Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Ekizzzzzzzz hazirliklar galiba son surat devam ediyorki sitede seni goremez olduk, allah yardimcin olsun, kendini cok ozletme opuyorum seni kocaman kendine iyi bak...
eeee ne yapalım gene başladık muzurluklara evet evlenme çağına geldim bi kısmet bulsamda kurttulsam ya ama kim çekerki beni ewet bülent abiyle ben yanyana geldim mi hiç rahat durmayız şimdi elini büktüm ne olur yapma diyor
Ekiii hiç görünmüyosun artık yaa arada msn de görüşürdük şimdi oda yok.Ama biliyorum canım yoğunsun e düğün hazırlıkları var tabi kolay değil Allah yardımcın olsun,canım ihtiyacın olursa ben hazırım ha biliyosun kendine iyi bak inşallah düğünde görüşeceğiz öpüyorum canım seni.İşler bitsin biz yine gülmeye devam ederiz nasılsa.Bu arada senin ve ailenin Ramazanıda hayırlı olsun.Görüşmek üzere
Mervecigim nerelerdesin,hadi gunduz isin var girmiyorsun,gece kusuma ne oldi islerin cok yogun anliyorum allah yardimcin olsun az kaldi bunlarida geride birakacaksin,sonrada bol bol guleriz,optum seni kocama, hayirli ramazanlar........
Merve Abla Hayirli Ramazanlar Dilerim , nerelerdesin sende yoksun bu aralar senide ozledik sende kendini fazla ozletme en yakin zamanda gorusmek uzere Insallah cunku yazilarini okumayi seviyorum kendine cok iyi bak opuyorum seni Bay Bay
Ablam benim telasini anlayabiliyorum normaldir ama buralari dugun telasi yuzunden unutmadigin icin cok guzel bisey yaptigini sakin unutma valla kavusturana sukur desene keyfini bozmak istemiyiz sen Halan ve Bebisiyle doya doya zaman gecir valla boyle gunleri zor bulursun degerini ve kiymetini bilmek gerekiyo size doyasiya gunler gecirmeniz dilegi ile kendine cok iyi bak kocaman optum
Allah hayırlı etsin kardeşlerim.Yakında düğün var desenize.Sizi şimdiden tebrik ederim.Herşey gönlünüzden gectiği gibi olsun.Birbirinizi tamamlayan uyumlu bir çift olursunuz inşaallah.sevgilerimle
Ekiiiiiiii bensiz iftar yemeğine gitmek haa sen görürsün.acısını çıkarıyosun dimi sensiz yaylaya gittim diye Şaka bi yana inşallah güzel geçmiştir canım seneye beraber gideriz kısmet olursa öpüyorum canım seni kocaman.Düğünde görüşmek dileğiyle kendine iyi bak.Çeyizi güzel serun haa kontrole geleceğum