ALTTAKI UYEYE SORUYORUM!!

Hadi burada hep beraber guzel olan herseyi paylasalim!... (Romanımız Bu Sayfada)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Alptekin Gökhan Şahin

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Eki 01, 2006 1:13 pm

Olmaz olurmu hasan biz burda onun orenkleri degilmiyiz, hersey daha guzel olacak, insanlar bir birine yeniden kaynasmaya basladi, ileriki tarihlerde cok daha birlik ve beraberlik olacak...

Alttaki komsum sence ben yaniliyormuyum?
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

HASAN ATAMAN

Mesajgönderen Hasan Ataman » Pzr Eki 01, 2006 3:43 pm

Tabiki doğru diyorsun fatma abla. Acaba adaşım '''daha içimizdeki geri kafalı toplumu atmış değiliz''' demekle neyi kastetmek istediğini anlayamadım aramızdaki insanlarımız geri kafalı diye onları atmamız mı gerekiyor? bunu biraz açıklarmısın adaşşş :? :? :? :?
Kullanıcı avatarı
Hasan Ataman
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Eki 01, 2006 4:40 pm

....Labaroğlu,sabır herşeyi yok eder.Daha anlayışlı ve daha sabırlı olursak inşallah o düşündüğümüz birlik ve beraberlik günleri çok yakındır. Osman Sarı'nın "Birlik ve beraberliğe çağrı" sayfasını ziyaret etmeni isterim.

.....Alttaki komşu Birlik ve beraberlik konusunda sen ne diyorsun?
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt Eki 02, 2006 10:54 am

Muzaffer amca aslinda birlik ve beraberlik varda , insanlarimiz cekimser davraniyor, daha tam olarak bir birimize iyce kaynasmadik, zamanla herkes burda birlik ve beraberligin orneklerini gosterecek diye dusunuyorum...

Alttaki komsum sen soyle sahinkayalilar dernegi ilen site birlesmelimi??
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Hasan Aydınlı » Pzt Eki 02, 2006 11:16 am

birlik ve beraberlik için atılcak her adım önemlidir bence neden olmasın ayrıda adaş '''daha içimizdeki geri kafalı toplumu atmış değiliz''' bu insanları aramızdan dışlayalım gibi bir kavram kullanmadım sadece bu insanlar biraz daha objektif olmasını dile getirdim bize faydalarından çok zarararı oluyor eğerki birlik ve beraberlik yolunda bize zararları varsa tabiki aramızdan çıkarılmalarını isterim onalr çıkmazsa emin ol görevini iyi yapanlar çıkar sabır sabırda bir yere kadar der :wink: olayı bu seviyeye geitmemek gerekiyor

alttaki komşu sen neden duyurular bölümüne buluşmak ,için açılan topice yazmadın duygularını fikirlerini ?
Kullanıcı avatarı
Hasan Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Eki 03, 2006 1:24 pm

.....İyi niyet ve sabır herşeyi hal eder.... Hasancığım sabırlı olalım. Sitede herşey güzel duruma gelecek.Ama birşeylerden fedekarlık herkes yapmalı. Takdir edersinki herkesin her istediğinin olması mümkün değil.

....Bu duygularla selam ve sevgilerimi sunuyorum.

.....Alttaki komşu senin de birşeylerden şikayetin var mı?

(Sitemizle ilgili herşeyi konuşalım düşüncesiyle bu köşede bir sayfa açtım. Maalesef uğrayan olmadı.Magazini çok seviyoruz bu bir gerçek.Ama biraz da etrafımıza bakalım.)
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Eki 04, 2006 10:32 pm

Sikayetci oldugumuz mutlaka bir seyler vardir, simdilik forumda sikayet edebilecegim bir sey goremiyorum, elinden gelen herkes birseyler yapmaya calisiyor...

Bence guzel bir canlilik var, herkes bir birine gun gectikce dahada kaynasiyor, amacimizda bu degilmiydi, kaynasmak tanismak.......

Alttaki komsum sencede oyle degilmi???
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Eki 04, 2006 10:51 pm

...Aynen doğrudur.Hergün biraz daha iyiye gidiyoruz.Tabiiki iyi gördüğümüz herşeyi siteye koymağa gayret sarfedeceğiz.Zaten her yönetici bunun gayretinde.Üyeler sabırlı,faal,yapıcı olurlarsa hiçbir mesele kalmaz.Zaten sitenin asıl amaçı "Tanışma ve Kaynaşma" dır.Bu hiçbir zaman unutulmasın.Bunun yanında elde edeceğimiz diğer herşey bizim faydamıza olacaktır.Olumlu istek ve temennilere herkes açıktır.Onun için bir sayfa açtık ama maalesef uğrayan yok.Zaten bu amaçla açılmıştı. Yani sitemizle ilgili herşeyi orada konuşalım ve karara bağlayalımdı amaç. Hayırlısı.Ben gençlerden olumlu ve yapıcı tutum sergilemelerini istiyorum.

