyeda girmez oldun ne oluyu :lol: merhaba canım nasılsın,araklıda durumlar nasıl inşallah herşey istediğin gibi gidiyodur uğur abime iyi bak haa o ne kadar beni ağlatsada :evil: öpüyorum canım seni bu arada şu soyadını biran önce değiş sen artık bizim gelinimizsin dimi yani :lol: Seneye gene düğünlere gideceğuk beraber ha ona göre sevgiyle kalın :wink:
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Cum Eki 27, 2006 3:39 pm

NİLÜFERCİĞİM İNCELEDİĞİM KADAR, YENİ SOYADINLA ÜYE LİSTESİNE GİRDİN AMA TANIŞMA KAYNAŞMA BAŞLIĞI ALTINDA YENİ SOYADINLA OLMAN İÇİN FATMA HANIMA SÖYLE KULLANICI ADINI DEĞİŞTİRSİN. YENİ KULLANICI ADINA GEREK YOK.
YENİ SOYADIN ÇOK DAHA İYİ OLDU AMA PARANTEZLERİ VE İÇİNDEKİLERİ KALDIR LÜTFEN
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selam

Mesajgönderen Nilüfer İşçi Şahin » Cum Eki 27, 2006 6:38 pm

Merhaba Gökhan Abi,ne zamandır cevap yazmak istiyordum ama bitürlü sayfamı açamadım.nasip bugüneymiş.etraftan gelen manevi baskı sonucu soyadımızı değiştirdik :) ama o parantez içini asla değiştirmem,zaten bi burda ismim değişmemişti,artık oda yok neyse alışıcaz inşallah..uğur şuan yanımda değil ama gelen mesajları beraber okuyoruz,zamanla oda sevecek bu işi :) yenge hanıma selamlar,tekrar görüşmek üzere...
Nilüfer İşçi Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ali Celal Şahin » Cum Eki 27, 2006 7:09 pm

evet baya oldu.. hayırlı olsun buarada evlilik.. benim askerlik bitti 1 ay oldu tel yoktu bende ondan ulaşamamışsındır.. uraşıyoruz şimdi öle. bakalım hayırlısı görüşmek üzere allaha emanet ol
Kullanıcı avatarı
Ali Celal Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Haşim Şahin » Cmt Eki 28, 2006 8:32 am

hayırlı olsun epeydir ulaşamıyodun tanışma kaynaşma sayfasına artık öyle bir sorunun kalmadı o kardaşumada söyle artık oda birşeyler yazsın burda eller cıkıyo aya o kaldı gene yaya bıraksın öğretmen evini katılsun haburaya neyse hayırlısı kendinize iyi bakın baki selamlar.
Kullanıcı avatarı
Haşim Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sibel Şahin » Pzr Eki 29, 2006 11:48 am

Merhaba canım sonunda girip yazabildin siteye.Bundan böylede vakit buldukça buralarda ol sık sık görüşelim.Sayfama yazdıklarını okudum canım ekiii çokta iyi bakma Uğur abiye zaten kalkmaya üşenuyu bide kilo alırsa hepten kalacak yerinde :lol: Bayramda görüştüm ablamla söyledi herkesin orda olduğunu vallaha bende olmak isterdim ama uzaklık işte engel.Tahmin ediyorum çok güzel geçmiştir bayramınız.Uğur abiyede selam söyle öpüyorum canım seni görüşmek üzere.Buarada mesajını aldım canım bayramda
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Şehriye Çordanoğlu » Sal Kas 07, 2006 5:22 pm

merhaba E artık o dediğin ziyaret gerçekleşse sevinecez peri köyde bizde seni seviyoz uğura selam bekliyoz by
Şehriye Çordanoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

