Bugun yine hasta vede sessiz bir fatmayim ses mes birsey kalmadi bende tabiki ev halki bu durumumdan mutlu sessiz fatma daha guzelmis oyle deyulur ben habu halimden nefret ediyorum artik git eeeeee hastalik yeter daaa
UZUN ZAMAN SONRA FORUMA GÖZ ATABİLDİĞİM İÇİN MUTLUYUM! DERSLER ANCA BAŞLADI.HOCALAR SANKİ BİZE CEZA VERMEK İSTİYOMUŞ GİBİ ÖDEV DĞLARI DİZDİ ÖNÜMÜZE AMA OLSUN 9 GÜN SONRA MEMLEKETTEYİM.BU GAZLA ÖDEVLER BANA VIZ GELİR ARTIK. HENÜZ 1,5 HAFTA OLDU AMA EVİMİ BU KEZ DAHA ÇABUK ÖZLEDİM.
BUGÜN HAYATIN NEKADAR DAHA BOŞ OLDUĞUNU ANLADIM BİRKEZ DAHA! HAYATA SIKI SIKI SARILAN KIZ BENDİM OYSA Kİ! ARTIK HERKESİN ÖZENDİĞİ HEYECAN DOLU KIZ DEİLİM HİSSEDİYORUM YAPMACIK GÜLÜŞLERİM İÇTEN DEİL KARAMSARLIK VAR MUTSUZUM SANKİ YADA ÇOK MUTLU DEİLİM? ÇOK YORULDUM SANIRIM ONDAN SAÇMA SAPAN DUYGULARIM BELKİDE? ZERRİNİM SENİ ÇOOK ÖZLEDİM!!!NEOLUR GEL BİRAN ÖNCE SANA İHTİYACIM VAR! GELDE HAYATA DÖNELİM NOLUR!!
Bugun cooooooook iyiyim hele sukur valla galiba ilk defa bu kadar cok mutlu oldum hic kimse benim moralimi bozamaz bugun ne bugun nede bundan sonra Sizi cok seviyorum
Bugun cok iyiyim hersey yolunda ve dun halamin sesini duydum daha cok iyi oldum zaten hafta sonu onunla goruscem acaip dedikodu yapcaz onunla dimi halacigim?
bügün iskenderunda yine güzel birgün hava güzel hertaraf civil civil temizlik yapasım geldı evimi temizledim sahile inip dolaştım biraz ve şimdi de burdayım hafta tatilim mutluyum huzrluyum