...Alttaki komşu ya sen ne istiyorsun?
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

ESRA SELÇUK

Mesajgönderen Esra Selcuk Kazancı » Prş Eki 05, 2006 8:22 pm

HAKLISINIZ MUZAFFER AMCA;
AMA HERŞEY ANINDA İSTEDİĞİMİZ GİBİ OLAMIYOR! SABIR EN ÖNEMLİSİ!!! HASAN ARKADAŞIMIZDA HAKSIZ DEİL AMA..?! BİRAZ SABRETMEK LAZIM! SİZE KATILIYORUM! GÜZEL ŞEYLER BAŞARACAĞIZ MUTLAKA AMA ZAMAN ALACAK SANIRIM! OLSUN SONUÇTAN UMUTLU OLAMAKTA GÜZEL DİYE DÜŞÜNÜYORUM :wink:
BEN SİTEDE HERKESİN BİRBİRİNİN GÖRÜŞLERİNE SAYGI DUYMASINI İSTİYORUM! TOPİC LER HAKKINDA YORUM YAPILIRKEN DAHA SEVİYELİ OLUNMALI! HERKESİN ÖZEL MSJ ALMA VE ATMA ŞANSI VAR YAŞÇA BİRDEN KÜÇÜK OLAN ARKADAŞLARIMIZA HAKARETE VARAN BOYUTLARLA YAZILAR YAZILMAMALI DİYE DÜŞÜNÜYORUM!!! BU ŞEKİLDE YORUM YAPILAN TOPİCLERE SON VERİLDİĞİNE TANIK OLDUK! BÖYLE DAVRANIP KENDİ TOPIC LERİNE RAĞBET OLMASINI BEKLEMESİN KİMSE :!: EMİNİM O KİŞİLER ANLAMIŞTIR SÖYLEMEK İSTEDİĞİMİ!
LÜTFEN SAYGI VE TATLI DİL! :!: :!: :!:

BANA KATILIYOMUSUN KOMŞUM? EKLEMEK VEYA ELEŞTİRMEK İSTEİĞİN BİŞEY VARSA BEKLERİM! MEMNUNDA OLURUM :wink:
Kullanıcı avatarı
Esra Selcuk Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Asuman İnce Özen » Cum Eki 06, 2006 11:45 am

Sana tamamıyla katılıyom Esra'cım.Sevgi ve saygının olduğu yerde zamanla herşey yoluna girer.Yeter ki bizler buna inanalım.

Alttaki komşuuu söylesene sevgi ve saygı göstermek zormu?
Kullanıcı avatarı
Asuman İnce Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cum Eki 06, 2006 1:30 pm

Hayir hicte zor degil, insan sevdiklerine niye sevgisini gostermesinde zorlansinki sevgiyi paylasmak kadar guzel ne olabilirki, sevgi oldugu yerde otomatikmen saygi olur.......

Alttaki komsum sen soyle bu sitede insanlar yeterince bir birine kaynasmismi???
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Sibel Şahin » Cum Eki 06, 2006 1:45 pm

Yeterince değil ama eskiye nazaran daha iyi olduğunu söyleyebilirim ki bu dahada iyi olacak herkes sevgi ve saygıyı elden bırakmazsa tabi.

Alttaki komşum sitenin şuanki durumundan memnunmusun?
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Cum Eki 06, 2006 5:41 pm

memnun değilim çünkü zannedersem git gide siteden uzaklaşanlar bu site böle ayakta durmaz abilerim ablalarım

alttaki komşu sence haklımıyım?
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ESRA SELÇUK

Mesajgönderen Esra Selcuk Kazancı » Cmt Eki 07, 2006 9:05 am

SANA KATILIYORUM ŞEMSETTİN'CİM!
SANIRIM SİTEYE ÜYE OLDUM OLALI BİÇOK ÜYE YÖNETİMİN BAZI UYGULAMALARINI TARAFLI BULUYO VE NEDENSE BUNLARI ÇÖZÜME ULAŞTIRMAKTANSA SİTEDEN UZAKLAŞMAYI UYGUN GÖRÜYO! AMA UNUTULMAMALI Kİ BU SİTE TÜM ŞUR HALKININ VE ŞUR'LULARIN KATILIMIYLA GELECEĞE TAŞINIP BİŞEYLERE İMZA ATACAK! SANIRIM OSMAN ABİMİNDA AMACI BUYDU SİTEMİZİ HAYATA GEÇİRİRKEN?!
BUNUN İÇİN HEPİMİZE GÖREV DÜŞÜYO!

YANLIŞ MIYIM :?: :!: :?:
Kullanıcı avatarı
Esra Selcuk Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Cmt Eki 07, 2006 1:15 pm

haklısın esra ablacım işte bunlarda doğru siteye giriyorum her zaman aynı şeyleri yapıyoruz hep aynı fark yok yani birşeyler yapılsa daha iyi olucak ama bir kere site teması değişmesi lazımda sesimizi duyan yok ki :) ben kendi forum sitemi bıraktım geçenlerde ama yeni bir site açıcam ama sadece şurlular için değil yani genel olucak herkes olucak sizede veririm bakalım benim forum sitem nasıl olucak.... bu siteye yenilikler lazım bölüm açmak birşety farketmiyor konuları o başlık altına taşıyoruz sadece ve aynı şeyere cvp veriyoruz sonuçta az paylaşım yapılıyor aynı kişiler paylaşım yapyıor o zamanda birşey farketmiyor

HAKSIZMIYIM KOMŞUM :?: :?:
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön GÜLELIM - EĞLENELİM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir