eyw.. paşa saolasın yaptığımız çok faaliyet war olacakta kendimizi onların yerine koyuyoruz ondan sonra bunları yapıyoruz cuma akşamı iftarı darulacüzede yapıcaz kısmetse sitemizden istda olan arkadaşlarıda beklerim kapımız herkese açık..
bu arada sende değiş artık avatarını paşa bakmaya korkuyorum her an saldırcakmış gibi duruyosun güzel ve saf arkadaşım benim
muhahahaha can sıkıntısı fatma napıyım değişikliği seviyorum sıkılırım hep aynı şeyleri uygulamaktan ee sitedekilerde değişsinki hep aynı yorumu yapmayalım bak şimdi gene değişiyorum muhahahahahhahha arkadaş sitesi olmadığını ben biliyorum ama tanışma topicinde orataya çıkan apaçiler bilmio
avatarında görünen oki tipik bir köylü misali arkandaki doğa naturel kalmamış resme canlılık vermiş soldan çekilmesi daha fotoşenik olmuş yaprakların gölgesi bayağı belli oluyor çekeni tebrik ediyorum
Huuhhh eygidi bu resmi gören eskilerimiz aynen şunu derdi heeralde ha hırtlakk... Olaa korkarum o koca dondurmayi tek başuna nasıl yeyecesun Sitedeki tüm üyeleri doldururdu heralde...
saol vedat abi güzel şeyler yazmışsın benim hakkımda sana ne kadar şey yazsam az gelir galiba ama bilki bu sitede senin de katkıların çok bunu kimse inkar edemez hepimiz birşeyler yaparsak bu site güzelleşecek resmine önceden yorum yaptım ama yinede güzel çıkmışsın biraz kızgın baksanda eee olacak o kadar erkeğiz da
Güzel bir resim sanırım köyde çekilmiş yeşilliklere bakarsak öyle görünüyor.. Ee biraz daha yakın çekemedilermi ola seni yüzün gözün belli olmayuu Pazlara bak kardeşimdeki pozlara ya rabbim artismisinn nesinn