12 Ekim 2006 tarihinde Fransa Parlamentosu'nda oylamaya sunulacak olan sozde "Ermeni soykırımının reddinin cezai yaptırımları" ile ilgili kanun teklifine karsı Turk-Fransız Ticaret Dernegi tarafından baslatılmıs olan "imza kampanyası" icin acılmıs web sayfasına asagıda belirtilen adresten ulasabilir ve katkıda bulunabilirsiniz...
11 Ekim saat 18'e kadar toplanacak imzaların, aynı gun Fransa'da yetkililere ulastırılacagı acıklanmıstır.
Bir imzada benden .
Bu arada Fatma Fransızlara öyle bek aman niye yapıyorsunuz diye bir şey deme . Onlar bu işi yıllardır yapıyorlar
herkese saygılar ve sevgiler
Galiba ben de dahil olmak şartıyla biraz geç kaldık. Ne dersiniz. Baksanıza imza kampanyası 11 ekimde sona eriyordu. Ama zamanında okuyabilseydim, bir değil bin imza da bende atardım.
KURU KÜFÜR İLE OLMAZ BU İŞLER. ÖYLE OLSA,SESİMİN EN YÜKSEK PERDESİNDEN BAŞLARIM.
AMA ÖYLE DEĞİL
"DUYARIM Kİ SENİN ÜLKENDE "DANS" NAMI İLE MUKADDEM KADIN VE ERKEĞİN ALENEN SARMAŞ DOLAŞ OYNADIKLARI BİR ADET HALDİR. ÜLKELERİMİZİN KOMŞU OLMALARI HESABIYLA BU HAL BENİM ÜLKEME SIÇRARSA SENİN ÜLKENDE TAŞ TAŞ ÜSTÜNE KOMAM."
VE FRANSADA DANS 40 YIL YASAKLANIYOR.
ARTIK YENİ KANUNİ SULTAN SÜLEYMANLAR YOK... GELMEYECEKTE...
SEN SAĞLAM OLMAZSAN TÜRK OĞLU FRANSA GİBİLER HER ZAMAN HAKSIZLIKLARINI SANA BASKI OLARAK KABUL ETTİRECEKLERDİR.
KAHROL DÜŞMAN DEMENİN FAYDASI YOK.
NESEBİNDEN UTANAN "TÜRKİYELİLER" İLE BU İŞ OLMAZ.
....Ama ilk imzayı da biz atmış olduk.Ne yapalım.İslamda en son perde buğuzdur.O da imanın en zayıf noktasıdır.Burdaki durum da ona yakın bir şey.........