slm

Mesajgönderen Ömür Pehlivanoğlu » Prş Kas 09, 2006 11:42 am

simdi oncelikle devamlı ders calıstıgımı belirterek asırı bi uzamanın söz konusu olmadıgını söylemek istiyorum :) naapalım nilüfer abla bursada gurbet ellerde yanlız kimsesiz sefil yasamaya calısıyorum :))) sen nasılsın iisin inş...görüşmek üzre....
Kullanıcı avatarı
Ömür Pehlivanoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

merhabakardeş

Mesajgönderen Berrin Özbilgi » Pzt Kas 20, 2006 5:43 pm

NİLÜFER NE ZAMAN ŞAHİN OLDUN AMA İYİ OLDU HAYIRLI OLSUN NİLÜFER ONAYI TANIYORUM ONUN ABİSİMİ EŞİN .ONAYDA ANKARADA BENİM DÜĞÜNÜMDE ÇOK GÜZEL KEMENÇE ÇALMIŞTI.9 SENE OLDU.NEYSE SEN NERDE GÖREV YAPIYORSUN NİYMET NERDE NE YAPIYO ODA EVLENDİMİ ÇALIŞIYOMU NEYSE ÇOK SUALE TUTTUMSENİ HADİ HOŞÇAKAL KENDİNE İYİ BAK ALLAHA EMANET OLUN
EKIZ CEVAP YAZ HAAA
Kullanıcı avatarı
Berrin Özbilgi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

mutlu çiftlere

Mesajgönderen Berrin Özbilgi » Çrş Kas 22, 2006 6:51 am

SEN NASİBDE OLANI YAPTIN MUTLULUKLAR DİLERİM BİZİM KIZLAR BİTMEDİ ÇÜNKÜ 8 TANEYİZ 3 TANE BEKARIMIZ VAR AMA EV BOŞALDI DİYEMEM EV BİZE AZ GELİYOR TORUNLAR OLDU 10 TANE EN ÇOK ÇOCUK BENDE VAR 4 TANE 8 YAŞINDA OĞLUM 6 YAŞINDA KIZIM 2 YAŞINDA İKİZ KIZLARIM VAR HEPSİ ELLERİNDEN ÖPER SENİNDE OLUR İNŞALLAH NE ÖĞRETMENLİĞİ YAPIYORSUN ENİŞTE NE İŞLE MEŞKULDÜR NEYSE HADİ HOŞÇA KAL HERKESE ÇOK SELAMLAR ANNENLEREDE KAYIN VALİDEYEDE ONLARI TANIYORUM .
Kullanıcı avatarı
Berrin Özbilgi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

mutlu çiftlere

Mesajgönderen Berrin Özbilgi » Cum Kas 24, 2006 7:14 pm

NİLÜFER EĞER BECERDİYSEM SANA CEVAP YAZMAYI ALDIM DE BANA .BEN ÖZEL MESAJ ATMAYI BİLMİYOM ONUDA TARİF ET BEN BİLG. KENDİ KENDİME ÖĞRENDİM ÜSTELİK BU CANAVARLAR BENİ HİÇ RAHAT BIRAKMAZ BİLGİ,HER YERİNİ KURCALIYORLAR HADİ YİNE GÖRÜŞELİM ALLAHA EMANET OL.
Kullanıcı avatarı
Berrin Özbilgi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Yazar » Cmt Kas 25, 2006 12:46 pm

nılufer abla mrb nasılsın ıns tanıdın benı canan ıle elmasın kardesı abla bende konyada okuyorum ısletme ya burası cok lanet bıyer nası okudun haburda neyse abla sana meslek hayatunda basarılar kıb Allaha emanet ol
Kullanıcı avatarı
Mehmet Yazar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Mavro Uysal » Pzr Ara 10, 2006 10:29 am

MERHABALAR ENISTEYE SELAMLAR KENDINIZE IYI BAKIN HAC DONUSU ANNENE BABANA SELAMLARIMI ILET VEDE KAYNANANA KAYNADANADA HOSCAKALIN
Kullanıcı avatarı
Ahmet Mavro Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir